a17171740 發表於 10-5-2011 08:15:46

AVA假D咩?

有D人見到個帖名就以為我問野,但答案是:NO!

有D人會好奇,點解我話AVA有野假,我承認AVA在各方面都相當精緻,但就是敗在一些比它差(畫質)的遊戲手上,例如:CSO

AVA輸給CSO的是什麼呢?血!
有玩CSO的人都知道嗰度D人被攻擊會流"紅色"的血(也可以設定為黃血)最起碼我們是在中距見到,但係AVA嗰度D人,如果你近射的話,你會發現:佢地D人係黑色的{:14_698:},流出來的血仲要係好小好小(爆頭都係),在中距都見唔到
我唔話D血的數量,因為爆頭都可以好少血,但係都無理由係黑色lo,血戰我唔話佢,但係連D正常模式(PVP)既人D血都係黑色,咩事啊??!!仲有,我地見到既血(AVA),滴左落地,點解唔會變成血塊呢?

無論一隻GAME有幾真,但係都會有一D瑕疵,畢竟只是一隻GAME,也證明神作不一定是完美的

benny1 發表於 10-5-2011 21:08:32

D槍假 同map簡單

緣之空 發表於 12-5-2011 18:19:21

其實係模組本身既問題....

lyle123 發表於 13-5-2011 02:16:37

就是太真所以假

阿楓. 發表於 13-5-2011 19:45:36

睇完
我竟然有種感覺
樓主係打手:loveliness:
原諒我吧

咁其實CSO有CSO好
AVA有AVA好既啫
BTW,
我玩的是射擊遊戲
不是血腥獵奇啊啊啊啊啊啊
(不過血腥獵奇也很好玩)

cipp 發表於 13-5-2011 21:39:08

樓主好有打手feel

ockbt1997 發表於 15-5-2011 13:51:33

玩online game 吾好要求甘多
部腦有甘上下就玩COD OR 其他PC GAME
到時咪知咩叫真;P
想玩COD全集可以問我拎download link~~免安裝:loveliness:

HeatDance 發表於 17-5-2011 19:08:06

嗅到很濃的打手味道

叔火相傳 發表於 27-5-2011 23:59:23

有D人見到個帖名就以為我問野,但答案是:NO!

有D人會好奇,點解我話AVA有野假,我承認AVA在各方面都相當精緻, ...
a17171740 發表於 10-5-2011 08:15 AM http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

血呢 就唔係一定係鮮紅色先係血
血 係黑紅色 AVA 同其他現代既GAME都做到呢種仿真既效果
我真係唔明點解你會話佢唔夠真實
CSO果D 點陣圖既血跡真係好過仿現實既血?
人地連子彈入射角什至去到血跡四濺既方向角度都計算得好精緻

同埋爆頭 就唔一定係要流得多血先係爆頭
爆頭都可以無咩血咁爆

你既觀念係錯

HeatDance 發表於 4-6-2011 16:20:45

血呢 就唔係一定係鮮紅色先係血
血 係黑紅色 AVA 同其他現代既GAME都做到呢種仿真既效果
我真係唔明點解 ...
叔火相傳 發表於 27-5-2011 23:59 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

要講其實大把地方唔好,,,
偏偏講呢d無關大雅....
頁: [1] 2
查看完整版本: AVA假D咩?