樂古Nakuz

標題: 交易區 [打印本頁]

作者: 無敵草草餅    時間: 9-7-2006 18:34
標題: 交易區
此為文交易用

作者: 泥膠    時間: 17-7-2006 12:26
收13m以下1lv掉好唔要掉8以上既魔/攻/護寵
我要盾類/迷龍類/水龍/其他好寵
賣掉12唔掉攻既綠螳1萬5(代人賣)

有意回覆
作者: KanLok    時間: 17-7-2006 18:10
收野喔~0~

收魔幣喔~0~

100萬=120蚊~0~

限面交~0~[銀行入數太麻煩~0~]

地點:新界區>>[元朗--天水圍]

如果有魔幣賣~0~但又住得遠~0~

想我過黎同你交易~0~睇下咩地方~0~

同埋車馬費~0~當然要另行同你慢慢計了~ka..~0~

另外收多隻陰影~0~最好唔好掉超過6~0~

價錢100萬~120萬左右~0~[太貴唔要~0~]

如果有埋天馬既就最好喇~0~我會50~60萬收~0~[掉20都ok~0~]

有意add我msn~0~或留名~0~

我msn~0~>>這裡~0~<<
作者: 偉仔]]    時間: 17-7-2006 23:19
掉6下影100-120萬-.-
檔影都百5啦
我賣魔錢..我美孚區
作者: KanLok    時間: 18-7-2006 04:45
~0~..

已改變,,唔收影了,,

轉行收紅靈/綠靈~0~唔好掉超過-0~2魔防

有意賣者pm/add我msn~0~

美孚~0~唔係太熟,,

但都ok既~0~..

如果我出黎~0~車馬費要另計的@.@

幾錢左右??到時再睇返~0~

如果無記錯~天水圍黎美孚~來回好似都要三十零四十蚊~0~

如果無乜問題~0~add我msn同我講*

大大力禁埋黎~0~

[ Last edited by KanLok on 2006-7-18 at 05:11 AM ]
作者: 乂雲影乂    時間: 18-7-2006 15:15
賣台灣露比 97 LV 弓手(亂10 陽6 明4 乾4)有好多任務都解左
69格士(明5 彈7 混攻7) 解左蘭8
仲有100萬左右
弓手有3隻9X LV  10法火刃(-4沒掉魔) 藍螳(-8沒掉攻) 掉3敏蜂(爆點+攻沒掉敏)
有閃裝10裝
69格士有一隻7法魔寵
有好多真貴既稱號如幾年前的SARS口罩也有!
仲有一個封師同廚師 都係4技

全個AC賣
有興趣 ADD我MSN: YIP19921023@HOTMAIL.COM(請說明係買AC)
OR 寄去我E-MAIL: YIP19921023@YAHOO.COM.HK

約HKD1000$
可小議
交易地點:元朗 天水圍 也可以你入錢給我後我給你AC(我可以給家中的電話你)
PS:個ID CARD NO 之前亂打 而家唔知係乜...買家可以自行寄信去大宇拎番...

作者: 竹    時間: 18-7-2006 15:28
賣+1000血符自出
作者: 風飛揚    時間: 18-7-2006 23:46
已賣!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Last edited by 風飛揚 on 2006-9-9 at 04:17 PM ]
作者: ~o~    時間: 19-7-2006 12:04
賣21攻改c【-10331】賣6萬5
572.388.194.96.67
31武骨【-24441】有2招單4技2招強4技,賣10萬
434.810.142.233.58
29攻綠生【全掉5-21110】,自出
718.498.250.154.70

