打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 懷疑外掛打段 代打15 100%得 法西門

關閉 [複製鏈接]
43# AmigoFai  
你咁講法 姐係認為gm唔應該捉個d消工外掛 bug經外掛 自動打怪外掛..?
佢地幫人消工 幫人幾秒上200lv 幫人無時無刻係到打料
咁都算幫到人 捉左佢 唔通係gm既錯? ...
polo520 發表於 15-7-2009 16:26

你咁講法= =

你拿拿聲比信gm 話佢用外掛啦

問題係冇足夠證據,gm理唔理都成問題啊
回復 支持 反對

如果佢真係用外掛.. 點會仲夠做生意.
真係用外掛既.. 升兵放兵賺夠啦. (升隻200都有得抽. 抽到既都多過2.5e!?)
你咁樣「懷疑」人地用外掛..  證據又唔足夠
講真.. 我覺得你開依個post . 似係想套人地果4隻兵出黎自己搵錢多d.

另外. 法西門 & 閻羅王hay & 存放角色 即使係同一個人
咁又有咩問題,, 有幾部機同時on著都唔係問題啦.
閻羅王hay兵陣係全200.. 移走隻主因為隻主未200(主角唔算兵吧-)
閻王長打冰血神.. 好多人都知.. 要升200lv 付出幾多時間
咁樣懷疑人地用外掛. 證據又唔夠.

聽佢本人講係你自己想知道邊4隻兵自己搵錢.. 佢唔講.. 你就唱佢用外掛. 好似似有點那個吧--

(以上為個人意見.. 不喜當無睇過..)
回復 支持 反對

睇到"無比人爆ac /幫到人就得"  笑左
姐係明知用外掛都冇問題?
書籤 發表於 15-7-2009 16:28

岩!
吾封唔代表冇用外掛

另外..
之前有某個人 bug錢 投佐幾十座城 先比人封
何解?
同埋冇人舉報 何來封 我都吾想d...有關橙仔做事能力
999要黎做咩?? 比你舉報嫁ma
 消滅外掛有賴熱心人士
 冇勇氣o既人吾該自己反省下
 我係其中一個有勇氣 消滅外掛o既人

回復 支持 反對

樓主你懷疑就出post   咁影響人聲譽都得
首先你想想   打完3s就off   會有lag機令你影響睇錯
第2   岩岩過兵你睇唔到佢戰力變左
第3   你話佢唔撞怪係身邊   可能佢撞左即入你lag睇唔到je
第4   你話佢隻主得186   你知唔知未轉主個陣可以升兵???可能你新手以為轉左主先升到兵唔怪

我覺得e排真係好多人唔知/自己覺得無可能就(懷疑)人用外掛開post   影響人聲譽
就好似我掛機打妖胡       都比人開左postxxxxxx我    好心d無知既人有證據先開post啦
回復 支持 反對

看先咁多回覆~
我真係好唔明點解樂古d人會咁
話用外掛冇問題
幫到人就得
ps:我唔肯定佢有冇用
我覺得個班人係佢d fd
如果唔係
點解之前有bug怪外掛個時
都係可以幫到人
d怪平好多
你地又唔咁講....
回復 支持 反對

51# duck1991
你要記得...人地話任何兵陣都挑到
乜都冇 得隻主都挑到..
拎隻主同d合怪 炎王 小玲單挑--?
回復 支持 反對

如果佢真係用外掛.. 點會仲夠做生意.
真係用外掛既.. 升兵放兵賺夠啦. (升隻200都有得抽. 抽到既都多過2.5e!?)
你咁樣「懷疑」人地用外掛..  證據又唔足夠
講真.. 我覺得你開依個post . 似係想套人地果4隻兵出黎自 ...
hkby1006 發表於 15-7-2009 16:32

吾該
吾好凈係識講4隻兵仔 你悶吾悶嫁
中point d得吾得
我到話冇興趣知
我凈係要佢post自己 法西門 11隻200兵陣 之前post過 唔爭在 連角色名:法西門
隻主吾好又飛上太空丫
回復 支持 反對

如果d人話用外掛冇問題既話...
咁去個個咩打機送外掛,,,
打怪送點數既game玩把啦...
包你玩外掛唔洗俾人捉...
gm仲會送外掛俾你玩tim 呀...
回復 支持 反對

同一個人..幾部機 一個就話拎黎掛機宣傳代打15段&放野
咁200兵陣個兩個ac呢? 一個人 控兩個ac係咁打怪--?
小弟佩服+無言
仲有 上面個位掛機打妖狐 姐係佢識自動打妖狐嗎?(錯左勿插)
回復 支持 反對

你唔知點解掛機打妖胡既係你既問題   但是係掛到又唔係用外掛    好多無腦既小子都話用外掛lo
重新多一點    帥唔係一定要主轉左先升到200     就算佢隻主未200都唔出其
and  then   人地個ac唔一定一個人玩   可能佢叫佢呀哥/fd幫佢打怪升lv
無實質証明唔好話人用外掛啦小弟弟
回復 支持 反對