hj1op2 發表於 22-8-2012 05:01:13

狄奧魔王的嘆息、小愛混沌審判 簡單介紹

期待已久既DioMP4-魔王的嘆息(Innocent Fear)終於出了!!
呢招既範圍唔係全場 大約係柱體形狀(影片中古代第一波可以睇到)
我自己右修同左修Dio都各練一隻

係唔食水既情況下 魔王的嘆息 比起
四格MP 配合龍皇既Onrush 傷害仲要高少少
範圍都好可觀~
完全彌補全右修缺大範圍清怪技能既缺點

相對全左修 雖然擁有大範圍清怪技能 但係就冇高輸出既技能
仲未更進S5能力值既黑暗空間同埋吞噬既傷害實在..
呢招正好彌補全左修的缺點

另外呢招會發動地獄之矛
唔清楚係唔係Bug 畢竟睇韓服影片都有呢情況出現
畢竟更進S5能力值之後地獄之矛既價值都相對下降 唔排除係官方設定

個人右修打古代三星的影片
YNRc4lS1JqA

個人左修除裝轉武夢魘影片(裝備太差了 暫時只好咁 75lv會換點武 到時重拍吧)
-R_hQbNv6Uk

最後就是呢招可以空中施放
不過親友團刷寵時 隊友同我講
「放呢招既時候會全圖變黑了 連平台都望唔到 囧」
嗯 大概是正常設定吧(?)因為冇平台既關係所以咩情況底下都可以施放
老闆 麻煩要一張無視重力的椅子
Xz8Gc_rRM8o
係前方發動大火柱
然後再對附近既敵人發動小火柱

換句話講 就同拉斯既亂舞一樣
當愈多敵人疊埋一齊既時候 傷害就會愈高
無論清怪定係打王都是一招很好好用既技能~

仔仔._. 發表於 22-8-2012 10:37:41

迪既mp4真係唔錯@@

黑鵺 發表於 22-8-2012 13:09:57

招osim天王..不魔王椅既傷害好睇地毛同最後一下爆擊同埋vs都好屈a_a

m88 發表於 22-8-2012 14:05:52

可惜不是所有mp4也經過精心設計

S!u絕淚 發表於 22-8-2012 15:47:08

克3 既鬼人模式亦相當OP
清怪一流

正紫月 發表於 22-8-2012 15:57:38

拉2 鎖定5怪有疊傷秒殺屈機 : o(

5567 發表於 22-8-2012 18:54:43

克1 霸氣地震傷所有怪

asd999ex 發表於 22-8-2012 22:47:41

dio用左招mp4之後用閃爍走,佢都會用埋招mp4(唔洗係到等佢坐咁耐)
頁: [1]
查看完整版本: 狄奧魔王的嘆息、小愛混沌審判 簡單介紹