另一個百日祈禱 發表於 27-4-2008 14:57:05

邊個昆左我同百日acc?? 有答案

◆恩〞* 說:
..
◆恩〞* 說:

恆O°o 說:
?
◆恩〞* 說:
真係你爆-.-
恆O°o 說:
爆咩=.=
◆恩〞* 說:
百日acc
◆恩〞* 說:
爆埋草女咩意恩..
恆O°o 說:
你咪傻-.-

-           `*-.:China♂ζ*︴"] ×*■--百日祈禱* °×╳× # 離開對話。

◆恩〞* 說:

◆恩〞* 說:
下...草女話你罃得我-(or 百日)樣衰咪爆--

-           `*-.:China♂ζ*︴"] ×*■--百日祈禱* °×╳× # 加入對話。

-           `*-.:China♂ζ*︴"] ×*■--百日祈禱* °×╳× # 離開對話。

恆O°o 說:
佢講你就信= =
◆恩〞* 說:
個個都話緊你...
恆O°o 說:
佢屈我爆佢ac=.=
◆恩〞* 說:
屈-?
◆恩〞* 說:
e+草女acc都唔見埋..
◆恩〞* 說:
汪定acc又話你拎出去賣

-           `*-.:China♂ζ*︴"] ×*■--百日祈禱* °×╳× # 加入對話。

恆O°o 說:
草ac仲係到=.=
恆O°o 說:
你唔見佢有on咩=.=
-           `*-.:China♂ζ*︴"] ×*■--百日祈禱* °×╳× # 說:
咁你幾時凸返黎   雖然唔多想玩
◆恩〞* 說:
我根本無上曙光
◆恩〞* 說:
哈,我比人爆左acc-.-
-           `*-.:China♂ζ*︴"] ×*■--百日祈禱* °×╳× # 說:
等等...
恆O°o 說:
阿古ac都係你爆= =
◆恩〞* 說:
可愛--
◆恩〞* 說:
我無上曙光點爆
◆恩〞* 說:
爆個個都唔係我
◆恩〞* 說:
我掉左佢蕭云..
恆O°o 說:
係咩
◆恩〞* 說:
佢仲係到同我嘈
我想講呢...
全世界知賊同戰ac ge 人...
好似得3個 ( 好似)
◆恩〞* 說:

◆恩〞* 說:
肥西
我無理由爆我ac   
◆恩〞* 說:
凌無可能...改左無比佢
◆恩〞* 說:
肥西....講野-.-
◆恩〞* 說:
con天u
恆O°o 說:
-.-

如果我同666都無爆...常理都係得返o個一個
◆恩〞* 說:
傻----我會爆-
◆恩〞* 說:
想講咩
除左我同666 ... 有ac 得返秋你一個
◆恩〞* 說:
其實我有好多人係曙光...
◆恩〞* 說:
一早知佢爆
◆恩〞* 說:
佢唔認都無計
plz 舉例
恆O°o 說:
凌都有你ac= =
◆恩〞* 說:
改左無-.-
◆恩〞* 說:
比佢
恆O°o 說:
係咩-__-"
◆恩〞* 說:
唔係咩
◆恩〞* 說:
肥西出聲-.-
係   
◆恩〞* 說:
係咩ar係....................ar老友
?
◆恩〞* 說:
賊...又點
賊仲簡單
◆恩〞* 說:
/
上曙光
問返邊條友賣比佢
◆恩〞* 說:
無曙光...
◆恩〞* 說:
你又唔上..
666 plz 記錄以上對話   
◆恩〞* 說:
你off?
yes
◆恩〞* 說:
okok
ok88
◆恩〞* 說:
樂古...

恆=卍秋卍 百日=百日祈禱恩=666(本人)

bebe 發表於 27-4-2008 18:45:04

點解我睇吾明既= =

liukit12345 發表於 27-4-2008 20:42:30

因為你笨不過我都唔係幾明

百日ac我唔知草ac我都唔知不過秋都知佢小小野

~嬂~ 發表於 27-4-2008 23:19:18

佢依家都爆左3個AC以上(百日,草,我.....)唔知仲有冇==

肥ying=] 發表於 28-4-2008 07:05:53

可唔可以直接D= ="...
邊個爆邊個AC= =?

草女 發表於 28-4-2008 13:30:50

gm 查到 ip 係佢 你都 唔認 無計 最後 方法得一個 就係 去報警 雖然 我報左但 再報多次 唔知會點呢? 仲有 佢無做過我 唔會 無啦啦屈佢屈佢係我 『老公』 爆我ac? 真可笑 佢上次話係飛仔爆既 依家 佢又唔講出黎既? 唔通佢唔記得對白@@? 哈beggar垃圾 就搵埋 百日既野 好快 就完成 我要做既野@v@"係秋 爆哂我地既ac

liukit12345 發表於 28-4-2008 16:34:01

草好惡咁波不過我地都唔知信邊個

山崎卍 發表於 29-4-2008 02:54:23

d對話好亂
懶得睇= =

草女 發表於 29-4-2008 13:25:00

原帖由 liukit12345 於 28-4-2008 16:34 發表 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
草好惡咁波不過我地都唔知信邊個    睇下對住 咩人啦

山崎卍 發表於 30-4-2008 09:28:54

原帖由 liukit12345 於 28-4-2008 16:34 發表 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
草好惡咁波不過我地都唔知信邊個
你開始有點兒似膠聖
頁: [1] 2
查看完整版本: 邊個昆左我同百日acc?? 有答案