樂古Nakuz

標題: [轉貼][喪屍x血腥 有少少粗口]沒有強大火力!只有普通的武器!(第1~第10話) [打印本頁]

作者: ζ路小≠霜』〥    時間: 18-3-2008 19:24
標題: [轉貼][喪屍x血腥 有少少粗口]沒有強大火力!只有普通的武器!(第1~第10話)
如果想轉貼此文,請pm我或者在此留言告知我(我會問一下原作者可不可以給你轉貼),得到他的同意就可,另請加上作者名稱:被忘記了
作者系第二個討論區的..千萬吾好隨便轉貼人地既作品..一系等我幫你地問!
多謝合作
[[onion_34]]

第1~3話 P.1      第4~8話 P.2      第9~10話 P.3

第一話:The begining of nightmare

我係一個十二歲既普通中一生,本來我是非常平凡的,卻因一次事件而令到我變得不再平凡..........

[半年前]

那天我坐在電腦前準備打機的時候,卻發現msn在線的人數居然是零?!

我:唔係呀化,唔通..........連msn,都唔鍾意我呀?
此時,電話響起,是我的好友軒(小學時的好友,跟我一樣有打機的嗜好)

我:moshi moshi?(日文的「喂?」)
軒:呢個時候你仲得閒玩野?而家好多地方都有喪屍呀!我都係用手電打比你咋。
我:頂,你打機打到上哂腦就唔好搵我黎玩啦!
軒:妖,同你講都晒氣,而家無電視睇架喇,你開黎睇下。
[我一向都是不信這些東西的,卻好死不死讓我成功看到電視節目]
我:你去食屎啦,喪你個頭,而家新聞講緊陳冠希單野喎,唔通你想話陳冠希變左喪屍?
軒:同你講都晒氣.....你自己慢慢等死啦!8
[軒掛線了]

我:哇,講兩句者,使唔使cut線呀
[然而,接下來我聽到的卻是令我畢生難忘的一句。]

(整個電視畫面變成黑色)
人(似係新聞報導員):咁多位好.......警方發表聲明.....現時香港已成為災區.......呀!!!!!
(電視傳來一陣令人毛骨悚然的咬食聲,持續了五分鐘,再傳來一陣叫聲)
我(心想):咪住,呢d聲咁熟既(腦中的記憶不停閃過),呀!我記得喇!係bio入面d喪屍聲!
我:弊傢伙!原來真架,早知信阿軒啦!(即刻打比軒)喂?係唔係軒呀?你而家係邊呀?我過黎呀!
軒:係就快d,我係我屋企樓下間老麥,我姑姐都係度!
我:好!,明白,即到!

我即時在廚房抽出一把菜刀和豬肉刀,衝出走廊,幸好仍未有喪屍到達。我用最快速度衝到樓下,再狂奔至元洲
作者: yin321    時間: 18-3-2008 19:30
仲訓...=.=
有冇得打999
作者: Seed~.~    時間: 18-3-2008 22:28
支持~~
好好c呀....
快D出下一集!!
作者: ζ路小≠霜』〥    時間: 19-3-2008 20:42
第二話:逃走計畫開始!

[上一話講到我跟軒會合,在麥當勞過了一晚後,醒來便開始計畫逃走。]

軒:而家出面有咁多喪屍,靠把豬肉刀係無可能殺出去既
我:點解?我地出到去狂劈咪得囉
軒:你有devil may cry的dante的刀法嗎=0=
我:.......囧
軒:我諗我地上到去天台就會有辦法
我:我認為係後門走仲安全,除時天台有成堆喪屍,你都玩過silent hill啦,天台有隻boss
[此時,軒的姑姐醒來]
姑:你地傾緊咩呀?
軒:姑姐,我地諗緊點走出去
姑:你地有咩提議?
我:軒想上天台,我想行後門
姑:我覺得兩個方法都可行,但係我想上天台多d,因為上面有人住,可能有生還者
軒:我地拎下架餐啦!
(我保留豬肉刀,帶走了漢堡包兩個,作糧食之用)
(軒拿走了薯條鏟和兩個漢堡包)
(軒的姑姐沒有拿武器,只是用背囊裝下了不少食物)
[於是,我們就向天台出發。]

沿途的樓梯都滿佈血跡,看來昨晚我們大睡的時候已有不少人被殺,我們到了天台,天台滿佈血跡,簡直是被血染紅了。在那裡我們見到一隻喪屍正在食用一名男子,那名男子的內臟溢出,下身沒有了,面容仍然可見,但也被喪屍吃掉了。

