樂古Nakuz

標題: 請問哥德如何抵抗最難??? [打印本頁]

作者: eason8888    時間: 16-1-2009 18:30
標題: 請問哥德如何抵抗最難???
哥德無城牆,咁一開無兵既時候 電腦巳經攻黎
咁到底點先可以守得住個開頭時間????
作者: 星碎.夢滅    時間: 16-1-2009 21:14
用屋黎圍自己...或者用木牆吧...
軍事建築物都可以用黎圍....
作者: kaikit1991    時間: 16-1-2009 23:47
除左拉牆外
打電腦最好係用城堡守
佢一開始果d兵用城堡就可以拖到
之後大不了多左巨投衝車......你起少少兵打巨投衝車
其他就比你個tc城堡打
keep到自己上帝or後期電腦冇資就easyeasy............
作者: [S]k_snc    時間: 17-1-2009 12:39
利埋去同盟屋企@0@
你唔會係1打7掛
作者: eason8888    時間: 17-1-2009 15:20
喔~我用軍營黎圍...都唔錯 又可以出哥德!
作者: 狐敵    時間: 21-5-2009 21:29
......................
作者: singstarwing    時間: 21-5-2009 22:40
其實收村入tc就得啦,有幾麻煩,d電腦兵kai既,會追你去到tc底
作者: 希↙    時間: 15-6-2009 01:01
起屋起木牆圍住自己,其實好哂料,電腦打屋,屋唔打電腦好哂資源
我覺得起城堡會仲好
電腦d兵傻既,會衝埋黎城堡送死,只會哂電腦資源唔會哂自己資源
如果越來越多石,連續把3座堡起埋一齊,3支箭一齊射更加安全

將d騎士放入城堡,電腦用衝撞車,就放騎士出黎
作者: dusty737373    時間: 6-7-2009 09:55
3支箭?一城都3支了-3-....
作者: joeso    時間: 11-8-2009 19:29
只要一上城,就起一座城堡,起數隻兵(咩都得,不過要行得快)
電腦一見你d兵,就俾你引走,你城鎮中心+城堡射他們,1分鐘內
他們必死無疑,然後派少量兵力清理敵軍攻城器
作者: homym    時間: 11-8-2009 20:07
起多D住屋最好 因為電腦咩都可以打一餐  最難都係咁
咁你就有足夠時間發展同佢抗衡GE力量
作者: tsang3636    時間: 12-8-2009 01:26
打最難電腦....最好是用城堡....蓋在電腦必經之地.....不斷吃分
作者: ~tcc~    時間: 12-8-2009 23:17
用木牆+起城堡即可

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www4.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2