樂古Nakuz

標題: ❤吳國六級軍團 【天夢紗羅】- 団員を募集しています!! [打印本頁]

作者: 小鷺    時間: 4-9-2009 19:16
標題: ❤吳國六級軍團 【天夢紗羅】- 団員を募集しています!!

天夢紗羅是一個齊心的快樂軍團,
我們互愛互助,無分彼此。
現今赤壁世界紛亂,天夢紗羅希望為大家帶來一個安穩的居所,

裝備並不重要,大家玩得輕鬆快樂就好,
玩遊戲嘛~ 不用看成上學上班一樣是個重擔喔!

- 等級60或以上正身玩家
- 請絕間諜及分身
- 有心為軍團付出、對團有責任感、有抱負
- 不滿口髒話、胡亂與人舌戰、吵架、用言語侮辱他人

- 不惹事生非

※若君符合以上條件、本團十分歡迎閣下加入我們大家庭喔!
               有意請密小鷺及以下結義長。

都督: 小鷺
結義數: 7

部將: 瞳x、萬寶路~、兇手兇猛、~火~
參軍: kawai、醉曖zZ幼稚oO

.

2009-12-04 團照:
(簽名特別版)

(幻夜版)

[04-09-2009] 天夢紗羅之官方軍團帖子正式成立。

[04-09-2009] 天夢歪歪招募歌手數名,不同團也可以~ 喜歡唱歌的人歡迎來一起唱丫~

[[bao_33]]
[08-09-2009] 天夢家族圖正在努力繪畫中,成員將會陸續公開及增加喔~

[05-12-2009] 精選11月6日決鬥統王照發佈 (第7頁#63)

[05-12-2009] 天夢紗羅軍團照發佈 (主頁#1)
[[bao_30]]
[09-12-2009] 天夢紗羅升級為六級軍團了~!!
[[bao_09]]

Copyright © 小鷺”All Rights Reserved.
版權所有‧嚴禁抄襲及盜用。

.
作者: ~天道總司~    時間: 4-9-2009 19:33
推推推~~天莎菠蘿好食好食!![[bao_33]]
作者: 芭比芭比    時間: 4-9-2009 19:50
我都推推 支持 支持 大家想加入天夢 可以搵 kawai 小鷺 小橙    歡迎轉國轉團人士 支持 支持
作者: tim9051311    時間: 4-9-2009 19:55
比比 我呢? <---火火[[onion_49]]
作者: EXIA002008    時間: 4-9-2009 20:15
加油小鷺,有恆心,一定會成功[[onion_49]]

一手kawai就是我~~~~
作者: y_an-3-    時間: 4-9-2009 23:31
小鷺好有心機
作者: fatfatdog    時間: 4-9-2009 23:39
天夢菠蘿[[bao_32]]
作者: 諸葛謹    時間: 5-9-2009 22:33
小就^^ 支持喔..就是喜歡跟大家玩得開開心心就行了!
作者: 小鷺    時間: 6-9-2009 19:14
小就^^ 支持喔..就是喜歡跟大家玩得開開心心就行了!
諸葛謹 發表於 5-9-2009 22:33

人家叫小鷺, 上面是路, 下面是鳥, 音: 露 [[bao_29]]  嗚嗚... 謝謝支持>-<"
作者: 無名方士    時間: 6-9-2009 21:29
人家叫小鷺, 上面是路, 下面是鳥, 音: 露 []  嗚嗚... 謝謝支持>-
小鷺 發表於 6-9-2009 19:14

小鷺有你團yy網址嗎==?
作者: 小鷺    時間: 9-9-2009 00:22
小鷺有你團yy網址嗎==?
無名方士 發表於 6-9-2009 21:29
無名哥哥想要的是團YY? 還是YY網址?@-@?
作者: 無名方士    時間: 9-9-2009 00:25
無名哥哥想要的是團YY? 還是YY網址?@-@?
小鷺 發表於 9-9-2009 00:22

我想去你地yy睇下a_a就係咁多xD

=.=不過我未用過yy的說
作者: 小鷺    時間: 9-9-2009 00:44
我想去你地yy睇下a_a就係咁多xD

=.=不過我未用過yy的說
無名方士 發表於 9-9-2009 00:25
鷺鷺一會給你丫~[[bao_06]]
作者: 無名方士    時間: 9-9-2009 06:50
鷺鷺一會給你丫~[]
小鷺 發表於 9-9-2009 00:44