要的add icq:303146027
作者: balloonlee2006    時間: 20-7-2006 00:26
作者: MrSiu321    時間: 20-7-2006 16:58
作者: MrSiu321    時間: 21-7-2006 08:03
作者: *星~笨浩*    時間: 22-7-2006 16:12
紅人上尉
名:健槍神
勝%:49....
$:6x萬
有下士點狙
黑左輪,依2樣得番1日
仲有枝上尉步槍+埋鏡仲有14日到,仲有3百1十點,咩都改到
換魔力劍/格 60上ac
要改到密碼同有身份証
有意add msn:arho2006@hotmail.com
作者: 亞小粒    時間: 22-7-2006 22:57
收60上80下齊技acc  要包寵..eq同錢
留能力..所包ga野...留msn .....最緊要勁
作者: 小騎黑    時間: 25-7-2006 15:38
收影
icq講
作者: 冷凍龍    時間: 25-7-2006 19:54
賣技證1張....
20萬....要的add
MSN:fairay2008@hotmail.com
作者: trading    時間: 26-7-2006 17:55
賣魔幣  100元=100m (銀行過數)

如果120元=100m (元朗,天水圍面交 網吧$ 2份)
240元=200m (元朗,天水圍面交 網吧$ 我比)
要400m(480元)以上又想面交既話..交易地點就你

icq   271497878   msn   trading_abc@hotmail.com

電話 : 91754422

[ Last edited by trading on 2006-7-26 at 10:02 AM ]
作者: hong20122004    時間: 26-7-2006 19:38
70m-80m收攻精-0-1攻~唔要地同火
作者: 256001385    時間: 27-7-2006 13:08
收台灣雙子ac..
要80以上最小有一招9技
要有點(6點都得嫁-.-)
要有身份證..乜都有
作者: KanLok    時間: 28-7-2006 11:02
收1lv紅/1lv綠靈~0~

要勁的~0~[最好掉0魔喇~0~*或者掉1魔都可以,,]

總掉唔好過掉8~

價錢可add我msn詳談*

siu_lok0414@hotmail.com
作者: 森只有妳    時間: 29-7-2006 21:45
所以有野已經賣出.多謝支持

ac1
57弓手 亂6陽3乾3 其他巫技 皇宮 30血 124攻 100敏
則邊 36封師 4技精盟 騎2 其他一般技 正職 30血 爆攻 其他敏
ac2
25傳師 仲玩緊 36血 40敏 50魔
回4 3招補3 已用技証學哂d重要技(潔.屬反.魔無個d) 見習
則邊倉

兩個同一娘家
娘家仲有2個倉ac.
全娘家有

57魔神盾 掉33100  90lv推到10技  可散賣70
50攻黃蜂 掉20000 可散賣60
37敏獅就 掉22414 可散賣100
34攻迷李龍 掉10440 可散賣30
39魔綠靈 掉34120   1.77精成 可散賣50
47嚇人箱 唔記得幾lv升起所以計唔到掉
5圍係596 1282 214 237 95 177精 77復 應該都幾高精成
全部齊技
兩隻寵郵

450萬魔幣  可散賣500.
傳毛一大條 可散賣80
1.5攻8/10耐 可散賣50
弓手齊5紫升lv裝
1x個攻腕同魔腕+埋應該超過30隻 可散賣120
一套重裝弗旦+(盔甲盾靴.有d有幾件)輕裝好似都有幾件
弗袍4,5件 弗袍+ 2件
十幾個絕版稱(失序樂園.星光下的愛侶.無緣的戀人.情定金生.慈母手中線...等)
改圖幾張.10騎1粒.10冒1粒.8冒.8藍.5紫等等.
10紫女神一件28x/29x耐  全新.5紫女神幾件.5紫10帽幾件.普通女神同10帽都有幾件
.幸耳.純屬晶幾粒.地風碎999粒.仲有其他4色碎加埋2百幾粒倒
卡時鐘兩個.8必符.100血符.300魔符(得返11x耐)
仲有幾s 850料剩 有幾個850料理盒
仲有野冇寫遲d加返
所有野真係有心買可以平小小

