打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] Age系列合機一問!!!

即系抽SR果時可以系   SR A A C C C
宜抽AR果時就可以  A A A C C C  -----> AR B B C C C / AR C C C C  ...
KayhuoIN 發表於 5-7-2014 17:55

你點放位抽都係難中嫁喇,
有人試過白字藍字中,
我就用哂全部方法都係紅字,紫字,
所以SR同A一齊抽都冇所謂
回復 支持 反對

你點放位抽都係難中嫁喇,
有人試過白字藍字中,
我就用哂全部方法都係紅字,紫字,
所以SR同A一齊抽都冇 ...
199xabc 發表於 5-7-2014 21:34

唔好唔開心啦,希望在明天啊!
回復 支持 反對

唔好唔開心啦,希望在明天啊!
KayhuoIN 發表於 5-7-2014 22:03

早就睇化咗,依家得閒就上線玩幾場,然後即刻用哂G幣就OFF
回復 支持 反對

最好sr加a一齊放,a機保留到藍字機率就轉ar
其實果d咩sr a a cccc...sr ccccc機率我覺得影響好細
當然冇機抽又要sr的話,最好就sr全c咁抽
回復 支持 反對

A機真係要好小心放, 轉色就好換剩你想要果部, 唔係去到藍字射歪炮中左第二部就喊出尼 T^T
回復 支持 反對

AR SR 都試過紫字 第五抽先中嘅路過

抽到紫字真係直接買優惠包好過
回復 支持 反對

即系抽SR果時可以系   SR A A C C C
宜抽AR果時就可以  A A A C C C  -----> AR B B C C C / AR C C C C  ...
KayhuoIN 發表於 5-7-2014 17:55

其實放左C機先至難中...
如果果三個自由格有空位剩 就放A機
如果唔想儲A機機率就at least放B機
例如SR,SR,A,C,C,C 再加雙擴充SR (抽SR時加擴充永遠都好有用)
自由格(頭三格) 唔好放C

其實 呢個係根據自定蛋機既原理+我經驗得出既結論
我試過紫字 就係因為我唔識抽
而家用呢個方法未試過紅字
總之
1. 多餘既自由格要放A機(有心抽A機而又洗機率既話就抽到一定顏色轉B機)
2. 關鍵果幾抽(會抽中 大約黃字到 自己睇人品將就下) 就一定要自由格一隻SR+雙擴充兩隻SR 其餘唔可以SR (AR都係咁 自由格兩隻+雙擴充兩隻 然後唔好放其他A/AR)
3. 用雙擴充SR黎儲一定最好 儲AR既話有d浪費 但如果你冇SR想抽 而又好想抽某AR 就雙擴充AR啦 好快中
回復 支持 反對

A機真係要好小心放, 轉色就好換剩你想要果部, 唔係去到藍字射歪炮中左第二部就喊出尼 T^T ...
格鬥戰士 發表於 6-7-2014 02:31

A機機率上到藍字就即轉AR,咁樣最安全?
回復 支持 反對

其實放左C機先至難中...
如果果三個自由格有空位剩 就放A機
如果唔想儲A機機率就at least放B機
例如 ...
freedom040542 發表於 6-7-2014 06:26

HI 巴打,
即是抽AR既話,
1.果3格自由格放全A,其他就C (A A A C C C)
2.推到A機機率藍字,果3格自由格就轉 AR B B C C C,
3.有擴充卡既可以插雙卡AR

而抽SR既話,要草埋A機機率
1.果3格自由格,一開始就放  SR A B C C C
2.當A機機率推到藍字or更高色,就轉 SR B B C C C
3.有擴充卡既,就雙卡SR

這抽法可以嗎?   thank you!
回復 支持 反對

最好sr加a一齊放,a機保留到藍字機率就轉ar
其實果d咩sr a a cccc...sr ccccc機率我覺得影響好細
當然冇機抽 ...
GiantStep 發表於 6-7-2014 00:17

最好解釋 即刻明哂
回復 支持 反對