好的,不要忘了喔[[onion_20]]
作者: 金童老矣    時間: 9-9-2009 16:45
我好耐無online,唔知我有無比k仔踢左呢...
我個封號係 哈哈哈~ ..
作者: 斷情風    時間: 9-9-2009 17:03
都督大人@@, 很久沒見, 遲早一日我會回來的~ ~
作者: 小鷺    時間: 11-9-2009 00:17

天夢紗羅四級了~[[bao_09]]

*另外早兩天軍團帖新增了家族圖~ 之後會陸續揭曉人物及會增加人物的喔~ ^-^
作者: hehengai    時間: 11-9-2009 23:14
天夢紗羅萬歲[[bao_32]]
作者: chunkit_66    時間: 11-9-2009 23:42
我搵到keyro健,痴線芭比,肥九,太狼
作者: hehengai    時間: 13-9-2009 11:18

暫時估到咁多
                    5       7軍曹
     2任伯     4太狼
1橙仔/毒菇       3               6連婆   8比公   9肥九
作者: 小鷺    時間: 14-9-2009 18:01
暫時估到咁多[]349807
hehengai 發表於 13-9-2009 11:18
你好/v\" 謝謝你玩猜人物遊戲, 可是那個圖呢.. 是不可以save下來的 (還要加上字= =")
或者如果你想填名字的話可以以這樣的方式去填吧~ ps.請刪了那圖可以嗎?[[bao_04]]

5     7
  2    4         
1   3            6  8   9

作者: 123456789TVB    時間: 14-9-2009 20:29
都督大人我係夏天呀[[onion_51]]
作者: hehengai    時間: 15-9-2009 10:58
都督大人我係阿義呀[[bao_44]]
作者: EXIA002008    時間: 16-9-2009 10:00
原來真係無人記得我都係天夢部將..........[[onion_77]]
作者: 赤璧老漢    時間: 16-9-2009 10:51
路過, 都黎支持下小鷺  [[bao_36]]  你之前影ge相真係好靚,好有心機, 我有投比你ga!
作者: 123456789TVB    時間: 16-9-2009 17:04
k仔我記得你[[onion_57]]
作者: lem0ntea    時間: 19-9-2009 05:46
[[onion_56]]扮晒蟹
no扮q plz-,-
頂你唔順好耐.
作者: chunkit_66    時間: 19-9-2009 17:59
no扮q plz-,-
頂你唔順好耐.
lem0ntea 發表於 19-9-2009 05:46

報game名出黎啦,係度口水。期待你黎同我挑機,我係爪.花小橙.神,黎搵我啦^^
作者: 小鷺    時間: 21-9-2009 21:16
我好耐無online,唔知我有無比k仔踢左呢...
我個封號係 哈哈哈~ ..
金童老矣 發表於 9-9-2009 16:45

鷺鷺知道~你是laughing哥嘛~xD

路過, 都黎支持下小鷺  []  你之前影ge相真係好靚,好有心機, 我有投比你ga!
赤璧老漢 發表於 16-9-2009 10:51

謝謝你的欣賞及支持喔![[bao_38]]

ps. 幾天沒上樂古回覆晚了不好意思><"

no扮q plz-,-
頂你唔順好耐.
lem0ntea 發表於 19-9-2009 05:46

扮?! 為什麼要這樣說偶? 你認識小鷺嗎?
小鷺得罪了你麼? 請你說個清楚, 別不明不白中傷我

還有, 請你說明自己是誰好嗎?
鷺鷺不知道為什麼你會誤解偶, 可是你有啥不滿的話請直接跟偶說就可以, 別埋在心裡成心病

作者: hero4    時間: 26-9-2009 00:18
報game名出黎啦,係度口水。期待你黎同我挑機,我係爪.花小橙.神,黎搵我啦^^
chunkit_66 發表於 19-9-2009 17:59

佢咪13少囉
作者: 燊乂    時間: 28-9-2009 11:16
小鷺
花小橙唔=力少啊
力少賣左ac嫁啦
作者: chunkit_66    時間: 29-9-2009 18:00
27# lem0ntea
13少快D黎同我打交︿︿
作者: benbbvv    時間: 30-9-2009 16:43
傻仔13少仲有玩啊[[bao_31]]
作者: 晨昌首    時間: 30-9-2009 16:59
加油啊小路
作者: 小鷺    時間: 5-10-2009 22:33
加油啊小路
晨昌首 發表於 30-9-2009 16:59

