黑武士007 發表於 30-7-2011 20:08:10

收&賣 動慢戰魂Card~

真.絕影皇將套裝+披風x1 (高過1800gash 再叫我吧~)
一堆垃圾裝(維特&聖鬥士) (最好幫我清左佢!!A_A) (唔出$~打win我..送後面件野比你--!)

紳士狼/莉莉絲/櫻花姬   (收完) (交易成功)
熾天使 (係熾天使的野都收)(收了腳)

可Gash/真錢...
(如果用真錢面交吧(我住田門~唔好咁軟--)....別叫我入數= =懶...)
請出價先叫我.....唔好昆~唔該..~

hohi259 發表於 31-7-2011 01:41:39

真.絕影皇將套裝+披風x1幾多錢先

黑武士007 發表於 31-7-2011 19:05:15

唔知價= =...價高者得- -..
暫時最高叫價為 (1200 gash)

最後叫價為8月6 (最近交易更- -唔得閒- -!)

nghoyin1995 發表於 1-8-2011 12:57:15

紳士狼 +$換真.絕影皇將套裝+披風x1 得唔得?/

nghoyin1995 發表於 1-8-2011 13:02:11

紳士狼 +$換真.絕影皇將套裝+披風x1 得唔得?/

jeffy6d 發表於 1-8-2011 14:13:14

有翅天使頭
msn:cheung_hon_kit@hotmail.com

黑武士007 發表於 1-8-2011 18:26:57

nghoyin1995 不了~
jeffy6d 價錢呢?..幾錢@@?

jeffy6d 發表於 2-8-2011 23:12:54

你出

黑武士007 發表於 2-8-2011 23:26:42

下?= = 我出!?- -唔知價-.-
200gash ok?- -有位令仔賣腳都係200gash~
頁: [1]
查看完整版本: 收&賣 動慢戰魂Card~