我(細聲地):點呀?衝過去劈瓜佢呀?
軒(細聲地):好呀,我用薯條鏟一野挫落地引起佢注意,你就劈佢啦
我:ok

軒用力把薯條鏟擊到地面,喪屍馬上就回過頭來,向軒走去。此時我立即衝出,手起刀落,把喪屍的頭砍掉,一大灘鮮血噴到我的身上。

我:頂!咁多血架!
軒:咪住先........d血紅色既?可能佢都係變左喪屍無耐
我:咁咪係佢唔好彩囉,哈哈!
姑:喂,而家點呀!

我們看到周圍正好有一條繩索,便用它來吊下一個沒有喪屍的地方,再一起滑下去。而降下的地方正是後巷,我們全速奔跑。走到了東京街那個大水渠,發現水渠
作者: 『愛一個人』    時間: 20-3-2008 01:21
好睇,不過第三話要等幾耐?
作者: Seed~.~    時間: 20-3-2008 01:25
正呀....最好一日出一話^^
作者: 牙ken    時間: 20-3-2008 10:43
嘩~超好睇呀!!~
好期待下一集呀!!
作者: billytsang    時間: 20-3-2008 11:55
咁似活死人凶間既=v=+
作者: clca2830    時間: 20-3-2008 16:12
作者: sing2    時間: 20-3-2008 16:39
2個中一生識用手槍-,-
高度最高比你160(以而家中一高度)
手槍後座力都唔知你頂唔頂到._.
喪屍高度同主角唔成正比=[
邊有理由一刀無頭同d喪c成隻雞仔軟弱無力-,-
軟弱無力撞唔入m記
但可以咬死人=]
個人意見 不喜勿插=)
作者: ζ路小≠霜』〥    時間: 20-3-2008 17:00
第三話來了

第三話:目的地:沒有?!

我們來到附近的油站。

我:警車用邊種油架?
軒:是但啦,入最貴個隻啦,還掂而家都唔洗錢啦
姑:我入去拎d野食
我:記得要拎d擺得耐架!

我和軒開始入油,而就在軒的姑姐進去的便利店傳來槍聲

我:入面有喪屍呀!入去幫拖!
軒:ok!

我們進去後,發現軒的姑姐被多隻喪屍圍攻,我們拿起自己的手槍,向喪屍射擊,對於體能欠佳的我,用雙手持槍,發射後也被後座力弄得身體停下了1秒。

我:妖,咁多喪屍,我用返豬肉刀好過

軒的體能一向比我好,所以他一直用槍射擊,而我則不停地斬殺,終於殺光了在場的喪屍

我:趁而家拎野食再返車食啦!
姑:ok

搜刮後,我們在車上食用了在麥當勞搜刮的部份食品,再開車離開。

我:跟住去邊呀?
軒:不如返大陸呀!
姑:大陸可能仲多喪屍喎
我:咁唔通留係香港咩?而家都變左災區啦
軒:不如搵架飛機
作者: 愛乂永遠    時間: 20-3-2008 18:15
都唔錯好睇的故事!!比心機再作
作者: ζ路小≠霜』〥    時間: 20-3-2008 18:48
吾系我作的...我見這文吾錯我就轉貼一下囉...
作者:被忘記了
吾系樂古的
作者: bennylui    時間: 20-3-2008 20:21
超好看-_________-""十卜到爆
作者: `湘曖    時間: 20-3-2008 20:30
真係唔錯wor..加油啦...一日貼一話都唔錯十卜*~
作者: 『愛一個人』    時間: 20-3-2008 22:57
杰開過槍都仲有5個彈匣=_=
作者: 笨.影__]]    時間: 21-3-2008 20:30
幾好...希望你快d post下段
覺得搞笑多過恐怖._."
作者: Seed~.~    時間: 21-3-2008 23:20
真係好好笑下~.~支持~~~~~
出快D唷~~
作者: 天城    時間: 22-3-2008 11:31
好好睇呀^^
幾時有第4集???
好想睇佢點走佬-口-
作者: ζ路小≠霜』〥    時間: 23-3-2008 07:19
第四話:疑問

上一回講到我們到了警局。

我們實在不敢相信眼前看到的事實,屍體被尖刺釘在牆壁上,釣ЁQ刺穿頭顱,腦漿溢出。又有些被刺穿心臟,滿地都是血跡。

我:呢d全部都係差佬黎架?