@_@! 謝謝GM大大的鼓勵阿~![[bao_30]]
作者: 123456789TVB    時間: 2-11-2009 23:15
唔知k仔有冇踢我呢 我禁耐冇on[[onion_44]]
我係夏天~
作者: EXIA002008    時間: 5-11-2009 13:08
幫同團推推先,結義9889收人啊~有意密我啦
12Lv以上新手以至高手都收@@有意係game度密我啦
我係kawai
作者: edwardedward    時間: 5-11-2009 17:38
我想入啊~~! ! !
i
作者: EXIA002008    時間: 7-11-2009 12:00
38# edwardedward
有意加入既,歡迎係game度密我啦[[onion_70]] 如果我無回覆你,可能我唔係度,歡迎留言,有心長留就一定收[[onion_53]]
作者: 兇手兇猛    時間: 10-11-2009 18:48
k仔唔理你既話我收[[onion_12]],我係同團既兇手兇猛[[onion_09]]
作者: tim9051311    時間: 10-11-2009 20:17
仲有可以密我@@
~火~
作者: skyangle    時間: 11-11-2009 05:02
wa....傳說中既扮豬食老虎小鷺寶阿@@....周圍勾男人又周圍唱人...重成日馬住共仔班男人個個阿...支持支持...為人民服務多d啦繼續, 作多d野..告多d枕頭狀...hahaaa...你機會多的是啦...加油作野拉人...永遠支持
作者: kevin0220    時間: 11-11-2009 06:43
話人地去細力個post到話人地

你咪又一樣去人地post
你個蕃薯有咩資格話人姐~~
我地吳國話你地~~我地有認呀..明話咁又點
而家你咪又一樣係咁.....
扮咩好人呀你.........@_@"
你多d陪住翼班垃圾啦0.0你有得上位架~~
係呀話你呀~~~垃圾團@@"~
咁又點呢?我係共濟既又如何..我認呀
你地敢咩??
作者: pinklady    時間: 11-11-2009 07:14
wa....傳說中既扮豬食老虎小鷺寶阿@@....周圍勾男人又周圍唱人...重成日馬住共仔班男人個個阿...支持支持...為人民服務多d啦繼續, 作多d野..告多d枕頭狀...hahaaa...你機會多的是啦...加油作野拉人...永遠支持 ...
skyangle 發表於 11-11-2009 05:02

[[bao_34]] 你咪又係去人地post到搞事
有口話人冇口話自己
作者: skyangle    時間: 11-11-2009 09:45
sorry...我唔係翼世架...傻豬@.@.........又思覺失調亂作野啦d共仔作野老屈猴群症又發作啦.....hahaaa....魏 同 蜀 兩個字都唔識分, 我一早講我係魏啦...無野阿你自己都識回我啦.....重有我幾時提過我自己係翼世??又作野?
大家睇到啦...明顯曬啦....傻豬黎既...hahahhahahhahahhahaaaa不打自招....高招高招...又要學下野先同你班公仔
作者: sin12321    時間: 11-11-2009 10:32
sorry都冇證據話你唔係翼wo
1係你比個id比我地
作者: skyangle    時間: 11-11-2009 10:42
咁你證明自己用公仔先啦...傻豬黎既....成熟d啦 hahaaaa
作者: skyangle    時間: 11-11-2009 10:44
sorry都冇證據話你唔係翼wo
1係你比個id比我地
sin12321 發表於 11-11-2009 10:32

你真係當自己係大佬??叫人比人地就要比...無野阿你...係個game抽離返出黎先啦...小心身體阿
作者: sin12321    時間: 11-11-2009 10:46
我話你冇證據 你比唔到我 我用"1係" 你睇唔明呢2個中文字ga意思係比個選擇你
明唔明先?
作者: skyangle    時間: 11-11-2009 11:21
點解我要你比選擇?? (大佬)??返你自己團扮啦唔該....你真係唔明我講咩?? 我洗咩你比選擇我阿傻豬...
作者: skyangle    時間: 11-11-2009 11:25
話人地去細力個post到話人地

你咪又一樣去人地post
你個蕃薯有咩資格話人姐~~
我地吳國話你地~~我地有認呀..明話咁又點
而家你咪又一樣係咁.....
扮咩好人呀你.........@_@"
你多d陪住翼班垃圾啦0.0你有得上位架~~
...
kevin0220 發表於 11-11-2009 06:43

垃圾團呢個名形容共仔形容得唔錯, 好在你都有自知之明.....漏左幾只字..應該係自吹禿擂自比魔虫的垃圾共濟會 @@係講你阿...垃圾團共濟會
作者: skyangle    時間: 11-11-2009 11:31
[] 你咪又係去人地post到搞事
有口話人冇口話自己
pinklady 發表於 11-11-2009 07:14

無架我學人地共仔架....