散賣d野要過200先賣.又且要銀行過數.400以上先面交
娘家仲有45x點.弓手月費夠佐.傳師到8月10號
有齊身份証可以改到密碼
全ac只賣700
面交要我去你度要再+錢

ac可換古龍ac 限男角.限ser6.有咩就add佐我先講.最好380上

有意add MSN:qy3og4of2@hotmail.com
icq就244034080 不過好小上最好add msn
或者pm我.有咩問可以留言
交易限 將軍澳線同觀塘線沿線車站(再遠d要睇下邊度先)
或者銀行過數都得.限恆生

[ Last edited by 森只有妳 on 2006-8-3 at 12:56 PM ]
作者: ERIC    時間: 30-7-2006 16:04
魔錢平收90上ac空都得 有意add wawawa913@hotmail.com
作者: 小鄧奶    時間: 30-7-2006 16:59
誠收攻寵...魔錢20m內收..只要掉0攻就可以了....有技唔該最好...
lv46∼65lv啦...
有o既可以聯絡我msn:chun_chun_kit@hotmail.com
or....
221866601---icq
作者: KanLok    時間: 30-7-2006 18:08
有冇人賣1lv紅/綠靈呀= =*

要掉0~1魔防~掉2都無所謂la/.\~

總掉幾多都無所謂~

最緊要唔好掉到主項就ok喇*

有既唔該係到留言/pm我/add我msn

siu_lok0414@hotmail.com
作者: faifai2159    時間: 30-7-2006 19:33
賣月卡 交易方法慢慢講 昆野死開 要add我msn或icq
msn:fai753159@hotmail.com
作者: yuenyuen    時間: 31-7-2006 09:48
急收月卡兩張..

有意add我msn:yauyuenhong@hotmail.com

可以打比我:67066197

打黎時...冇來電唔聽
作者: clp001534    時間: 31-7-2006 14:26
賣魔錢
100萬=105蚊
只收錢,
意add icq:253100186
作者: 冷之雪    時間: 31-7-2006 14:45
動漫節酷炫包:
•  300 點
•  300 點
•  加值服務使用一次
•  虛擬物品「豆豆」
換2張月卡
作者: yuenyuen    時間: 31-7-2006 20:18
有冇人賣ac...
要弓手or魔師
作者: ERIC    時間: 1-8-2006 12:46
賣魔$ 100=100   有400萬 一次過買 350hkd

另賣攻腕22隻賣 110hkd
作者: 牙裕456    時間: 2-8-2006 02:11
賣25有散火焰翼龍齊2技掉0血 03332 唔勁但開檔都值25萬
要能力值就msn我
haley2005hk@yahoo.com.hk
另用heatproject中將 10x名黎換魔幣/掉0主項既寵"
作者: 細鞋    時間: 2-8-2006 18:12
雜野

旦盾X1(+65防,閃+5,呢個唔係+)6M
食神箱全耐 45M
10藍 4M
任匙X32 5千
攻腕X12 7M
魔腕X1  3M
不死戒X2 4M
一石二鳥槍 2M
露比變卡X30 3000張
時雨變卡X40 3000張
可以二價∼不過唔好太過份∼
pang8266023@HOTMAIL.COM
作者: ☆康少★    時間: 3-8-2006 18:26
hk ser  收銅key 22m 一條賣就pm我/ add icq 179264181    價錢不二
作者: ERIC    時間: 4-8-2006 15:00
賣攻腕 魔幤

100萬=100HKD  有400M 要晒 350HKD

攻腕X22     賣120HKD  唔散賣

限面交 新界區

MSN:eric621724@hotmail.com
作者: G3    時間: 4-8-2006 19:48
收族位
add我icq再傾
作者: h77415520    時間: 6-8-2006 23:43
高價賣神盾 -00200 96 lv~~
2單2強10技 明5  
賣350m  要add~icq:195940265
作者: yuenyuen    時間: 7-8-2006 17:25
收月卡一張
350點