軒:我諗係喇,隱約都見到佢地著住制服,但係點解會咁?警局裡面應該有唔少槍架?

姑:喂!小心!

軒的姑姐一槍就射破了一隻來襲喪屍的頭顱,我和軒都拍手叫好。

我:我發現左d屍體身上面都有一個共通點,就係全部都無哂配槍。

軒:可如我地去槍庫睇下啦(筆按:感謝小火神)

我們到了槍庫,卻發現所有槍都被一掃而空,地上有兩支槍,分別是ak47和M16。

軒:哇∼M16呀∼我想要好耐架喇∼

我:咁我要把ak啦,我都想要好耐

很碰巧,地上有十個彈匣,令人覺得這一切也太巧了。

我:喂,咁橋既?係唔係有人擺低左d槍呀?

軒:可能係d人拎走左d槍之後跌左一兩支者∼

我:咁無理由地下d彈匣都係岩用架.......

軒:上左車先再講。

我們原路回去,奇怪的是沿途居然沒有喪屍,實在奇怪。

姑:點解除左我殺左個隻喪屍之外就無其他喪屍既?

我,軒:點知.....

我們回到車上,我想起事件發生後的種種事件,覺得很奇怪。

我:其實我一路都覺得好奇怪,我係屋企衝過黎個陣只係見過一隻咁大把既喪屍,上天台個陣都淨係得一隻喪屍咁多,警

車又咁岩係我地必經之路個度,油站又係得好少喪屍,警局仲要得一隻,d槍又有兩支係地下,地下d彈匣仲要係岩用既!你地覺唔

覺得有人幫緊我地?

軒:咁咪好囉,我地本身子彈少,射擊能力又唔好,有人幫我地殺喪屍都唔錯

我:我總係覺得事情唔會咁順利.......

軒:妖,你咪係度發悲觀論啦,再嘈我閹左你!

姑:咪嘈住啦!跟住去邊呀?

我:去黃大仙啦,我有fd住係個度

我在種種疑問下再開始旅程。

(待續)

後記:

謎之聲:喂,又話得普通武器,無強大火力既?點解無啦啦又走個兩支勁槍出黎?

我:但係得十個彈匣呢.......光速咁快用完

謎之聲:我就唔信你一話用得哂

我:到左下一話你咪知囉(說罷,擊飛謎之聲)
作者: 笨.影__]]    時間: 23-3-2008 12:56
加油加油!!等待下話[[bao_39]]
作者: ζ路小≠霜』〥    時間: 23-3-2008 13:37
第五話:朋友

我們到了黃大仙,發現警車的汽油已所剩無幾,於是我們兵分兩路,軒的姑姐去入油,我和軒去找我另外一個朋友。

我們到了我朋友住的大廈,我們進了電梯。

軒:去邊層呀?

我:佢住係16樓,我地上去啦。

我們到了16樓,這裡的血跡不太多,看來遇害的人不多。

我按了門鈴。

我:喂喂,葉,係我呀,杰呀。

門開了,屋內的是我的中學朋友,葉(筆按:因為佢都係叫軒,為免混淆,中學那位用葉代替),他看似經歷了不少事情,面容憔悴。

我:喂,葉,咩事呀?

葉:.......唔好提啦..........

軒:佢係你個fd?

我:你d反應慢半拍既=0=?(向葉)你而家有咩打算?

葉:我唔想出去呀!我有我老豆把槍就夠!

我:點38?點38唔夠抽架喎!

軒:我地用點38都殺到唔少喪屍啦!

我:如果見到一大堆呢?到時你有M16都唔夠抽啦!

葉:唔好嘈啦!我想靜下....

我:你留係度都唔係辦法架!不如同我地一齊走啦!

如此同時,樓梯口出現不少喪屍。

我:軒,係時候用下新槍喇!

我和軒用ak47和M16掃射,喪屍就好像殺不完似的,不停湧出來,而我們只剩下兩個彈匣。

我:頂!咁x早用完架,用返豬肉刀好過!

軒:唔係嘛,你仲帶住架?

我:你吹咩?

我用豬肉刀斬過去,豈料卻斬不入去,喪屍的皮膚好似變得硬了。

我:妖,終於連刀都無用!(說罷,扔掉豬肉刀)

軒:一早都叫你dum左佢啦!無q用架!

就在我倆吵架的時候,餘下的彈匣也用完了。

我:葉!幫下手啦!

