打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 你認為樂古場怎才可以成功達至0外掛?

如有外掛,就叫埸主踢掛!

一定要開TK啦,一定要TK掛,如果唔係就踢!

唔要覲戰者(好多外掛都係覲戰者改黑AK,雙持MP74A1)

如有防踢大家走埸-_-(開埸果個再開,註:開埸果個要更改PW,再上樂古講新果個PW) ...
12115902 發表於 16-1-2010 18:00
你想一開波就得返23個玩?一定有小學雞搞事,一開波殺哂自己友..
回復

tk外掛+外掛不斷重生=白費心機
回復

無可避免
可以租一間网吧一齊玩 減少外掛
給在場(网吧)又有之前講明的人
不應該...避免有傻仔射到自己人 +上有上面3樣 好安全了
回復

23# tomtusi123

u are right= =
回復

無可避免
可以租一間网吧一齊玩 減少外掛
給在場(网吧)又有之前講明的人
不應該...避免有傻仔射到自己人 +上有上面3樣 好安全了
tomtusi123 發表於 16-1-2010 18:20

笑左囉唔該
回復

笑左囉唔該
curtischan 發表於 16-1-2010 19:25
太多錢啦佢- -.
回復

1. 有多人做旁觀者 去觀察
2. 成班樂古人約係網吧玩 面對面
3. by pm
4. 不應該 有d人亂咁射 唔小心射到 以為人地挑釁佢 之後成場就變左大屠殺

我無睇晒d post先回 估唔到#23同我諗既野差唔多
我又唔覺得有幾好笑 你要減少至0 就係呢d方法
回復

1.你認為樂古場怎才可以成功達至0外掛?
1(a)每次活動只可以限樂古既人參加
1(b)儘量多觀戰者監視雙方有沒有人用外掛或bug(如有人使用外掛就要錄底並送交官方處理)
1(c)建立黑名單禁止該人參加樂古活動

2.措施及其解決辦法
2(a)當有人入遊戲室是問距系樂古邊個人,當距答5出就踢距
2(b)每次都要有人(比如黑彩同埋ctm)做觀戰者監察距地有無用bug或外掛
2(c)起黑名單同埋強制(或要求)活動舉辦人貼黑名單上去

3.密碼應如何給有興趣玩樂古場之人仕?
3.每次參加活動前一至兩日先告訴參加者時間地點密碼

4.應否開TK
應該,因為如果有人開掛人人都可以TK距,等距無得玩
回復

1.你認為樂古場怎才可以成功達至0外掛?
效法pub場

2.措施及其解決辦法
pw只會比熟人

3.密碼應如何給有興趣玩樂古場之人仕?
game內/nakuz的pm系統

4.應否開TK
應該 ...
ctm22000 發表於 16-1-2010 16:37

pw只會給熟人?
我同你唔係好熟米冇得玩?
我冇開掛架bo
回復

其實好簡單
想個場無掛 只比密碼x級↑會員 每次唔同密碼
疑似外掛者記名 用外掛者列入黑名單 見一次踼一次

閃= =~