樂古Nakuz

標題: [ 03.04 ]「GM戰士」現身決戰之星! [打印本頁]

作者: killa159    時間: 4-3-2009 20:30
標題: [ 03.04 ]「GM戰士」現身決戰之星!
大家好^^
由明天起一連3日都會舉辦GM活動喔!時間為下午5時及下午8時半,每次活動歷時1小時。

活動其間GM角色「GM戰士」將輪流代表4個陣營出現,其他3個陣營的玩家以擊倒GM為目標,最後擊倒GM的玩家可獲得30點戰功值,假如15分鐘後GM仍然生還,和GM同陣營又有助戰的玩家則可獲得8點戰功值。

GM每到一個地方前,都會早15分鐘於系統訊息公佈,大家要與GM齊心合力!抗衡敵對陣營啊!
gm戰士- - 一定好強啦-口-

作者: jadelamlam    時間: 4-3-2009 20:48
覺得呢個「決戰之星」出完無幾耐 星夢會少好多人玩(直覺覺得)
作者: 發癲雞尾    時間: 4-3-2009 20:53
GM戰士如果一出黎就比人ko左就冇得玩啦 -. -
唔知會唔會有幾千萬hp =.=...
作者: 白饅頭    時間: 4-3-2009 21:12
你套GM裝都係
+65535 X 4
作者: 冰月~    時間: 4-3-2009 21:41
垃圾SER開黎托咩
連will都打唔死,打咩gm呀
作者: ﹡烙影°ㄨ    時間: 4-3-2009 22:32
吾比出刻紋了吧-0-?甘就應該難打好多了-_-
作者: killa159    時間: 4-3-2009 22:37
吾比出刻紋了吧-0-?甘就應該難打好多了-_-
﹡烙影°ㄨ 發表於 4-3-2009 22:32

冇刻紋既情況下 統戰命中=屈機LU~~~~~~
作者: jadelamlam    時間: 4-3-2009 22:53
星夢出呢個活動好無聊好垃圾 仲出埋d on dog 6+1裝 唔方有人買
作者: Janelle`:3    時間: 5-3-2009 00:14
感覺會同圍小葵既情況差唔多-.-?
但得15mins-.-..
作者: inter    時間: 5-3-2009 00:57
豬m同騎團一組就好笑
作者: 神靈之俊    時間: 5-3-2009 12:57
膠~
擺明屈玩家機~_~
作者: ●火之龍仔仔●    時間: 5-3-2009 16:52
聖劍同聖0係咁加血咪唔洗打@_@打成平手
作者: killa159    時間: 5-3-2009 17:06
好慘啊~~~~~`
唔見左兩張點= = 柒晒-,-
作者: 反叛×聰    時間: 6-3-2009 09:37
打gm同打小葵既情況差唔多吧''
作者: 笨炎°﹢    時間: 6-3-2009 20:41
點解同騎頻一齊就好笑..!?''

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www4.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2