65m
作者: 馬仔∼☆    時間: 8-8-2006 18:51
掉3黃蜂

90 73 44 36 40

自出可換
有意pm我
作者: whyxing3312287    時間: 9-8-2006 14:41
本人長期出售遊戲金幣,價錢合理,歡迎諮詢!                       
100萬=70蚊
有意者請聯系:
http://www.mygamefun.com/
MSN:sales@mygamefun.com
電話:27808191
阿興!
作者: 羽乂    時間: 10-8-2006 20:40
長收月卡  你出價  電交,,,先點後錢,,,多少都收!密我
作者: 妳好嗎    時間: 11-8-2006 17:23
放寵同收寵..."請入黎睇睇丫

放:
等級60    攻  托羅帝鳥     掉00030           散  
等級55    攻  迷  你  龍     不        計         齊技
等級47    敏  鳥       人  掉00001           散
等級45    魔  寶  石  鼠  掉11040       單石冰風火4    強風冰4   明水3   散

收:
等級1    死  亡  蜂     掉x0x0x
等級1    頑皮炸彈     掉xx0x0
等級1    火  焰  龜     掉0x0xx
等級1    羅      剎     掉x0x0x
等級1    妖      狐     掉x0x0x
等級1    狠毒鳥人     掉x0x00
等級1    惡魔蝙蝠     掉x0x0x
等級1    天使蝙蝠     掉x0x00
其他寵再談~""

有意買 or 賣 就add
215-275-849.."
作者: 無敵草草餅    時間: 14-8-2006 10:15
一切大陸交易都請在這裡發表
作者: 小鄧奶    時間: 14-8-2006 18:46
我誠收月卡 70m內收...今日內
chun_chun_kit@hotmail.com(msn)
作者: pk03012    時間: 15-8-2006 01:57
角色名稱:奪命快刀快
角色等級:366
角色性別:男
角色SERVER:5
角色技能:箭.道.佛.幫招85
角色身家:幾百m
鬥魂等級:40億(e)(水)
角色道具:齊升lv eq...迷你曲奇...齊便利...有件會場3...仲有好多好多野..唔多講~_~
建議價錢:你出...
備注:萬人景仰稱號
可以換魔力a/c

要既留你個icq/msn係到就得
作者: [H]kendy    時間: 15-8-2006 13:52
星野換魔力野
蛙頭x2
  1lv真惡翼
   黃金雙子座
  黃金戰神頭盔
  魔獸靈set
  天玄set x2
  小惡翼x2
  小天翼
  20lv黃蜂尾  深藍   
  中武卡x1
  烈日光輝 5 x1
  飛石破碎 2 x1
  生命之源 2 x1
  暗之力  4   x3
  天使之光 3 x1
  藍氣流   2  x1
  魔動追擊槍藍圖 x2
換魔力香港服 寵/錢/野
作者: kathy1234    時間: 18-8-2006 16:48
賣掉9火焰武者
而家26lv加攻
掉0攻敏
有意覆我
作者: cheungchunyu    時間: 19-8-2006 09:31
-,-冇人既
我賣一個番茄 10$
作者: whycrony00    時間: 19-8-2006 13:21
便宜出售魔力幣!!
本人長期出售遊戲金幣,價錢合理,歡迎諮詢!                       
100萬=70蚊
有意者請聯系:
http://www.mygamefun.com/
MSN:sales@mygamefun.com
電話:27808191
阿興!
作者: 。情永【洛】    時間: 19-8-2006 14:54
賣水龍 全掉2攻 3xlv
賣強盾 全掉3敏 3xlv 全4技 齊6技
海盜key 未入 仲有成張卡係到
5色開檔螳
仲有30x
成個帳號比曬你 慢慢整
換ro 2張月卡 可議
msn:wailok_ching@hotmail.com
作者: 希拿    時間: 20-8-2006 05:56
急收月卡2張
150萬 可意但唔好太過份
另徵長期放點者...
PS: 先點後錢
msn: kill_love2001hk@hotmail.com
作者: 迪    時間: 20-8-2006 18:38
我要收二隻黃巨人
一隻1000-1500
作者: wongjos    時間: 20-8-2006 20:33
﹝網通2]﹝雙子〕賣大量銅
作者: 冷之雪    時間: 23-8-2006 10:13