Landscrape 呢條共仔講既....我學人架ja.....咁係唔係唔arm阿我做得?????
係我就認錯, 順便請你叫呢條公仔出返黎認錯....thx

唔型架,都係入來傾下計姐,你個POST唔比人入,不如叫版主關左佢囉
發表於 昨天 09:17
作者: 誠、––    時間: 11-11-2009 12:40
wa....傳說中既扮豬食老虎小鷺寶阿@@....周圍勾男人又周圍唱人...重成日馬住共仔班男人個個阿...支持支持...為人民服務多d啦繼續, 作多d野..告多d枕頭狀...hahaaa...你機會多的是啦...加油作野拉人...永遠支持 ...
skyangle 發表於 11-11-2009 05:02

請貴會員不要到不相關的帖子作起討論,
此外言語上有過份的人身攻擊,
如再犯管理層會作出適當的處理
作者: 天英云    時間: 11-11-2009 12:41
好久不見~
雖然已經為人屬下~各為其主嘛~
加油吧
作者: 蹤影    時間: 11-11-2009 19:51
skyangle,,,GOOD!o!跟風有前途...Keepgoing.[[onion_62]]
作者: pinklady    時間: 11-11-2009 19:54
無架我學人地共仔架....

Landscrape 呢條共仔講既....我學人架ja.....咁係唔係唔arm阿我做得?????
係我就認錯, 順便請你叫呢條公仔出返黎認錯....thx

唔型架,都係入來傾下計姐,你個POST唔比人入,不如叫版主關左 ...
skyangle 發表於 11-11-2009 11:31

人做 你就做?
人地做咩野 你都要去學丫?
用腦諗下啦=.=
作者: skyangle    時間: 12-11-2009 01:06
人做 你就做?
人地做咩野 你都要去學丫?
用腦諗下啦=.=
pinklady 發表於 11-11-2009 19:54

我唔識諗阿...咪係唔係之係錯???????????講啦!!
作者: 蹤影    時間: 12-11-2009 10:52
我唔識諗阿...咪係唔係之係錯???????????講啦!!
skyangle 發表於 12-11-2009 01:06

吾係你既錯=.=""
只怪你冇腦-,-你自己都認...-o-"
作者: 小鷺    時間: 23-11-2009 20:52
沒上樂古一陣子, 原來又有人搞事,
偶不管你是哪國, 這也無從考究, 因為你連說句話都不敢以自己之名, 以為說話不用負責任,
小鷺只想說, 我們團沒去過別團招生帖及YY惹事, 你干嘛要走來惹事?!
我們招生帖及YY本無世外紛爭, 請你別再污染我們純潔的招生帖, 及誣蔑抹黑本人
而且, 要說話就請你別用分身, 做事光明正大一點吧!
要是道理在你那邊, 你根本不用怕吧?!

作者: tim9051311    時間: 23-11-2009 20:54
嗯嗯
請不要搞事
作者: 小鷺    時間: 23-11-2009 21:02

作者: 兇手兇猛    時間: 25-11-2009 11:59
高清台bo[[onion_57]],仲眼泛淚光[[onion_31]]
作者: 小鷺    時間: 5-12-2009 00:37

11月6日の決鬥統王照:

作者: 太狼仔    時間: 5-12-2009 00:52
老婆張相好靚丫[[bao_30]]好似妳咁靚[[bao_30]]
作者: 太狼仔    時間: 5-12-2009 01:13
53# 誠、–– 你呢人呢 不如去做狗啦 用真身好無面咩  而家似你作野多D丫  好賤WO 不過守門狗JA係守門狗 係我用正身講 太無吉士 好廢丫你 廢人講廢話 軟飯王
作者: 兇手兇猛    時間: 5-12-2009 10:28
張相都影唔到我好似真人咁可愛[[onion_08]][[onion_08]]
作者: 誠、––    時間: 5-12-2009 13:47
53# 誠、––  你呢人呢 不如去做狗啦 用真身好無面咩  而家似你作野多D丫  好賤WO 不過守門狗JA係守門狗 係我用正身講 太無吉士 好廢丫你 廢人講廢話 軟飯王 ...
太狼仔 發表於 5-12-2009 01:13

