xdxdlam 發表於 26-4-2008 00:40:10

好悶+無聊..亂UP下野先= =

今日升左70之後...
就成個人都好怪..冇晒起勁..連自己想做乜都5知!
之後最慘GE係.............仲比某人叫「死仔」...
果位人兄仲叫我快D打完70裝..之後帶佢升3日
唉.......都唔明點解咁大個名..都仲要比人叫「死仔」..
佢咁樣叫我..我都唔知仲帶唔帶佢升好
事實上...我係冇打到裝..因為閻塔12層D怪太難打- -
到左夜晚7點幾..就上左古靈6層打錢..到左果時..都仲未諗到自己想做乜
直到某位老朋友ON左曙光之後..同佢係咁吹水..吹吹下..
終於諗到自己想做D咩..就係影相!之後我出左塔,,,去左狗城搵佢合照
仲去埋鬼踏個海底影相..可惜佢太低LV..去唔到長谷依類高LV地方
如果唔係都去影下雪景 / 睇下雪景

其實我都唔知自己應唔應該升70...
未升70果時...自己都唔係好似今日咁咁怪!但係升左70之後...就成個人怪怪地咁
真係好想知自己仲應唔應該升落去...

牡丹靈姬 發表於 26-4-2008 00:47:11

升左70都係一件好事丫~係值得開心的!!
恭喜晒你呀lamlam~~唔好唔開心啦

xdxdlam 發表於 26-4-2008 01:01:46

回復 2# 的帖子

但比人叫「死仔」果下先慘= =
好叫5叫...係要叫「死仔」
佢叫「淫LAM」,「傻LAM」..之類GE名我就5理姐..
但係佢叫我做「死仔」..我真係火都黎..成個名係度..都仲要咁樣叫我+叫我帶佢升
佢咁叫法...我真係5會帶佢升LO
70左..我都5知仲升5升好..又難升+升得慢

liukit12345 發表於 26-4-2008 07:13:57

我覺得係你自己小氣叫死仔又點叫下姐又唔會死既

70左咪收下$幫下人星去下天女 打下塔咁唔係咪沖埋80

牡丹靈姬 發表於 26-4-2008 08:07:06

回復 4# 的帖子

你唔明咖啦...一個女仔,講左百九幾萬次自己係女仔,仲要俾人叫【死仔】
死咩仔姐,同佢再fd都唔係咁,更何況同lamlam fd果d都知佢係女仔啦!!
所以我好明lamlam既feeling~~

~爆之影~ 發表於 26-4-2008 08:46:57

叫你死女得唔得呀-口-?

ckahonam 發表於 26-4-2008 09:00:37

哦-.-睇左陣-.-明啦-.-lamlam最憎人地叫佢男仔之類既物體=]今次仲要+埋死字=]

xdxdlam 發表於 26-4-2008 09:29:03

回復 7# 的帖子

比人叫類似男仔GE名都冇所謂呀- -
但係都5好加個「死」字呀
我個人又未死...加個「死」字落去做乜姐

你去死= =
都5得
有個「死」字GE..都5得

「我係女仔」E句接近成幾千萬次= =
比人叫「死仔」..我真係忍5到LO

係5會死呀..但我真係忍5到比佢咁樣叫LO
仲有我係極之憎人叫人做「喂」...冇名你叫GA咩...
咁你試下比人叫「死仔」/比「死仔」更加難聽GE名..再比佢咁叫帶升呀
平時比團友叫「淫LAM」,「姣LAM」之類GE名..我都5理..照忍
仲有我一向都好5鍾意帶人升..仲有我係極之憎入天女/天0/終天
打塔...咁打咩塔先- -

牡丹靈姬 發表於 26-4-2008 13:28:55

LAMLAM愈來愈激動@﹏@
COME DOWN!!!!

xdxdlam 發表於 26-4-2008 13:34:12

回復 9# 的帖子

....
已經好冷靜........
好似只係得回4#果段係激左d- -"
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 好悶+無聊..亂UP下野先= =