食左一本孫子

兵lv

孫子1.5e+力驢1e=2.5e
=150hkd
=200m魔幣
急換既關係=100m魔幣/精/物品
另外唔包gamania 賬號既身分証,因為張身分証係我的
因為有3小俠/hp ac賣左比人
你放心,佢地都冇我既身分証
100%唔會再入e個ac

有意可add我icq:205758624
                msn:oscar_2005_so@hotmail.com
或在下留言
作者: tamsir1513    時間: 23-8-2006 15:29
長期收lv1時水~4500$
作者: 牙然〞    時間: 23-8-2006 17:04
4500長收1lv時水a___a
賣1lv寵交,,,,自出
賣4lv,,,1lv50攻小蝙
   18lv,,,掉4小蝙a_a
有意pm/msn:ericchan_1314@hotmial.com
作者: yuenyuen    時間: 26-8-2006 14:57
收月卡1張 85m
               兩張170m

有意msn我:yauyuenhong@hotmail.com
作者: →孤兒仔←    時間: 28-8-2006 19:20
長收時水 4500
放不計紅靈6 萬
不計 改屍 2 萬
作者: leechisang    時間: 29-8-2006 23:14
有冇人可以幫我買到易玩通既4500點卡呀~好似30左右~
不過要係大陸買
作者: leechisang    時間: 29-8-2006 23:14
有冇人可以幫我買到易玩通既4500點卡呀~好似30左右~
不過要係大陸買
我係(3)ser~!木羊~有咩交易可以搵我
作者: 最平遊戲幣MrSiu    時間: 31-8-2006 15:48
作者: KIT2012    時間: 31-8-2006 19:00
網通2 雙子    收小默粉...有幾多收幾多.......
    賣100魔藥
作者: 最平遊戲幣MrSiu    時間: 1-9-2006 12:56
作者: KIT2012    時間: 1-9-2006 15:47
E家有200魔藥啦~~有無人買呀?
作者: MrSiu最平遊戲幣    時間: 2-9-2006 13:48
作者: MrSiU放錢~    時間: 4-9-2006 11:50
作者: Hei熙    時間: 5-9-2006 12:21
作者: Mrcheat    時間: 5-9-2006 16:05
(商1)李寧二轉ac..平放換可彩紅野或魔力野

主65lv   用c服..50lv介..60lv鞋(身2700m)虎同埋猴符
55lv 退魔c 轉得
56lv野戰...60lv轉得  56lv狼人   55lv轉得
李寧二轉30lv
58象女同67lv魚生 (大定)
信飛燕55lv  79lv轉得
47  44 57 69lv mp女   

以上的野可以散買   hk$  200$ 樓下...慢慢說價

可以換彩紅裝7lv以上...6lv好s都得
最好用魔力換.....因為我買左二包月- -好悶..唔玩又浪費..
作者: gw11    時間: 6-9-2006 01:35
作者: gw11    時間: 6-9-2006 01:44
作者: 古老王    時間: 6-9-2006 12:14
作者: aapig    時間: 7-9-2006 13:02
作者: bbpig    時間: 8-9-2006 15:19
作者: Mrcheat    時間: 8-9-2006 22:45
露比  75Lv 格士 混8 魔8  技換點卡
露比  
75Lv 格士   35點血 純攻敏    身家 30m
掉0攻74lv  灰堂  +攻
混8 魔8  有稱 可以升c犯
長細的sd 圖慢慢說  ...add msn zivnet@hotmail.com   

我ac沒點...平放  換一包 350點...最好二包   家電交易

如果唔係點卡  都可以換其他魔力野
作者: ddpig    時間: 9-9-2006 12:20
作者: 權仔    時間: 10-9-2006 20:55
收 3-5 lv 斧  衫
作者: aaturtle    時間: 11-9-2006 13:49
作者: 肥仔聰    時間: 12-9-2006 09:54
收350點
           1張88萬   2張180萬
賣既請ADD chanchung0629@hotmail.com
作者: eepig    時間: 12-9-2006 12:22
作者: ggpig    時間: 13-9-2006 12:08
作者: `屠`龍`者`    時間: 13-9-2006 18:16
作者: ggpig    時間: 14-9-2006 12:01
作者: 鴨    時間: 14-9-2006 19:28
賣107神盾-00200  10技 只賣hk
可換100up 10技魔寵

