打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] Age系列合機一問!!!

hello 各位巴打,
7月更新就快黎,今次應該會推出
S Age3 normal   and    S Age2 黑色獵太型

琴晚細佬用左3 ...
KayhuoIN 發表於 5-7-2014 15:24

AGE2N 等吧, 等G1好心再送機
, 或課金買機, 因為韓服都未出A扭蛋/圖, 明喺屈玩家材料機錢, 不過買得部A機, 不如直接買S機算

抽自定方法, 黃字中 SR / AR 正常, 人品好/好彩的話藍字中, 人品唔好/黑仔紅字才中, 紫字才中的話要去拜神平時多數善事

CCC CCCC A/AR SR = +++

CCC CCCC SR SR = +++

其實之前G1已經送咗好多次 AGE2N, 或放咗落木瓜, 多謝G1
回復 支持 反對

回復 20# 火火卡比

thx建議1coins就x x x c c c sr sr最快同最少成本上機率

g幣你要自己就,因為抽機愛好唔同(g幣難求)
港服玩家通常都唔加1200g幣sr咁抽(哂錢)
想同時要埋ar的話最好加擴充,當然要藍字la(sr+ar擴充都得)

講黎講去的目的都係為左節省g幣...除非你有時間/打對戰賺得g幣爽手就另計
假設冇咩擴充卡都係果句,要抽就ar/sr x x c c c......

當然有足夠錢去到藍字/黃字可以變動少少
增唔增加ar的位置顏色高機率高就唔清楚果d咩人品好與差我真係完全不能相信(得個吹@@)
同幸蛋有d相似,愈冇耐性就愈易哂成本,所以對比其他online錢呢樣野都幾好控制
回復 支持 反對