樂古Nakuz

標題: 有冇人識... (附圖) [打印本頁]

作者: 草女    時間: 20-1-2008 14:05
標題: 有冇人識... (附圖)
請問大家  有冇人識得乂鼬戎乂依個人=.=  覺得佢係點既人黎呀@@?

想知姐 大家唔怕講  多人回既 下次比d 野大家睇=v=

作者: 兜豬    時間: 20-1-2008 14:17
之前用 人地個ac~ 見佢成日密
叫人帶佢升lv~  =='
作者: 山崎卍    時間: 20-1-2008 15:14
見過
但係唔識=]
作者: 草女    時間: 20-1-2008 15:45
佢叫人帶升咋= =
  佢話 用 個 高lv既acc 帶人升呀 但冇一次算數"
作者: 山崎卍    時間: 20-1-2008 15:55
大把宜d人
多數唔理佢==
作者: xdxdlam    時間: 20-1-2008 15:57
佢?!
佢比我ge印象都係5好...
一提起佢就火都黎埋..
之前我係長谷升lv..佢死埋黎我個場度打..我叫佢咪搶..佢都5理..
叫佢走...叫左勁耐先肯走.
之後仲話我廢..話我渣弓打怪都扣成2x血...(扣幾血關佢[手火9]事呀..)
之後仲想我同佢換場打..
佢搶完我場..仲想同我換場打?!佢冇野呀..
佢話我打果個位5驚有虫..行出小小都會引到虫la..
長谷大把位5驚比虫打..係佢5識搵位姐..
之後我問佢點解5係奇地升..(佢果時57lv)
佢話奇地d怪太廢...(咁打風鳴d怪..夠晒勁..= =)
之後比我串到佢走左..
作者: 刻骨╭狼    時間: 20-1-2008 16:16
佢係咩水黎嫁~??
作者: 天天﹏戀    時間: 20-1-2008 18:12
佢no9架= =之前係交頻見佢教人學技...教錯晒= =人地好地地玩盜...叫人玩戰= =真係想打佢
作者: s!u*L!nG    時間: 20-1-2008 18:58
勁憎佢,,,呃人的,,
作者: 影﹏傑”    時間: 20-1-2008 21:13
佢之前係咁搶人怪~~
+上之前好似係post過佢係昆狗一條{好似係}
作者: 定門    時間: 20-1-2008 21:51
我都算識佢
係天女識的 我之前覺得佢幾好
但佢怪怪地 我有次同佢組
我個fd係交頻到同我傾計..
佢冇啦啦屌我個fd- -
作者: DOXDO    時間: 21-1-2008 09:21
好似係昆人的- -............
作者: 草女    時間: 21-1-2008 09:54
原帖由 xdxdlam 於 20-1-2008 15:57 發表
佢?!
佢比我ge印象都係5好...
一提起佢就火都黎埋..
之前我係長谷升lv..佢死埋黎我個場度打..我叫佢咪搶..佢都5理..
叫佢走...叫左勁耐先肯走.
之後仲話我廢..話我渣弓打怪都扣成2x血...(扣幾血關佢[手火9]事呀 ...
依家佢冇係無盡打啦@0@佢去左虎嘯谷啦佢@.@佢d裝好勁咖@0@" 全身+力  佢話既@0@ 仲有我琴日叫佢同我打場 佢扣我8 我扣佢19 之後就話唔打- - 升高左先打= = 好狗的佢= =
原帖由 影﹏傑” 於 20-1-2008 21:13 發表
佢之前係咁搶人怪~~
+上之前好似係post過佢係昆狗一條{好似係}

佢成日呃人咖  之後d人唔信就話 唔信問阿永   =.= 但我又唔信 又唔問@v@
作者: 草女    時間: 21-1-2008 10:04
上次 我係交頻篤爆左佢 扮我個fd 佢成日話佢自己有隻人叫小魔  (但我知道佢根本就唔係=.= 佢吹水)之後我前日玩野 話密小魔傾計@@"
之後佢話 你試下密丫拿  你收皮  (依句野大家睇到d咩  好似有心忍暪d野@@)之後
我太好奇了  再問佢多dd野@.@"
我問佢住邊@0@(因為我知小魔佢住邊)
之後d人係到玩野 話佢住火星=.=
之後我話唔係  佢係住青山的  (戎自己都有咁講)

