標題: 赤壁令我太失望,所以我決定退忍三國 [打印本頁]

作者: 夢夢豬    時間:
標題: 赤壁令我太失望,所以我決定退忍三國
本來赤壁未更新都重有小小想玩既,但係....
佢更新左之後我覺得好樣衰(愈更愈差)
所以我都走去玩神鬼奇兵啦
邊個有玩既 +我fd
作者: y_an-3-    時間:
走喇走喇 我都想走
作者: johnnyboy710    時間:
個個人都走~服左GM[[onion_78]][[onion_55]]
作者: 0eric12480    時間:
我都走!!!!大家走既走散既散!
作者: 天夢*瞳    時間:
愈走愈多人,都唔知隻game會變成點[[onion_46]]
作者: 問題一個    時間:
愈走愈多人,都唔知隻game會變成點[[onion_46]]
天夢*瞳 發表於 2009-9-29 00:59

不續約,結束,關SER
作者: 乞丐兒    時間:
赤壁走咁多人..遲d  落英般若無相摩柯六合六合 就係神裝[[onion_51]]
作者: 戟魔之神    時間:
我有玩神鬼奇兵

game名:愛你1萬年

有興趣既加我[[onion_51]]
作者: ~小鈴怡~    時間:
[[onion_22]]夢豬~~~唔好走呀~~~!
作者: tim9051311    時間:
退忍三國
錯字
忍咩呀你?
作者: benbbvv    時間:
已退出差不多一年[[bao_36]]
[[onion_22]]夢豬~~~唔好走呀~~~!
~小鈴怡~ 發表於 29-9-2009 15:16

鈴鈴豬乖乖啦^^
得行上黎吹下水
退忍三國
錯字
忍咩呀你?
tim9051311 發表於 29-9-2009 20:38

耶~
人地都要走囉,重捉錯字咖[[onion_50]]
作者: a93619    時間:
如果個個好似你咁走個陣要開個Post 咁不如叫 管理員 開個 離別區 啦
已退出差不多一年[]
benbbvv 發表於 30-9-2009 16:36

赤壁開左1年咋bo@@
如果個個好似你咁走個陣要開個Post 咁不如叫 管理員 開個 離別區 啦
a93619 發表於 30-9-2009 20:19

好主意,唔錯
作者: benbbvv    時間:
赤壁開左1年咋bo@@
夢夢豬 發表於 30-9-2009 22:25

所以說差不多-.-...大約一月...就回轉頭去了玩信長..現在更迷上sd高達-.-
作者: 天夢*瞳    時間:
所以說差不多-.-...大約一月...就回轉頭去了玩信長..現在更迷上sd高達-.-
benbbvv 發表於 30-9-2009 23:19

咁樣好明顯係差好多啦[[onion_67]]

歡迎光臨 (http://www4.nakuz.com/) Powered by Discuz!