samchu888 發表於 3-10-2012 20:28:17

新人光環技能抉擇+成長包小疑問

我想問下個成長武器(99gash)到60lv會唔會俾1張升65lv傳說券你,定係要買全套+武器先有券,唔可以單買?

另外,想問下新人光環技能5選1,邊欄打圖好d?俾d意見

附上爓gag:凝萌(lime) 讀咩d變做「英文」(english) xdd....請好心人幫手解答,感覺lime一般,唔想花太多$

aa22434312 發表於 3-10-2012 20:45:09

1只要60lv就會比7張你,點用就睇你
2個人認為,mp恢復好用d

kioik 發表於 3-10-2012 20:50:23

Q.1
60級先有卷 (感覺被騙了 屬性唔係65LV)

Q.2
魔力光環的第2效果 (因為2格MP可以開3技)(半格MP開1技)
光環唔係5揀1 只係揀

[旋風/挑釁]係唔會同 其他3個光環相撞
但係效果都係只能用1個

[挑釁]一定係第3個效果(10秒內 扣怪血&挑釁 但傷害不高)
      (如果冇記錯7千幾攻 每秒只係扣約250血)

[旋風]如果想用黎[長時間]硬直頂技就[第1個效果]
         硬直走佬 可以用[第3個效果](因為可以一路轉一路跳走)

正紫月 發表於 3-10-2012 22:21:27

我就會咁.3.
攻光環: 攻擊力強化
防光環: 防禦力強化
輔光環: MP消耗量減少
旋風: 回轉數增加
挑釁: 傷害附加
光環我諗最好就係用輔助光環._.d

都係拎黎打圖用x)

個人意見:我覺得都幾好玩x) 學左mp消耗量減少後可以放到4次3技,都幾爽- -
其實e隻人物都唔洗花好多錢x_x本身佢既自保能力已經係全人物中數一數二(wow)
裝備方面係唔洗太講究,基本上買左今次套299+99既裝備組合包,已經可以玩一世
哈哈x_x
頁: [1]
查看完整版本: 新人光環技能抉擇+成長包小疑問