kioik 發表於 5-11-2012 21:43:57

月光妖怪村 影片分享

?!初號機 亂入

10月中開既新AC (主要係玩GP 活動既點裝例外)
主打[賽格特] 副[蕾]+[狄奧(未有)]

先講一下耳環

無附加額外效果
完全真係唔知要黎有咩用:L

轉片個陣係到等到....咁耐都未見過有效果出現(附加+17石)

裝備齊一套 武器差1轉 (2.4武唔要)

其實想整比DIO多 但諗諗下玩GP裝DIO算

月的精華

差12粒可以整到寵物

講真一句台服勁易打因為怪物冇附加能力
但係我玩巴西服個陣
連右路都唔夠打 副本固定能力外 怪物又有附加能力
就連冰箭插中 都扣1千幾 真係惡到佢

影片分享

副本固定能力關係
所以影片無顯示能力
*轉關卡黑屏時 禁ASDFG鍵時 有機會可以在對話前出技
   防止被BOSS吸走所有MP

[分身]賽格特 - 右路
dB0NsZPUIaI

玩玩下賽 覺得都幾好玩
由其係3轉 係咁向前插回魔
用完怒氣 轉用1轉 攻擊時加快增加怒氣
之後又可以快速 向前插

[正身]瑪琳 - 下路 (龜公打法:funk: )
1445E8gsXKw
狐妖 其實好易打
只要清哂D細怪 同埋 引佢去大樹葉(位置)開戰
佢一開大技(冇還擊力) 你就可以係咁打佢
比人封技個陣 記得多用斷MP黎保命

--------------------------------------------------
送上AMY 飢餓寵物的叛亂

6k9eRLNNO7U

每次拍片都最後都係FAIL 係咁手殘
上面個3段片都係 係最尾個到手殘左

taxitaxi7 發表於 5-11-2012 22:16:14

我仲考慮緊開咩人物耳環
耳環真係冇類似SUPER既效果?

kioik 發表於 5-11-2012 22:19:17

回復 2# taxitaxi7

我所見係冇(睇上面解釋)
但唔知遲D會唔會改

hj1op2 發表於 5-11-2012 22:25:40

耳環真係暫時都唔見特效
btw其實克四都唔錯嫁講真..

kioik 發表於 5-11-2012 22:37:56

回復 4# hj1op2
如果1轉冇清怪技 我都會揀3.4轉用

3轉2技傷害都好高 加上回魔能力快
4轉JF技 走佬又得 打怪又得

但係4轉難用:L
要時間去練先得

timmy1563 發表於 12-11-2012 22:41:21

又真係幾似初號機:o
頁: [1]
查看完整版本: 月光妖怪村 影片分享