之後我話 死啦.. 我琴日問左小魔住邊咖啵@0@  佢唔係住青山的@@"
戎佢答   我打少左姐  佢係之前陪我一齊升既友仔來的  (大佬呀\口/ 吹水吹好d啦 成日打少左? 打一百幾十次都會打少左既  \口/) 之後佢話 佢自己其實係 wellcome 唉 都唔知點解d人 咁鐘意吹水  吹到出哂汁=0= 仲有佢媽媽 好有錢的@@  一個月給他20m用><  我一個月game錢都冇咁多= =  佢上次話送我云咖><  送我神武咖><  

我影左d相  但 唔太齊全  有d睇唔到重點=3=大家有冇興趣睇下=.=?
作者: xdxdlam    時間: 21-1-2008 11:55
原帖由 草女 於 21-1-2008 09:54 發表
依家佢冇係無盡打啦@0@佢去左虎嘯谷啦佢@.@佢d裝好勁咖@0@" 全身+力  佢話既@0@ 仲有我琴日叫佢同我打場 佢扣我8 我扣佢19 之後就話唔打- - 升高左先打= = 好狗的佢= =
佢成日呃人咖  之後d人唔信就話 唔信問阿永   ...

狗到出晒汁,,
5夠打就話5打..傻傻地..
佢e+冇係長谷打就最好..5好阻住我升lv..爆憎佢..
全身+力@@"
咁+幾多力呢@@?
我記得佢果時話佢果套55神裝係+體@@...e+又話全身+力..到底+乜ga@@
又力又體...2洞裝@@?
升左65就同佢鬥勁裝=v=
65全身+防神裝對55全身+力神裝..=v=
睇下佢點吹水法@@

不過佢好似同你同lv..(都係57lv)...
不過我都好想打佢@@
如果佢話吹雞咪吹雞...怕佢有毛咩...照打..
想打佢好耐...
原帖由 草女 於 21-1-2008 10:04 發表
上次 我係交頻篤爆左佢 扮我個fd 佢成日話佢自己有隻人叫小魔  (但我知道佢根本就唔係=.= 佢吹水)之後我前日玩野 話密小魔傾計@@"
之後佢話 你試下密丫拿  你收皮  (依句野大家睇到d咩  好似有心忍暪d野@@)之後
我 ...

緊係想睇@@
睇下佢點吹水都好@@"
作者: 草女    時間: 21-1-2008 13:19
我升左啦 唔係57啦 係58= =   ><
(用紅草合到毒弓= = 仲用防草合左 42+2閃= =今晚再加碼@v@)
拎圖比大家睇下><  雖然唔太齊>< 但都睇到佢係呃人的><

大家睇下啦 比人識穿左話打少左囉  

衰格 !?

作者: xdxdlam    時間: 21-1-2008 13:25
原帖由 草女 於 21-1-2008 13:19 發表
我升左啦 唔係57啦 係58= =   ><
(用紅草合到毒弓= = 仲用防草合左 42+2閃= =今晚再加碼@v@)

=口="
原來已經升左= =
你合野咁勁ga>.<
我每次合都爆=口=
晒埋我d錢= =
得閒係天女/團戰見到乂鼬戎乂就打下佢先= =
作者: ckahonam    時間: 21-1-2008 13:29
我用我既超級守衛........阿永=.=打爆佢=.=然後喂永永食草=.=
作者: 草女    時間: 21-1-2008 13:31
你好明顯係呃貼的!!
作者: xdxdlam    時間: 21-1-2008 13:34
我想講條友真係衰到爆...
比人識穿左又話打小左= =
狗到飛起 = =
作者: 定門    時間: 21-1-2008 13:40
- -我之前有佢好友..
家下都del鬼左..
作者: xdxdlam    時間: 21-1-2008 13:43
原帖由 定門 於 21-1-2008 13:40 發表
- -我之前有佢好友..
家下都del鬼左..

我都有佢好友..
係好耐之前5知咩事就+左佢= =
一陣on曙光果時del左佢先= =

之前樂古都好似有人開post話佢係昆狗..
作者: 草女    時間: 21-1-2008 13:46
咩pt呀= = 我唔知既= =  你搵比我cc   -3-  thx><

比我加佢壞友啦- - 仲加好友= =  佢好好咩@0@??
作者: xdxdlam    時間: 21-1-2008 13:56
原帖由 草女 於 21-1-2008 13:46 發表
咩pt呀= = 我唔知既= =  你搵比我cc   -3-  thx><

比我加佢壞友啦- - 仲加好友= =  佢好好咩@0@??

