樂古Nakuz

標題: 7分鐘讓你感受世界末日的真實 [打印本頁]

作者: 123dsa    時間: 12-10-2008 00:36
標題: 7分鐘讓你感受世界末日的真實
7分鐘讓你感受世界末日的真實

片後的話很有意思

http://lobo123lobo.blogspot.com/2008/06/blog-post_28.html
作者: 岳兄NgoK1993    時間: 12-10-2008 13:44
作者: 駿少    時間: 12-10-2008 14:52
一切一切都是人類的錯
可能宜到這時侯 , 人類才醒悟
作者: 威仔^^    時間: 12-10-2008 15:32
FEEL到啦~[[bao_33]]
作者: Y•Kuen    時間: 13-10-2008 07:17
一開始仲以為係天然災害
不過各國的核武比天然災害更令地球滅亡速度加快
作者: Nt.1    時間: 13-10-2008 23:03
全部都人類的錯,,我睇完都feel到
作者: 3213    時間: 14-10-2008 16:37
有人post過啦.................
作者: wongwing88    時間: 14-10-2008 16:44
無人類就唔會咁...
作者: 61087815    時間: 14-10-2008 17:52
超~
如果果陣投放核彈
咁一定係戰爭發生緊
如果戰爭發生緊
點會仲有成班人仲咁悠閒去玩.同埋仲係度行街啦
.
作者: joanne9494    時間: 16-10-2008 22:37
有d 片段係o係未來戰士睇過,,
片後話都係第3集講...
作者: kenken1995    時間: 16-10-2008 23:28
得翻兩個男的.........(講笑)
feel到
人要禁止核武
如果唔係會快d滅日
作者: KuEn權    時間: 17-10-2008 09:04
核彈既力量.令我想像吾到系禁勁
作者: billytsang    時間: 20-10-2008 21:01
場面好逼真感覺到人類製做出核武的可怕
作者: [H]星空下的緣份    時間: 21-10-2008 12:54
以前好似睇過~~不過都thx你
作者: 三毛俠    時間: 21-10-2008 13:50
= =WO真係睇到o左''
作者: yiiyk    時間: 29-10-2008 23:37
地球會滅亡是一定的,不過人類令地球滅得更快。核武,戰火,交通工具都是令地球迅速滅亡的主因~[[onion_62]]
作者: 水    時間: 31-10-2008 21:49
條片講得真係好岩
world war III一發生
地球真係會玩完
作者: 10293847    時間: 1-11-2008 08:25
D場面做到勁真....睇左之後想x出來..

作者: 阿某BB    時間: 1-11-2008 11:51
看電影也好像看過這樣的情景 >~~~~~<"
很恐怖 - -"
不過為什麼那些導彈[因為我也不太清楚那些一支支的是什麼 -0-]
會飛上天上然後又....?!
作者: YM.    時間: 1-11-2008 16:21
作者: [H]EVA~    時間: 1-11-2008 19:01
人類真是地球的害蟲呀.....
作者: rachelgreen    時間: 5-11-2008 12:30
作者: like抽筋    時間: 5-11-2008 14:32
WHY好似有D係電影片咁................
仲有,無啦啦做咩放子彈._.
作者: changchunyin    時間: 5-11-2008 16:59
幾好睇。[[onion_60]]
作者: 惡搞小惡魔    時間: 25-11-2008 19:40
感覺到未日都係人類自己造成的.....
作者: kmk19957    時間: 30-11-2008 21:40
有小部分會員感受唔到...
作者: 飯*H0nG瘋    時間: 3-12-2008 19:01
全部都人類的錯...[[bao_48]]
作者: ★艾力克斯☆    時間: 3-12-2008 19:34
睇過 好正
不過好誇張
作者: 嘿嘿〞    時間: 7-12-2008 15:36
見到人類俾d火燒到得返d骨...真係幾恐怖=_=
作者: oj007    時間: 7-12-2008 18:41
oh my god ==
作者: 想搵你話我知    時間: 8-12-2008 21:24
射核武果時= =
禁似未來戰士3 射核武果時= =
作者: benjamin917    時間: 9-12-2008 12:18
有一段片段係未來戰士2剪出黎的[[bao_35]]
作者: vikemon    時間: 9-12-2008 19:14
世界會比D鍾意打仗個D人毀滅
作者: efgh974    時間: 15-12-2008 01:50
標題: 沈?基石??酥机www.df024.com食品机械生?厂家
02424327539沈?基石机械??酥机JS??酥机厂家DFJX?耳酥机www.df024.com

