db仔個細路 發表於 27-2-2008 07:46:16

夜血一定要入= ="

本大爺今天告別曙光=.=夜血既朋友同我d fd一定要入尼睇呀= =
大家好....我對曙光既感覺都既好=.=既溫馨既.. 呢個係我買電腦第2個玩得最長,最有感情..最開心.最多時間玩既game= =識左既多朋友呀....諗番起.....當時買自由針(唔識打= =)送左隻牒.覺得都幾q-,-,我就安裝左程式了- - ,我跟著最傻既就係入去玩個時...無神神行行下去左攤到問人:[問人一開始去邊架= =(個時我個名叫db仔)你可能會覺得我好kai= =..but真係唔知去邊嗎=.=. 冇人理我.\/. 跟著我就狂行=.=行左一個叫抱x谷地既地方到.見怪就打= =...就開始我既曙光了.最憎既係我隻ec升到48(人手)個時.俾一個叫王喚之幻影龍王昆左200m= ="佢還左50俾我架了= =" 不過仲燧好傷心當時 =未放q左佢..重開左一個叫db仔個細路既ac...姐係呢個..我玩個時好開心好開心..因為識左好多朋友之前 ==.so我升得超快= ..but一名叫快速上升既物体俾左個外(手卜3)我.我就去研究...諗著幾日幾夜諗到了=.=//..就係36lv開始我既掛機了= =掛掛下都好開心..當我好似50幾lv個時..夜血既朋友..火炎人穆啦= =好似..佢就叫左天神傻仔邀左我入夜血..我就好開心啦...入到去=.=既開心架..識左好多朋友..唔講啦..到現家都係咁-不過係2月25日個時..我1點幾去左身体檢查..健康緊要嗎= =..我去之後番尼....俾gm捉左..我馬上打字回啦=.=點知已經斷左線了..玩完=口=kaka== "你會覺得我好傻嗎?                                                      最多謝既係xdxdlam..佢幫我打左電話去俾gm.真係好多謝佢...因為我打左好多次=.=佢都話我用掛....唉....生命係咁慘=.="升到65lv既ac就咁釘一聲冇左//冇左50+3手女,金錢..心血...我為左呢個曙光.同呀媽吵架..我d同學又唔玩既.我都堅持要玩..因為太有人情味啦>.<...我就咁冇左..可想言之既傷心..可能係因為我用外掛..but咁多人用又唔捉佢地..你地一定話我傻仔架啦...我真係好傻=.=我現家唔玩曙光係因為我已經覺得曙光完全冇野玩=.=//咩都係lv.我得番隻28賊=口=...影乂傑都要多謝佢....佢350m放左隻53戰俾我..but我真係唔想再升..因為我唔想浪費係一個曙光而冇希望又遲早又俾人凍結既ac到..唉..我已經分哂個800萬俾團友架啦..仲有200幾m既..可以msn尼搵我=.=msn:love0835.shiny@hotmail.com 得閒搵我傾計..有咩game可以介紹俾我..我一定同你玩....係咁啦..永別啦各位朋友....       好友名單(係好既朋友先有架@@少左唔好打我 ):22149522,影乂傑,xdxdlam,呆小程,痴心小笨笨,疾鵬幻影...少左遲下加番= =

山崎卍 發表於 27-2-2008 08:15:14

右係無我
無良心呢

定門 發表於 27-2-2008 11:57:27

姨.....冇我ge==
話晒都叫識你啦=3=

♂泳兒Vincy〞 發表於 27-2-2008 13:15:10

哥哥仔-.-....
咁多字點睇牙~
字海咩=.=

ckahonam 發表於 27-2-2008 21:16:28

db仔@v@認唔認得我.....你升得咁快a_a我到而家仲係46(因為無心升lv= =)

妖狼 發表於 28-2-2008 00:05:08

話晒都高層呀=.=
咁都唔提下我@@

breeze123456 發表於 28-2-2008 00:05:17

db仔><   冇左可以再升姐....雖然唔易

~爆之影~ 發表於 28-2-2008 06:41:33

唔提我
衰人db \3/

368 發表於 28-2-2008 11:01:47

都係一句啦...
小心D妖狼呀@@
佢係大色狼><

db仔個細路 發表於 29-2-2008 07:57:08

好難升架嗎=.=剩係升64都要5400M經=.=點升番? = =
頁: [1] 2
查看完整版本: 夜血一定要入= ="