人手升緊lv= =
慢慢搵= =
佢1 d都5好= =
柒+賤..
作者: ckahonam    時間: 21-1-2008 17:35
點+人入黑名單=.=有冇人教下我=.=
作者: 幻童    時間: 21-1-2008 18:41
狗喱一個
日日吹水話有咩有咩
最後咪又係咩都冇
作者: 妖狼    時間: 21-1-2008 20:35
=.=..........................
作者: 天天﹏戀    時間: 21-1-2008 20:37
妖狼想表達d咩-0-?.....
作者: xdxdlam    時間: 21-1-2008 20:43
原帖由 天天﹏戀 於 21-1-2008 20:37 發表
妖狼想表達d咩-0-?.....

5通狼想呃利是@@?
我又呃= =
作者: 天天﹏戀    時間: 21-1-2008 20:50
我又黎@@...LAM發貼唔夠我多,但係11LV會員= =
作者: xdxdlam    時間: 21-1-2008 21:11
原帖由 天天﹏戀 於 21-1-2008 20:50 發表
我又黎@@...LAM發貼唔夠我多,但係11LV會員= =

我都5係好知點解發咁小帖,,,
都可以做到11級會員=口=
作者: 天天﹏戀    時間: 21-1-2008 21:15
係囉= =我發貼係6年級,你只係4年炸=口=
作者: xdxdlam    時間: 21-1-2008 21:18
原帖由 天天﹏戀 於 21-1-2008 21:15 發表
係囉= =我發貼係6年級,你只係4年炸=口=

可能係由樂古首頁入去某版果時囉ge分黎..
我記得果時一入某個版..d分就多左=口="(冇記錯就係= =)
但5知e+仲係5係..
作者: 天天﹏戀    時間: 21-1-2008 21:22
我加左曙光板入我的最愛= =直接按............
作者: xdxdlam    時間: 21-1-2008 21:25
原帖由 天天﹏戀 於 21-1-2008 21:22 發表
我加左曙光板入我的最愛= =直接按............

@@
我都係..
e+好5方便..
要拉到勁落先搵到曙光版= =
作者: 天天﹏戀    時間: 21-1-2008 21:30
如果曙光多d人玩就好啦...升上上邊...快好多
作者: xdxdlam    時間: 21-1-2008 21:37
原帖由 天天﹏戀 於 21-1-2008 21:30 發表
如果曙光多d人玩就好啦...升上上邊...快好多

係= =
多d人玩就好=口=
作者: liukit12345    時間: 21-1-2008 21:38
點嫁     唔好賣關子     快d講啦
作者: 天天﹏戀    時間: 21-1-2008 21:38
多d人買點...多d水魚出現= =
作者: xdxdlam    時間: 21-1-2008 21:43
變左吹水post..
我又吹= =
作者: 天天﹏戀    時間: 21-1-2008 21:51
吹啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: xdxdlam    時間: 21-1-2008 21:55
吹.............
呼..................
真係爽..咁多水吹
作者: 天天﹏戀    時間: 21-1-2008 22:29
我勁d
吹啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
吹啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~吹啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~吹啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~吹啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~吹啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~吹啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~吹啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~吹啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~吹啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~吹啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~吹啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~吹啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: xdxdlam    時間: 21-1-2008 22:35
吹呀吹..........
吹呀........................
作者: ~爆之影~    時間: 21-1-2008 23:27
大家對佢都幾...
差-.-
我都唔識佢=3=
作者: ~嬂~    時間: 22-1-2008 00:23
我唔知佢係唔係傻傻地,,,,,,人地入到天女,,,,就問人地p唔p 人地唔p 就佢p人
作者: xdxdlam    時間: 22-1-2008 09:57
原帖由 ~嬂~ 於 22-1-2008 00:23 發表
我唔知佢係唔係傻傻地,,,,,,人地入到天女,,,,就問人地p唔p 人地唔p 就佢p人

佢咁鍾意p人..
同佢p過吧@@

草女...
我搵返個post了..
搵左成2x頁先搵到= =
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3132547&extra=page%3D21
↑自己上去睇...

作者: 不死神童    時間: 22-1-2008 12:29
我識佢@@佢成日打電話俾我~我有佢電話65709008~佢係1個吹得下水
作者: 笨乂andy    時間: 22-1-2008 21:55
佢好串 之前係天女1比佢打個=.=
作者: xdxdlam    時間: 23-1-2008 13:25
原帖由 笨乂andy 於 22-1-2008 21:55 發表
佢好串 之前係天女1比佢打個=.=

