打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 蠢人與懶人與讀書人 遊戲對話 你對人地講英文睇法

我見過

錯既: Let I  kill
岩既: Let me kill

錯既:me have ......
岩既:I have ......

不過 依類既I,you,we,they,he she,it 唔係小二教架咩==
回復

is your 已經錯了,雖然冇咩問題,但系我系樓上都發現有好多人串錯grammer
當然,你系遊戲室打英文都系甘, ...
hit黑色冰刃 發表於 11-11-2011 22:40

Are you on_? 好似係are 唔係is--
回復

勁錯GRAMMAR當小學雞
又要打英文又要錯冇得救
回復

睇情況吧 ....
如果戈個野用英文係咁講 pk fxxk "you is" <<<<我覺得會係小學雞
我有時都會打eng 因為唔夠時間打中文 打得黎中文 已經比人殺左 ....
回復

其實打英文不代表他是小學生

只有無理取鬧才是小學生

不過我自從學了九方後,就少了打英文

因為曾經被人話文法錯了,所以我都是練好英文才打出來
回復

速成好易打姐,不過倉頡就難好多喇=_=
回復

回復 2# hin456258
佢地連岩唔岩都唔識分啦....==岩唔岩先
我前排有次去網吧玩L4D(我1年都唔去1次)
見到好多應該小1-小3既小朋友係度玩cso
我都o左嘴,無諗到真係咁多「小學雞」....又爆粗又剩
哇佢地玩團死一般d技術...拎住把ak按實左鍵狂射,比人k左
之後踢左殺佢條友=.=其實我離左題唔好意思
回復

回復 47# hit黑色冰刃

我都知我串錯左 懶得再改番呀嘛=]
回復

I think your english is very poor
回復

回復 51# feifei767

好多人都唔識分subject object同adjective
回復