樓主: xJefferSoNx
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 本人對天梯對戰的看法和感想 (利申:已把積分清空)

真男人

不過係港服做真男人有鬼用咩 打黎打去咪又係呀A呀B

BTW 聖王佢地出名腳本5566高手
回復 支持 反對

回復 11# -ChuckY猛虎-

多謝做到腳本高手就一定具有果份毅力。幾百至幾千個steps,唔係人人寫到。自動充電,自動揾房,個人化自動攻擊,閃避等等,都要自己慢慢鑽研。同埋,開virmware互刷都好易姐,不過你部電腦要承受到咁解。
回復 支持 反對

回復  -ChuckY猛虎-

多謝做到腳本高手就一定具有果份毅力。幾百至幾千個steps,唔係人人寫到。自動充 ...
henry9207 發表於 4-5-2014 22:44

膠都廢事比你條傻勁

話佢腳本高手 你就整隻護主犬沖出黎吠

笑大人個口
回復 支持 反對

港服有幾多雷友,其他人心照啦
今日同個少校一隊,佢用迪恩,我用布2
打到最尾,得番我同佢,對面得00Q(35%血量) ...
henry9207 發表於 4-5-2014 21:55

你好撚好咩 :0)

話人前有冇諗過自己打44幾咁垃圾

護主雷9 ;0)
回復 支持 反對

到而加仲係一千分的我 X_X

唔係因為部殺那FLAG唔吸引
係個服同D人太令人厭惡
回復 支持 反對

我成日都話天梯玩b,c機既係儒夫,
用得勁就話姐,
叼你個個都只係為個分而用,
用s先係真男人,用B,C機好心你就去街場啦,
平時用開s打,就成隊迪恩又唔撚壓,一味就等人黎必
都係個句,負多過正又排榜首既人,柒唔柒d?
回復 支持 反對

場場都例牌00Q加件HI NU,係人都悶
回復 支持 反對

回復 14# -ChuckY猛虎-

猛虎狗,咪再吠啦。你當自己係港1咩?成就撚係零舍唔同d嘅:
我同你打100場f91 赢你幾場,你即刻同人反面。我入左間台服公會成2個月,你揾我報復,周街唱我垃圾,然後以自己嘅實力證明比d台灣人知,之後pm 冬天好冷踢我出rc群。哇,真有"氣度"。講真我一直忍你同肥c係比面你地揸,你地屈9我入三更都唔怪你啦。唔好傻落去好不
回復 支持 反對

回復 8# henry9207

有人話識玩一定玩迪恩, 前題係要識玩天梯
回復 支持 反對

玩返sd主要見到兩個問題
1.冇report系統 隊友掛機/送分冇皇管
2.去親公頻都見到一大堆人輸完
就一直發洩+取暖
班玩家有幾低質唔難睇
回復 支持 反對