5係好串...
係超超超串...
串我廢...
遲d我都去天女搵佢黎打...
作者: ckahonam    時間: 23-1-2008 15:10
咁等我吹雞搵人打佢丫=.=冷龍出手,非同小可=.=
作者: 草女    時間: 23-1-2008 15:23
劣評鼬戎=.=   佢真係好好好好衰咖><  上次叫佢老婆係豬=.=
加多個臭字囉=.=  真係遲d頂佢唔順 打佢><   到時我叫埋大家一齊去打@@"
作者: 定門    時間: 23-1-2008 19:21
呵呵....估唔到佢噤出名- -
作者: 天天﹏戀    時間: 23-1-2008 21:40
呵呵∼佢借人地個名去溝女件事先正@@
作者: 草女    時間: 24-1-2008 11:17
唉  依d咪叫賤囉=.=  自己唔夠勁就用人地個名去溝女@_@"
作者: xdxdlam    時間: 24-1-2008 14:11
原帖由 草女 於 24-1-2008 11:17 發表
唉  依d咪叫賤囉=.=  自己唔夠勁就用人地個名去溝女@_@"

事實上佢真係好廢..
不過佢仲要係度串我..話我廢-0-
p.s終於升左65...轉埋裝...用弓打59怪都係扣3血-0-...佢再黎搶我場...我真係串返佢..
只不過佢咁柒+賤+廢..都冇女要佢...
作者: 天天﹏戀    時間: 24-1-2008 19:43
lam要左佢啦= =佢好慘架= =
PS:佢叫佢用人地個名溝O個條女做姿姿/愛人..= =.....
作者: xdxdlam    時間: 24-1-2008 20:09
原帖由 天天﹏戀 於 24-1-2008 19:43 發表
lam要左佢啦= =佢好慘架= =
PS:佢叫佢用人地個名溝O個條女做姿姿/愛人..= =.....

打死都5要..
佢咁[手火9]柒+賤+廢..之前仲係度串我廢,,
e+仲想我要佢?!
叫我係天女收佢皮就得..要左佢?!
n世後都未到佢!!!
作者: 上將    時間: 24-1-2008 21:11
啊,曾經見過,(也帶過,但很煩)
作者: 天天﹏戀    時間: 24-1-2008 21:20
=0=我只係當佢係一條on9..完全無心去認識佢
作者: xdxdlam    時間: 24-1-2008 21:21
原帖由 天天﹏戀 於 24-1-2008 21:20 發表
=0=我只係當佢係一條on9..完全無心去認識佢

我當佢係一條x街..
5會理佢
作者: 天天﹏戀    時間: 24-1-2008 21:24
一直想問= =邊度有圖睇
作者: xdxdlam    時間: 24-1-2008 21:28
去第2頁..
搵#16..
就有圖睇.
作者: 天天﹏戀    時間: 24-1-2008 21:37
好正= =WELL同小魔我都認識...兩個74戰..月色的
作者: xdxdlam    時間: 24-1-2008 22:06
原帖由 天天﹏戀 於 24-1-2008 21:37 發表
好正= =WELL同小魔我都認識...兩個74戰..月色的

原來2個都係咁高lv= =
作者: 天天﹏戀    時間: 24-1-2008 22:15
係啊@@月色最高架=0=
作者: xdxdlam    時間: 24-1-2008 22:31
恐怖...
都5知點升..
作者: 368    時間: 20-2-2008 17:57
= =+
大獲..
收錯人入屯-口-"
作者: sofia819    時間: 20-2-2008 20:47
有圖...
不過係死圖
唔知你地想講乜..
作者: 人渣教主    時間: 20-2-2008 22:23
岩岩先見到呢個post 去到第7頁添

講起呢條友 我真係火都黎  
條友吹水精 淆底獸 昆狗一名   同我講過佢有邊隻人邊隻人 好勁
又話打d野賣比我 打左咁耐 未賣過一粒
佢欠我100m 成日話寄寄寄 寄條毛  溝女我係到話佢幾句 話我阻佢搵食
周街同d女講自己有好多錢 叫佢還100m 佢話好呀 即刻send比你
之後唔見人  有咩事 吹雞 要幫拖 就即搵你
真係賤到冇人有  我已經當唔識呢個人  正賤人
上次佢開佢個fd a/c 罵我  爆晒粗咁  之後佢fd玩番 話番比我知係佢開
我係易頻到見到佢on 罵佢幾句 佢本身唔認架  之後認左 話玩下姐  
真係呢d人 唔知咩人黎架  賤到冇朋友
作者: 冰之♀趙雲♂    時間: 21-2-2008 00:24
標題: 回復 70# 的帖子
你講緊係咪我????冰之趙雲呀,唔通你係個人渣屎眼??上次我代距講sor,我都唔知發生左d咩,=.=
距仲話...我用左個勁ac幫你串左距(指渣渣)啦<--昆到距
我果陣38,我比左200點距叫距帶我升(由頭到尾都係距叫我比200點距,距帶我升),距話帶到我44,點知....我e+50lv,距1經都冇比過我

