樂古Nakuz

標題: 正爆丫!!!等多十幾日有賊女玩啦!! [打印本頁]

作者: ts01707172    時間: 9-1-2008 12:32
標題: 正爆丫!!!等多十幾日有賊女玩啦!!
呼呼!!~有冇人唸住重玩呢!?有賊女玩...~~!爆擊極高- -
作者: 軒斯〞    時間: 9-1-2008 14:06
嘩...岩岩玩果d就可能會~
但係高lv既就未必喇
作者: 乂阿月    時間: 9-1-2008 15:03
我會玩呀...雖然個騎士34lv了==不過我等左女賊好耐=0=
so...佢一出...我即玩==因為太靚了...又好似好勁咁..
作者: 赤翼﹏告死天使    時間: 9-1-2008 16:05
原帖由 乂阿月 於 9-1-2008 15:03 發表
我會玩呀...雖然個騎士34lv了==不過我等左女賊好耐=0=
so...佢一出...我即玩==因為太靚了...又好似好勁咁..

可以講比你聽= =
佢只限單P勁...極少清怪技= =
可以講話無...只供PVP用...哈哈!!
都唔知你點升LV!?
作者: 加大碼    時間: 9-1-2008 20:55
我玩GAME係睇樣,唔係睇佢勁唔勁 :lol
作者: ts01707172    時間: 10-1-2008 07:50
其實我都係1個40lv騎士- -但係我都唸住試玩女賊!~
作者: leolai1314    時間: 10-1-2008 09:15
出裝姐…未必係出角色既..1.4版本都冇提起出角色= =
作者: cathy0802    時間: 10-1-2008 18:20
幾時出AR即係><??
作者: john456    時間: 11-1-2008 21:12
有新人物?a_a 快d開個先
希望好用∼﹏∼
作者: 龍行俠    時間: 11-1-2008 23:49
e個資料係邊到得返黎.....
可唔可以俾個網我睇下
作者: ts01707172    時間: 13-1-2008 20:27
標題: 回復 7# 的帖子
我反而想同你講- -佢出裝唔出人有咩用- -佢連裝既格式果d野都出埋冇理由唔出人
第2個point,佢23號反正都更新勁多野!點解唔更埋隻女賊
第3個point,佢唔會出左裝先出人囉!一定會比少少時間你升隻女賊~!我會覺得早過23號之前出
不過我真係有d擔心佢唔23號或之前出...我賣晒我騎d勁裝- -而家幾百g等玩女賊...而家仲好努力打緊果凍賣...如果唔出我死比你睇- -
作者: §幽靈§    時間: 14-1-2008 20:43
男仔玩女賊好怪= ="""出吾出都同男仔無關係
作者: KuSo安    時間: 15-1-2008 11:39
原帖由 §幽靈§ 於 14-1-2008 20:43 發表
男仔玩女賊好怪= ="""出吾出都同男仔無關係

唔好以為所以女角都係女仔玩 先得嫁
大個仔啦

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www4.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2