關我乜事?!= =
作者: 無名方士    時間: 5-12-2009 14:43
關我乜事?!= =
誠、–– 發表於 5-12-2009 13:47

佢應該係回覆錯人
作者: 小鷺    時間: 5-12-2009 18:30
【更新】軍團帖主頁新增團照,第7頁有打統王的精選圖片~!!

ps. 不好意思阿版主><" 老公他是看錯了罵錯人了/﹏\"
作者: 誠、––    時間: 5-12-2009 19:07
無名是廢人
小鷺 發表於 5-12-2009 16:43

咁樣會唔會好玩d?
作者: 小鷺    時間: 6-12-2009 12:52
咁樣會唔會好玩d?
誠、–– 發表於 5-12-2009 19:07
版主你幹嘛玩我耶-____-"
作者: 誠、––    時間: 6-12-2009 16:35
版主你幹嘛玩我耶-____-"
小鷺 發表於 6-12-2009 12:52

講下笑姐-3-
只係玩無名,而唔係你XD
作者: 戲月    時間: 7-12-2009 13:20
係咪3級會員先換得相?
作者: 小鷺    時間: 7-12-2009 22:52
係咪3級會員先換得相?
戲月 發表於 7-12-2009 13:20
好像一級已可以了吧? 到「個人中心」那兒可設定喔~[[bao_36]]
作者: 誠、––    時間: 7-12-2009 22:56
好像一級已可以了吧? 到「個人中心」那兒可設定喔~[]
小鷺 發表於 7-12-2009 22:52

樂古暫有問題,
改圖會變x包,
要遲下先有得改
作者: 小鷺    時間: 9-12-2009 22:03
天夢紗羅升級為六級軍團了~!! 全靠大家一直以來的努力喔[[bao_09]]
作者: 戲月    時間: 9-12-2009 22:10
對了! 鷺鷺,國任其實點做?[[bao_34]]我唔識點攞,錦樣我愛莫能助...同埋我60級得唔得?[[onion_56]]
作者: 戲月    時間: 9-12-2009 22:12
75# 誠、–– 錦幾時換得?[[bao_50]]
作者: 誠、––    時間: 10-12-2009 02:51
75# 誠、––  錦幾時換得?[]
戲月 發表於 9-12-2009 22:12

有消息已經改左
作者: 小鷺    時間: 11-12-2009 17:13
對了! 鷺鷺,國任其實點做?[]我唔識點攞,錦樣我愛莫能助...同埋我60級得唔得?[[onion_56]]
戲月 發表於 9-12-2009 22:10

入國了就可以做喔~! 到未央宮那兒, 按吳國御史大夫(不是大丈夫xD)
先接【中軍聚將】, 再進吳大營去, 到右面有個NPC可以回任,
之後再到中間滴大廳, 右面會有個npc可以接任, 可接7個令牌,
之後到右廳找NPC接任, 做7次即可, 有經驗也有文武勛的喔!

[[bao_12]]
作者: 戲月    時間: 11-12-2009 21:13
THX,鷺鷺,但我星期五都做唔到呢..[[bao_10]]
(妳很有心機呢,萬二分感謝~[[bao_03]])
作者: 小鷺    時間: 11-12-2009 22:24
THX,鷺鷺,但我星期五都做唔到呢..[]
(妳很有心機呢,萬二分感謝~[])
戲月 發表於 11-12-2009 21:13
哦~ 鷺鷺明白了! 因為你軍團貢獻不夠500阿, 500後才接到喔><
作者: 戲月    時間: 12-12-2009 12:15
>.<  那我要努力,加油了![[bao_13]]
作者: 戲月    時間: 12-12-2009 12:17
希望快D 500 la[[bao_24]]
作者: 傻服〞    時間: 13-12-2009 00:59
鷺鷺可唔可以將文字改成紫色= =粉紅色睇唔到.....
作者: 戲月    時間: 13-12-2009 21:51
鷺鷺,比個"登濤浪子"封號我,唔該曬~[[bao_11]] THX,THX,THX[[bao_05]]
作者: 戲月    時間: 13-12-2009 21:57
鷺鷺,我想問不同物件比皇甫炎+幾多貢獻?
作者: 戲月    時間: 13-12-2009 22:04
[[bao_22]]唉.....鷺鷺看來我不該在這帖以外的地方留言了吧!我真後悔...(苦笑中)
作者: 戲月    時間: 13-12-2009 22:12
曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲...本來十幾樂點...就因1時唔為意..回復舊帖..宜家變負5...哈哈哈....一朝英明盡失...出於淤泥而不染?一切盡是空談...
作者: 戲月    時間: 13-12-2009 22:46
罷了,罷了,我也但求變成0好了...那也得加油[[bao_10]]
作者: 無名方士    時間: 13-12-2009 23:49
罷了,罷了,我也但求變成0好了...那也得加油[]
戲月 發表於 13-12-2009 22:46