仲有,距今日又想昆我,叫我借50+3雲比距,想知詳情,去渣渣個貼到睇

作者: 草女    時間: 21-2-2008 20:34
個個都唔鐘意佢咁款= =   打佢啦=.=" 見一次打一次
作者: 冰之♀趙雲♂    時間: 21-2-2008 20:38
標題: 回復 72# 的帖子
我都想,不過我唔夠距打=.=
作者: breeze123456    時間: 21-2-2008 21:32
草草><,我唔識佢....
作者: xdxdlam    時間: 21-2-2008 22:18
標題: 回復 72# 的帖子
好呀= =
咁叫佢係天女見..= =
作者: 人渣教主    時間: 21-2-2008 22:24
上次我放佢王  佢淆底即走=.= 得閒見到佢放下王 幾爽的~~~
作者: xdxdlam    時間: 21-2-2008 22:39
標題: 回復 76# 的帖子
係天女/團戰見到佢就打柒佢..
見到佢升lv就放佢王..
見到佢搶場就狂插佢..
佢淆底走左就狂唱佢= =
爽到爆~~~
作者: 草女    時間: 26-2-2008 15:39
佢打我扣1-2  我打佢扣 8-9= =  仲有我唔齊裝= = 欠頭的=口=
作者: xdxdlam    時間: 26-2-2008 16:35
標題: 回復 78# 的帖子
@_@
根本佢都係打5到你的
分別實在係太大@@
作者: 草女    時間: 27-2-2008 14:12
我 唔識同人p咖= =  因為太笨= = 唔夠快><
但試過p隻 68幻= =  嬴左=="  汗 都唔知咩事~.~
作者: xdxdlam    時間: 27-2-2008 22:10
標題: 回復 80# 的帖子
其實我都5識pk= =
所以我無論係打咩識..都好大機會會死= =
我記得我4x lv果時..比個38 lv幻打死左=_=
作者: 草女    時間: 29-2-2008 00:21
我轉武好慢==
上次 開隻同lv既賊打  轉武好慢 之後比人打死左= =
作者: xdxdlam    時間: 29-2-2008 16:02
標題: 回復 82# 的帖子
將d武放係工具列果度..
咁可能會轉得快d..
作者: 草女    時間: 1-3-2008 02:11
就係放左係果到都轉得慢....但依家快左@0@" 叻左^0^
作者: xdxdlam    時間: 1-3-2008 10:27
標題: 回復 84# 的帖子
-0-"
但用劍渣盾時轉用弓/重兵又麻煩- -
我成日5記得左要除盾- -
e+連盾都廢事用- -
作者: 草女    時間: 1-3-2008 13:14
我用弓仲多過用盾= =  升都有時用弓升=.=  因為 用盾好 (論盡)= =
用弓仲好=3=
作者: 段恨逆天    時間: 1-3-2008 13:16
用劍就咪渣盾
拎左盾都唔會扣少幾多 = =
作者: .小夜﹏    時間: 1-3-2008 13:32
勁憎佢,,,呃人的,,
作者: 草女    時間: 2-3-2008 02:09
原帖由 段恨逆天 於 1-3-2008 13:16 發表
用劍就咪渣盾
拎左盾都唔會扣少幾多 = =

用劍就咪渣盾=.=?
不太明=v=  .

用弓升既  又點=.=  重點 最緊要死唔去咪得囉=.= 仲有我好日都唔升一次  用弓好過=.="
作者: 01822    時間: 3-3-2008 18:27
咩鬼鬼都有玩樂古+咩0.0
作者: 草女    時間: 7-3-2008 00:43
依家ac都比左人玩= =  以後唔洗眼怨
作者: 豪哥xD    時間: 7-3-2008 01:56
=.=我都想比人玩重新練隻戰-_-
作者: 百日祈禱﹏。    時間: 7-3-2008 10:56
我比人爆左ac 都唔知羅唔羅得返
作者: 草女    時間: 8-3-2008 02:19
原帖由 百日祈禱﹏。 於 7-3-2008 10:56 發表
我比人爆左ac 都唔知羅唔羅得返
下  why比人爆acc咖= =   隻戰定賊先0,0? 我好似 2隻都無哂fd 因為知道 唔再係本人玩=.= 先del~"~

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www4.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2