另70m收月卡x2 家電交(先點後錢)

作者: hhpig    時間: 15-9-2006 13:44
作者: hhpig    時間: 16-9-2006 11:01
作者: iipig    時間: 18-9-2006 12:26
作者: iipig    時間: 18-9-2006 12:30
作者: hhpig    時間: 19-9-2006 11:16
作者: iipig    時間: 20-9-2006 11:20
作者: chusher    時間: 21-9-2006 11:34
平賣魔力幣,平至$65=100萬,門市面交或入數,請電:64983379
網站:  www.mrsiu.com  (不可直接覆制)
有意請聯絡, 有網站及門市, 可以即場面交或入數 !
電話: 6498-3379    icq: 102-075-122
作者: chusher    時間: 22-9-2006 11:24
平賣魔力幣,平至$65=100萬,門市面交或入數,請電:64983379
電話: 6498-3379    icq: 102-075-122
作者: nato    時間: 23-9-2006 00:50
網通2雙子∼
歡迎訂購1-4食材!
通常係雙子3出現!
作者: chusner    時間: 23-9-2006 11:35
作者: chusner    時間: 25-9-2006 13:38
作者: chusber    時間: 26-9-2006 12:21
作者: chusber    時間: 27-9-2006 14:48
作者: mrss111    時間: 28-9-2006 12:52
平賣魔力幣,平至$60=100萬,門市面交或入數,請電:64983379
作者: mrss111    時間: 29-9-2006 11:35
平賣魔力幣,平至$60=100萬,門市面交或入數,請電:64983379
MSN: mrsiu.com@hotmail.com        網址  www.mrsiu.com
作者: ●傻wInG●    時間: 30-9-2006 14:38
超值之選 買1送1(有4選)
價錢己定 已經好抵 請勿再壓

超值之選1::::::::::
《買》64lv紅靈
          【掉】24010  
          【技】全7技  
          【5圍】而家無點 有點 再後補                                          

《送》50lv 寶鼠
         【掉】30010
         【技】單石冰火.強火4技.....單強風5技 明3 寵散
         【5圍】581 1606 124 221 165  

$250

超值之選2::::::::::
《買》61lv惡蝠                                                                     
         【掉】40011                                                                                          
         【技】 齊4技
         【5圍】893 1182 478 187 217  

《送》50左右血水龍
         【技】全3
         【掉】03012

$150

超值之選3::::::::::
《買》35lv 攻風哥
         【掉】10013
         【技】全2技

《送》1s臭臭 有d有散

$100

超值之選4::::::::::
《買》33銀+70m                                          

《送》 65士兵 50血 爆攻 加敏 唔好期望太勁
             [[靈食勿語族長]][[可打牛 雙王 有蘭8]]]
             35傳士 升lv加點方法 1血敏2魔
             ac 無身份証 但係有e-mail 可面交

$300
另外全個ac買的話:0   HK:800蚊  65士兵 35傳(主打係寵,睇寵為上↑)
                                價錢可2  (個ACC有300M架)
===============================================
有意可ADD我MSN:wingwing20055@hotmail.com
作者: theagefoskyc    時間: 2-10-2006 17:49
賣68lv魔師 4單7 2強7 超5 吸血6
53劍士 信5 連4
寵物有 53白靈掉01140
34神盾掉02030
64綠堂掉00430
51水龍掉02121
46敏蜂掉41000
有50m左右
冇點中.......買我可在入
有意者msn add theagefokings@yahoo.com.hk 想知更多add我慢慢傾
只賣$hk 面交 全線地鐵站

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www4.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2