葉以超準的槍法,把餘下的喪屍以一粒子彈全數殺掉。令人嘆為觀止。

我:哇!你咁準既?

葉:因為我少子彈,又成日有喪屍,我咪練成左囉!

軒:咁你加唔加入我地呀?

葉:好啦!等我入去執野

整頓行裝後,我們回到樓下,軒的姑姐也正好回來。

軒:其實我好奇怪,點解你岩岩可以不停開槍?

我:下?係咩?可能我近排跑黎跑去,體能好左掛?

軒:唔理喇!行啦!

我:葉,玩唔玩雙槍?我地有幾把點38

葉:好呀!不過你地好似無乜子彈喎........

我:係架喇........

軒:不如我地再去多幾間警局啦!拎下槍好d!

我們再度出發。

(待續)

後記:

我:嘿嘿,都話左我光速用哂d彈匣架啦!

謎之聲:我輸左.......依約定,比錢你

我:哈哈!

後記1完

而家講返新登場既角色啦!

葉:

體能跟軒差不多,但也是較差,有超準槍法,是杰的中學好友

武器:點38手槍兩支,二十個彈匣(爸爸留給他的)
作者: sunny615    時間: 23-3-2008 22:26
喪c皮硬..唔知碌臭J有冇硬到呢A__A"
作者: 星塵*_    時間: 23-3-2008 22:32
真係愈睇就愈似樂古d故仔= =
不過期待緊佢唔會有d變化
作者: [H]鄺禮仔    時間: 24-3-2008 19:04
幾好睇
不過 d武器方面又真係....
光速用完 - -
咁個主角係咪姐係廢0 0 只係識用刀
但係 依家 刀都冇咩用
~"~ 5係想串 樓主 加油
作者: `S!uK=]]    時間: 24-3-2008 21:19
快d作埋佢啦...十卜十卜
作者: ζ路小≠霜』〥    時間: 25-3-2008 07:53
第六話:強敵

上一話講到我和葉會合,再一起展開旅程。我們到了黃大仙警署。

我:拿,上次見到d咩大家都知啦....

葉:我唔知!

我:=0=算啦,總之大家入到去都係要小心d

我們進了警局,眼前卻是另一番景象。

軒:哇,咁企理既?唔通有人係度?

我:
作者: hbtb    時間: 25-3-2008 10:09
追緊架
快D啦
作者: 天城    時間: 25-3-2008 18:27
D喪屍月黎月勁既@@"
睇黎D槍又好似冇乜用咁= =
咁佢地會咩黎打-口-
作者: `S!uK=]]    時間: 25-3-2008 20:24
睇下你地點死係班喪c度 ==
作者: lovehingking    時間: 25-3-2008 23:34
原帖由 天城 於 25-3-2008 18:27 發表
D喪屍月黎月勁既@@"
睇黎D槍又好似冇乜用咁= =
咁佢地會咩黎打-口-

可能用地對空 飛彈 核彈個d.....
作者: 卍啊偉乂    時間: 26-3-2008 10:53
好好睇牙
@@正牙...
作者: ζ路小≠霜』〥    時間: 26-3-2008 19:13
標題: SOR -V-
第七話:慘敗

上回講到我們結識了警員阿勇,大戰強化喪屍後,子彈所剩無幾。

勇:你地咁多食物既?

我:之前我地係老麥拎既

勇:咁我唔客氣喇∼

軒:咪住!!!!最多食兩個。

勇:係..........=0=

我們到了樂富,這裡死氣沉沉,完全沒有人。

葉:呢度乜人都無,我地走啦.......

勇:...........快....快....快d走呀!隻野又黎喇!

姑:又黎?!

勇:上次都話左佢未死架啦!

我:咁快追到黎既?

軒:大檸樂!我地乜子彈都無!

葉:仲有少少既.......

軒:希望頂得住啦!

我們用手槍向強化喪屍射擊,但跟上一次一樣,全部被彈開,強化喪屍亦毫髮未傷。

我:頂!真係頂唔住!

軒:姑姐!踩盡油門啦!

姑:已經係max speed喇!

勇:隻野追到黎喇...!

葉:我地今次死得喇..........

強化喪屍一揮手,整輛警車就被擊飛,我們跳了出車,所有人也擦傷了。警車撞了到大廈上,發生爆炸。

我:搞.....錯.....呀.....而家先........奶野.......(暈倒)

我隱約看到在強化喪屍面前有一個人,而強化喪屍更被迅速分屍.......而我也失去了知覺......