請善用編輯功能,切勿連POST
作者: 戲月    時間: 14-12-2009 18:50
都冇人答,點樣唔連呀?姐姐...[[bao_13]]
作者: 小鷺    時間: 15-12-2009 19:18
希望快D 500 la[]
戲月 發表於 12-12-2009 12:17

鷺鷺,我想問不同物件比皇甫炎+幾多貢獻?
戲月 發表於 13-12-2009 21:57

如果你急需軍貢, 鷺鷺有的話可以送你;
不同物件嘛.. 平常在野外打到的, 圖示會有說明滴
而尋寶也有機會得到軍資, 比方說 黃銅盾+100, 鎧+500, 兵車+2000喔~

[]唉.....鷺鷺看來我不該在這帖以外的地方留言了吧!我真後悔...(苦笑中)
戲月 發表於 13-12-2009 22:04

這句看不明白[[bao_26]]  發生啥事ㄌ?

ps. 連post意思是回覆一個接一個都是你的, 那如何不連postㄋ? 就好像現在鷺鷺的回覆一樣拉~[[bao_34]]
(其實蠻麻煩的說, 也令回覆變得超長而很難分段, 不過這樣也可以防人們以無意義之回覆洗版, 或自推帖吧- - )

pss. 無名哥是男生來滴xDD

鷺鷺可唔可以將文字改成紫色= =粉紅色睇唔到.....
傻服〞 發表於 13-12-2009 00:59

你指的是主頁還是鷺鷺的回覆[[bao_26]]

---------------------------------------------------------------------------------------------------
最後附上媽媽和鷺鷺 (還有偶們的馬馬)之合照~[[bao_28]]
(由於時間關係, 所以拍攝倉促, 不夠完美 >.<)

作者: 戲月    時間: 16-12-2009 16:13
如果你急需軍貢, 鷺鷺有的話可以送你;
不同物件嘛.. 平常在野外打到的, 圖示會有說明滴
而尋寶也有機會得到軍資, 比方說 黃銅盾+100, 鎧+500, 兵車+2000喔~

THX,還是鷺鷺最好、最善良的,難怪太狼哥咁緊你![[bao_32]]

鷺鷺萬歲~[[bao_46]]
作者: 兇手兇猛    時間: 22-12-2009 14:08
咁我萬唔萬歲先,月哥[[onion_09]]
作者: HSK    時間: 24-12-2009 01:14
天夢紗羅!! 天夢紗羅 !!天夢紗羅!!
作者: 天英云    時間: 24-12-2009 08:03
小鷺由開貼到現在都很努力呢
作者: 小鷺    時間: 28-12-2009 18:55

這幾天都不在>-<" 樂古更不用說.. 鷺鷺在此補祝大家聖誕快樂啦~ [[bao_09]]
團頻也說過, 不過不知道有多少人看到了/﹏\"

小鷺由開貼到現在都很努力呢
天英云 發表於 24-12-2009 08:03

天英云你好阿~ 好久沒見~ 謝謝你的欣賞喔[[bao_05]]
作者: 戲月    時間: 7-1-2010 21:37

小鷺..希望你容許我繼續在此板上留言..
首先,我想説句對不起..我雖留戀此處,但我..不可能回來了,因為我的老婆仔在飛羽..我不想與她分開..對不起..[[bao_29]]
嗯...如果天夢有甚麼需幫忙..儘管找我吧...
贈·各天夢團友:
去年今日此門中,人面桃花相映紅。
人面不知何處去,桃花依舊笑春風。

作者: 123456789TVB    時間: 8-1-2010 11:08
小鷺 雖然我e家唔係天夢 [[onion_54]]
但係有一日我會返黎架[[onion_72]]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www4.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2