??酥机厂家JS??酥机DFJX?耳酥机www.df024.com沈?基石机械??酥机

02424327539沈?基石机械??酥机JS??酥机厂家??酥机厂家JS??酥机

02424327539沈?基石机械??酥机JS??酥机厂家JS??酥机DFJX?耳酥机http://www.df024.com

??酥机,?耳酥机,?耳酥机,?巴机,??面机,空心面机

沈?市基石?方机械有限公司??制造食品机械??酥机,生???酥机,?售??酥机等系列?品,倡?小本??,是我?的基本定位和目?,我?走?的每一步?然?????辛,?扎扎??,?踏?地, 我?懂得??的??,所以我?珍惜?在的?之不易,我?始?遵循:勇敢?新,不?增?,努力,?展, 恪守承?,我???不??拓,走持??展的道路,??出更新,更完美的?品?奉?社?, 希望在前?的道路上,有更多的人与我??手并?,共??煌!

厂家网站: http://www.df024.com

?系??:024-24327539 024-24837773 024-84311113

?真:024-24320557

??酥机,?耳酥机,?耳酥机,?巴机,??面机,空心面机

?品?明:本?品以面粉?主料,通?更?不同的模具,可以生?出多种花??型的小食品,如:?耳朵、??、?耳型、空心面、??面 、?巴、??、海螺、花生等不同的美味食品。是中小型食品加工厂和?人用?理想的致富??。?机均有??使用?明?,加工操作工?。本机配?6?模板,可生?6种不同的食品,如客?需要其他模板的?,可以与我??系??,我?常年供?。

Ⅰ型:
??:220V
配用?力:1.5KW-2.2KW
配用皮?:A型三角?
生?效率:20kg-30kg/小?
外型尺寸:450mm×500mm×790mm
机?重量:75kg

作者: WAYNEC    時間: 29-12-2008 18:51
事實上 ,這一切都是在很久很久很久很久......之前 ,就預言了的事 ,而那個預言 ,
正正就是啟示錄(我不是真正的基督徒 ,是因學校......) ,
啟示錄中的文字和說話都是令人無法理解......
直到我睇到一個節目 ,有關啟示錄 ,只要將啟示錄中的所有事物現代化後 ,
文中的事物就會有如現身於眼前 ,就如:有馬頭的蝗蟲=軍用直昇機--亞柏奇直昇機
啟示錄早就說明了人類是自取滅亡 ,只是沒人會去注意而已 ,
人人都說世界末日是由上帝安排 ,但我就認為 ,就算沒有上帝安排 ,人類都會自己安排這場"劇"
作者: 10293847    時間: 1-1-2009 10:56
無人類就唔會咁...
wongwing88 發表於 14-10-2008 08:44

係囉,係到諗咁,好唔好用d核武黎炸死晒d人類
作者: darkazaf    時間: 1-1-2009 18:09
超~
如果果陣投放核彈
咁一定係戰爭發生緊
如果戰爭發生緊
點會仲有成班人仲咁悠閒去玩.同埋仲係度行街啦
.
61087815 發表於 14-10-2008 17:52

如真你所講的核戰,真實就可能係好像片所發生的事一樣(D人係倏街到行),(要打核戰鬼會同你講)   你有冇見過有個人要殺人之前同要殺的人講:[我要殺你] (腦有問題的人可能會)   人係因核戰而滅亡叫好啦(因一定死),好過比大自然滅亡. . . . . .
作者: y539361077    時間: 27-1-2009 13:51
我睇少少就唔想睇,]
但我都認同人類真係`衰
作者: 哈林=]    時間: 27-1-2009 16:35
睇左真係好真.....驚驚- -唔敢生仔
作者: fungoohigh    時間: 28-1-2009 14:30
可怕[[bao_29]]
作者: lawlietwong    時間: 30-1-2009 17:17
呢D都係人類的錯

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www4.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2