(待續)

作者: #細峰〞    時間: 26-3-2008 20:04
你重貼了...  再系甘槍都打吾入  真系要用核彈
作者: ζ﹏鬼鬼〞×ㄨ    時間: 26-3-2008 21:08
好好睇牙 -3- 支持 ^^
作者: ζ路小≠霜』〥    時間: 27-3-2008 07:16
第八話:家

上回我失去了知覺,在完全暈倒之前看到強化喪屍被分屍.......

我漸漸地醒過來,發現我們身處一個超級市場內。軒也醒來了。

我:呢度係........?

軒:唔通真係比你開口中?!

我:開口中乜野?

軒:有人幫我地囉!

我:下......咁唔通ko隻強化喪屍既就係幫我地個人?

軒:下?個隻喪屍釘左喇?

我:係呀!我暈低之前見到既。

軒:隻野咁勁,佢居然殺得死佢,勁!

我:應該係佢送我地黎..........

軒:係掛.....

此時,其他人也醒來了。

葉:我地無哂d子彈,車又無埋,帶黎既食物又唔見左,睇黎我地真係要死喇........

勇:未必既,呢度係超市黎架喎,係度拎返d野食就唔使驚啦!

姑:但係我地都打唔到喪屍啦.......

我:留係度都唔係辦法........

軒:妖,一粒子彈都無,出去做肉醬咩?

葉:拿,咁啦,杰佢刀法好我地咁多,我地搵把刀比佢用啦,跟住我地就係佢隔離幫拖啦!

其他人拿了一把..........生果刀給我.......

我:囧........

軒:好喇,行啦!

我:你地........-0-

我們到了超市門前,那裡已聚集了不少喪屍,我用生果刀向前刺,那把生果刀斷了.......

我:@$#^%$%&$%!#$^%!你地拎把生果刀比我做乜8+1呀?而家刀都斷埋,都係返去先啦!

我們回到超市內,我們再次商討作戰計畫

我:拿拿拿,劈友呢條橋一定行唔通架喇!唔好再情I

軒:我地都無槍,一定走唔到出去啦!

葉:我地不如將呢度當成我地既據點,還掂呢度有食物同食水。

我靈機一動。

我:拿,而家就分工啦!我同軒就收集食物,勇就收集食水,姑就負責煮野食,葉就同勇係收集左食水之後睇下有無d

有用既野可以整下武器。

其他人:ok!

就這樣,既原始又現實的生活就開始了。我們每天也在等待,葉和勇一成功製成武器,我們就嘗試挑戰喪屍群。日而復此,

過了一個月......

(待續)

後記:

今次補返d人物資料先啦

勇:

警員一名,人如其名,有勇無謀,很糊塗

武器:
現在沒有

喪屍資料:

喪屍:(強度:★☆☆☆☆)

初時最常見的喪屍,力量超弱,智力超低,體質跟一名普通人類差不多

喪屍2:(強度:★★☆☆☆)

進化了的喪屍,力量沒有進步,但智力和皮膚也進化了,皮膚開始硬質化

強化喪屍:(強度:★★★★☆)

暫時遇見最強的喪屍,力量,智力和皮膚也大幅度進化,基本上只有爆炸和近身物理攻擊能對牠做成傷害
作者: [H]鄺禮仔    時間: 27-3-2008 11:52
5錯.... 幾好
想知幫佢地戈個係邊個 @@"
作者: lovehingking    時間: 27-3-2008 14:31
幫佢地個個人會唔會係葉個老豆@@
作者: 天城    時間: 27-3-2008 18:37
標題: 回復 39# 的帖子
佢老豆咁勁= =
幾野就ko左隻野= ="
作者: 無敵小雞-港    時間: 27-3-2008 18:40
+u 好好睇呀 加油 post!!!
作者: 天地煞    時間: 27-3-2008 20:00
我想問警局因為有聯網,點解唔call人呢
作者: `S!uK=]]    時間: 27-3-2008 20:47
主角已經冇野打怪喇...唔知點算喇[[onion_73]]
作者: Seed~.~    時間: 28-3-2008 02:58
可能係一隻火星人在help他們- -
作者: chris012    時間: 28-3-2008 06:03
第二話好正。。我鐘意^^
作者: 將軍抽車    時間: 28-3-2008 10:28
篇東西時口語時書面語,很難看...
作者: ζ路小≠霜』〥    時間: 28-3-2008 18:14
第九話:離開

在超級市場內已過了一個月,在一個月內的經驗,勇和葉也成功「研製」出武器。

葉:終於搞掂喇!

