打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 支持空裝技術戰""

其實呢個topic有咩好討論- -?
空裝技術戰我支持,著裝技術戰我也支持
有人鍾意玩空裝係佢地既自己,有人鍾意玩著裝都係佢地既自由
我承認隻game的確可以整到套裝好神,爆20%up,其他20%,普通裝根本冇得打
冇人玩空裝戰,都唔怪得d咩,每人都有自由
人地有錢,鍾意沖裝既樂趣,都唔理得人咁多
咁冇理由叫佢地沖左裝又唔用得嫁...加上樓上都講過會唔習慣
基於每個人都會將自己利益最大化,當然唔會想自己輸...
我反而覺得應該多謝班神裝友,冇佢地都唔會有我地
如果極度不滿既話,建議去玩gc,再唔係向官方反映,叫佢地整個裝備限制/能力相同既mode

以下既都係猜測:
其實所謂空裝戰又係咪真係咁公平只靠技術?
可能本身人物設置及技能等都唔公平,各職業之間有不同利害關係
要由某d裝備既因素去改變,所以空裝都未必係技術戰@@"
(只係猜測,不喜勿插)
回復 支持 反對

樓主係咪唔記得左咩叫online game?
online game 真係冇乜技術可言, 只係有分你識唔識利用裝備去克制別人

就不公平問題而言, 等級已經係唔公平系統, 角色能力招式不同--->唔公平, 裝備更加唔使講
(劍士空裝打龜魔空裝已經係例子, 冇攻速既劍只會比魔屈死)
因此, online game 講公平? 哂氣啦!

如果樓主因為裝備能力被克而要求別人除裝, 只可以話你係唔輸得!
人地有20%回, 你唔可以有20命中? 哪有不公平?
點裝勁, 副本裝唔勁?

最後, 我十分同意#81:
所謂空裝戰又係咪真係咁公平只靠技術?
可能本身人物設置及技能等都唔公平,各職業之間有不同利害關係
要由某d裝備既因素去改變,所以空裝都未必係技術戰@@
回復 支持 反對

其實唔洗空哂裝既..(咁人地係有努力過)
+5對+10都唔係冇機會贏.
唔著時裝我都接受到[[onion_48]]
回復 支持 反對

空裝法師最有利...(我覺得
回復 支持 反對

開依個p0st唔想引起鬧戰
玩0nline game 點解唔可以有技術可言?
真係要有錢人先玩哂?
你地玩0nline game 為咩先?
唔通為洗錢咩?(笑
係牙 我係唔輸得
但對我黎講 比賽 唔一定輸贏
只在乎我所說的公平
可能你地覺得 係咁嫁啦
空裝魔屈哂 個個職業特性唔同
講真d..
如果個個職業一樣 咁出咁多職出黎做咩?
其實 我中意開空裝戰
你中意未打 唔中意未唔好打
冇人迫你 嘈黎做乜 (笑
回復 支持 反對

如果你覺得公平係咁既話,冇野好講,只係觀點唔同
你鍾意空裝戰冇問題,我都鍾意發表下自己意見
我只係覺得邊到都會有唔公平,要做到性質不同但公平,我諗都冇咩可能
所以我認為'空裝'唔係真係'技術戰'
(本人係支持'技術戰')
回復 支持 反對

真係要有錢人先玩哂?
唔通為洗錢咩?(笑
係牙 我係唔輸得
只在乎我所說的公平
可能你地覺得 係 ...
芒果汁﹏ 發表於 11-1-2010 19:23

1.本人從來冇諗過要鬧戰, 只係想表示不同意空裝戰就一定等於技術戰
你開得呢個帖就預左會有人發表其他意見, 唔好因為意見不同就叫人唔好係度"嘈"
冇人回帖 ,你這帖又有何意義?

2.online game為左d乜人人都唔同,有人真係大把錢使,有人中意沖裝,
而樓主所追求的,應該是戰勝其他人的快感吧!
既然人人對玩online game有不同的目的,請不要強迫別人接受你果套。
有錢有有錢玩,冇錢有冇錢玩,跟本冇必要要求別人去跟你一齊空裝pvp

(開哂帖話人地著裝冇技術,就算冇裝也不一定有所謂的技術)
講真,冇左班gash王,你仲可以繼續係度玩"技術戰"咩...
回復 支持 反對

N年以前沉了的Post-_-

又推回上來了-_-"...

就是各有各喜好嘛...
回復 支持 反對

差唔多囉
咪姐系公平!?
l0vebou 發表於 11-1-2010 02:03

無絕對公平~"~
回復 支持 反對

真係要有錢人先玩哂?
唔通為洗錢咩?(笑
係牙 我係唔輸得
只在乎我所說的公平
可能你地覺得 係 ...
芒果汁﹏ 發表於 11-1-2010 19:23

online game的確係玩錢玩晒
你自己以為係有技術姐
有邊個game講技術??
特別係呢d唔收月費既online
下下都要講同人地玩公平戰
自己又唔就人沖高lv裝