> 綜合遊戲 巨商
樓主: q434245678
打印 上一主題 下一主題

why...答下我

帕羅招技丫中左打多1倍血
 樓主| q434245678 發表於 | 只看該作者
西洋槍手既一轉!
我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33我要風雲33
快d抽中我啦><
等咁耐都系中煙火
念力係打抗.陰陽法抗....加2 我覺得冇乜用..頂戰囉..  西2..我唔識用-.-
日本2轉可能比較冇用掛(比較冇用唔係話冇用呀唔好誤會)
鬼魂彈-->台灣槍手1轉技
念力c-->扣打抗
陰陽c-->扣法抗
風云服晏D出場應該><
你地答到9唔答8的???
日本果d冇咁出名
因為佢招技可以降低敌人的防御
我都想抽中大獎呀
西2 好難用 but識用可以好勁 鬼魂彈係台灣隻槍手一轉ge技
先回左你先,鬼魂彈係台灣-帕羅x士既技,念力c同陰陽c有好大分別,念力c既技可以降低人地打抗,陰陽c就可以降低人地法抗
加2無神裝唔會勁
西2高lv先勁,,但係難控
鬼魂彈好似係扣防架...可以同埋念力或陰陽一齊用會扣多d...
日本d2轉加2西2都係要好高lv先會勁d
加上其他國既帥都比較實用
鬼魂彈係人地d防-1半...咁會好痛
帕羅超勁
加2同西2  高lv好勁..打王一流  (加就最好有d裝)
2隻都係改廢左好多..所以d人唔多玩呢2隻2轉
鬼魂彈係台灣果隻西洋槍手1轉既技   扣怪防
陰陽c就係扣法防    念力c就係扣打防  
而每隻兵,2轉都有不同..
有d用念力   eg(明男 花 西 臣)  有d就用陰陽eg(賽 日男 權 祖)
冇話邊隻比較好..只係講配合(2隻同lv威力一樣)
希望你睇得明..幫到你啦下..
=_=帖罹=台灣隻槍手1轉

加2同西2:
加2:
好:用好少mp,打到冥界
壞:打得慢.要用埋祖2

西2
好:秒到ok勁的怪
壞:多多mp都唔夠佢用
why e加d人好似唔玩日本二轉錦樣,日本二轉(如加2同西2)←同我say下e兩隻二轉的好同唔好既地方,重有咩系鬼魂彈,系唔系念c果個技,錦果個技同陰陽c有咩唔同,which比較有用 /好用
第1 西2同加2改廢左 所以其他人寧願玩其他比較勁d既二轉

鬼魂彈係台灣 技能】鬼魂彈係帕羅爵士 的技能
【耗法】MP30
【功能】給與目標防禦力大幅降低,使目標損傷變成平常的兩倍。
【射程】遠
【範圍】單體,自動,可對空

陰陽c招技唔係攻擊技 係輔助技 可以減低怪物既法抗
令 計算法抗的技能的攻擊力上升
換句話說 即是會令某d二轉既扣血量上升
但唔會招怪既血
例如 昌2 祖2 權2 等等
帕羅爵士 係攻擊到d怪 可以扣血
所以陰陽c 同帕羅爵士招技 係冇得比
日本d二轉麻麻地 所以唔會太多人轉去玩
鬼魂彈-->西洋槍一轉技,可扣對方50%防(好似.)
念力c-->扣打抗
陰陽c-->扣法抗
西2太癈二
因為加2好似改廢左dd

小西2好似秒位無左-.-

(好似係)
加2和以前相比,差了
西2不太清楚
台灣用槍果條友既技...
因為西2比人改廢左...所以無人用
鬼魂彈係台灣槍手1轉技黎的   不是念力個D技   念力係比明/日主  猿公個D用  陰C係比加仔 台/朝主 祖等兵用        點解唔多玩日呢? 1.玩加仔的話  好難升  而且高LV先勁  重要有雷公先打到勁野   西2都1樣  2. 日本2轉 冇咩可能打到15段 所以好少人用
鬼魂彈係帕既技 所以[錦果個技同陰陽c有咩唔同,which比較有用/好用]可以作廢=]
念c可以用高鏡 用高鏡果招係可以扣怪打抵
而陰c係扣法抵 so 兩隻兵 睇你打怪果隻兵/帥/主招技係計咩野而用邊隻
西2改版後廢左 不過你鍾意都可以拎來打王
加2都係打王 但係有明幻既存在 明幻加幻武同加二差唔多 加二要用到帥位 所以都係要明幻好d 不過 未有幻前 可以用加二+生死+雷公去打怪既=]
唔好睇小西2 la
打王利器呀
你地估下巨商會唔會change番加2同西2實力好番d錦呢?
念力扣打抗,陰陽扣法抗
因為改到廢晒~~~~~~~~~~
自己係yahoo打新巨商網
咩資料都有啦
念力係打抗.陰陽法抗  加2我都有用.勁~_~
因為日本2隻2轉比人SET低晒的攻擊羅@@~
改廢左未冇人升
快速回復 返回頂部 返回列表