我:呢把咩黎架?

勇:電熱鋸同兩把菜刀再加掃把棍合體而成既武器!

葉:經過呢一個月,我地知道左d喪屍係驚熱既,但係電熱鋸攻擊範圍太短,所以加大左把鋸,仲加左碌棍。

軒:睇黎今次實掂啦!

姑:終於可以出去.....

我:咁而家我地執好行李就行啦!(武器:強化電熱鋸  入手)

我們到了超級市場門前,那群喪屍仍在,我用手上的武器向喪屍群攻擊。

我:仆x啦!阻8+1住我地咁耐,去死啦!死啦!死啦!.............

在場的喪屍先被電熱鋸的熱力熔化身上堅韌的表皮,再被菜刀斬開,有些被電熱鋸鋸開,鮮血噴到我的身上,隨即變成血

人。

我:班野終於都死哂........

軒:行啦!一陣又會有一批!

我們殺掉超級市場門前的喪屍,成功逃離。

我:咦,原來呢度深水
作者: 被忘記了    時間: 28-3-2008 18:19
我就係呢篇野既作者...........

呢篇野其實已經完左(總共21集)

我知道我呢篇野作得唔係太好,但請大家見諒...........

我而家諗緊作唔作多d?
作者: ζ路小≠霜』〥    時間: 28-3-2008 19:43
再作啦....你可能會作得更加好^^十卜You...
作者: lovehingking    時間: 29-3-2008 01:54
標題: 回復 48# 的帖子
咁你你不如分幾次係到post啦= ="
作者: *Yo”威∼*    時間: 29-3-2008 05:43
吾錯wo -.-等第10 加油
作者: billytsang    時間: 29-3-2008 17:32
一口氣第3睇到呢到@@
作者: 天城    時間: 29-3-2008 20:32
其實樓主你可唔可係標題到話更新到第幾集呀= =
咁樣會好D-口-
現家緊第10[[onion_50]]
加油呀...
作者: ζ路小≠霜』〥    時間: 30-3-2008 07:11
第十話:再戰

我們在過海隧道內,這裡也有喪屍,但對於已知道牠們弱點的我們來說,完全不成問題。

我:有無再順利d呀?!

軒:順利唔好咩?

葉:咪係!

我:如果可以keep到去
作者: 想搵你話我知    時間: 30-3-2008 08:51
炸彈= =
其實佢做咩唔一早爆啦- -?/
作者: lovehingking    時間: 30-3-2008 12:41
標題: 回復 55# 的帖子
係個人骨入面 受保護 唔會爆
叻..喪c係咪姐係個人骨出面有個生命(即喪c)?
作者: *龍蝦小兵*    時間: 30-3-2008 16:25
真係好好睇......我睇晒咁多話~~呵呵
作者: 古龍水    時間: 30-3-2008 17:26
真期待下一集...
好好睇
作者: Jason6750    時間: 30-3-2008 18:35
快d作啦
好好睇[[onion_60]]
作者: lovehingking    時間: 31-3-2008 00:03
快d post啦\口/
作者: ζ路小≠霜』〥    時間: 31-3-2008 20:22
我將下半part post 去另一個貼!
作者: lovehingking    時間: 31-3-2008 22:10
標題: 回復 61# 的帖子
=.=咁煩做咩...囧
作者: yin321    時間: 1-4-2008 00:52
好正
d 喪屍都識進化~
作者: ζ路小≠霜』〥    時間: 1-4-2008 18:17
原帖由 lovehingking 於 31-3-2008 22:10 發表
=.=咁煩做咩...囧

有d人可能會剩系睇第一頁= =
作者: 被忘記了    時間: 1-4-2008 18:26
係喇,有興趣既話post埋if編(完左之後)
作者: ζ路小≠霜』〥    時間: 4-4-2008 07:55
if編都吾錯a_a"
呢排冇乜時間- -一日睇得果少少tim...[[m66]]
作者: 臭聰    時間: 17-4-2008 18:54
十卜十卜''好刺激@0@同個d有異能既小說好唔同@0@
作者: ζ路小≠霜』〥    時間: 23-4-2008 19:09
遲d 應該會轉post 埋if編比你地睇 a_a
作者: 巨商火十水    時間: 29-4-2008 20:10
作者: hkhk882004    時間: 30-4-2008 03:13
1個 月d喪c仲係到?唔死

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www4.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2