冰之♀趙雲♂ 發表於 21-2-2008 00:54:21

我想問1個問題,高手入黎睇睇,小弟新手,唔好見怪

我想知呢.....點解d專武禁多都係58ge???
有冇人有48lv/52lv戰士專武,
如果有我想收,價自出

題外話:今日有條友收30神弓,我分身有把,埋叫距lo,問距出幾錢,距話120m,我就話,唔洗禁貴嫁,我把30神弓姐...120m=.=,跟住最後35m成交,大家覺得我係咪好傻???
p.s:距由頭到尾都知我把野係普通30   +11神弓

豪哥xD 發表於 21-2-2008 20:41:18

因為好多人都係57LV上..去奇地打... 所以8式..

其他就少好多=[

benson仔 發表於 21-2-2008 21:26:04

下??人地開價120萬,你話35萬賣比佢??你傻架咩??定係人地講價講到35萬呀...
我真係唔信你會咁有良心= =,所以話呢,買野一定要人開價,見到高價即應承^_^

冰之♀趙雲♂ 發表於 21-2-2008 22:42:23

回復 3# 的帖子

講真...我真係冇昆你,拿,首先,距話叫我自出,我就話,我唔知價,叫距出(扮野),距就話120m ok?我話,下.....唔洗禁貴嫁,我把3式又唔係爆閃,幾十m就得啦,跟住距就出左35m呢個價

真心哥句:諗返我真係有d後悔..........

.小夜﹏ 發表於 21-2-2008 22:45:10

唉.神弓咁好.點可能放35m
有人出120m.你刀好好

xdxdlam 發表於 21-2-2008 22:49:30

神弓..人地出120m..你就35m放比佢..
咁就緊係傻la..
佢出120m..都ok la..
咁你見5見有神弓係35m先??

.小夜﹏ 發表於 21-2-2008 23:11:58

係傻仔放35M. 人人刀90M-125M
好小有人放35M

妖狼 發表於 22-2-2008 01:42:11

趙雲.........你今次真係錯晒=.=
我都冇咩可以形容到你.....=.=

冰之♀趙雲♂ 發表於 22-2-2008 09:46:23

p.s,我把野係普通3式神弓,又唔係爆閃,+得個21攻,好屎,我都係20幾m收返黎,35m放出去,都算好,不過120m就仲+.....

.小夜﹏ 發表於 22-2-2008 17:34:44

哇.120m.係我點刀放出去.
頁: [1] 2
查看完整版本: 我想問1個問題,高手入黎睇睇,小弟新手,唔好見怪