樂古Nakuz

標題: 收費副本問題 [打印本頁]

作者: 呀魂    時間: 19-4-2010 14:34
標題: 收費副本問題

有冇人可以講收費副本幾lv打邊到既流程...
我呢家58lv雙手劍戰士
成set玄武去金字都好似好痛咁
作者: Kin     時間: 19-4-2010 16:06
蛇龍20~
玄武35~
法老55~
海盗76~
極地100~
水族~120~

以上係全程打收費流程
作者: Kin     時間: 19-4-2010 16:15
蛇龍~任何怪-蛇龍裝
玄武~任何怪-玄武裝,白虎-虎介,桃-桃盾
法老~任何怪-法老裝
海盗~乜都冇
極地~卡妙裝
水族~人魚-人魚火/風/水/地心

補充以上收費掉落資料,升級時建議打易死怪優先(效率),級升得高 自然刷乜都快
作者: 食古不化?    時間: 19-4-2010 18:31
20LV打撚到蛇龍收費啊=.=
30打到42左右--要開埋經水經介
自己做任升下喇,升到46打玄武收費到5X
跟住可以打金字收費打到2轉--
作者: Kin     時間: 19-4-2010 18:44
咩叫全程收費?我講到明建議
20LV點解打唔到,冇效率同打唔到係兩回事
我比既係建議 呢到D人大多都係聊天性質,一有人問野唔係無視就講埋D廢話
作者: 夜βαβγ    時間: 19-4-2010 19:09
76lv打到海盜@@???
作者: ceci9712    時間: 19-4-2010 19:50
回復 6# 夜βαβγ

唔多信-v-
作者: sw112200520    時間: 19-4-2010 20:01
5實際既消息.0.
作者: 哈哈屎忽鬼    時間: 19-4-2010 20:20
夜βαβγ 發表於 19-4-2010 19:09

我之前自己8x lv打都死左十幾次0.0
作者: ceci9712    時間: 19-4-2010 20:21
回復 9# 哈哈屎忽鬼

= =我才不信呢~ 76打到 .....升天了
作者: q409879256mm    時間: 19-4-2010 22:14
咪係..9x打..都係打得好少少..~你D質料係俾人帶吖..- -
作者: missyoukk    時間: 21-4-2010 13:27
夜βαβγ 發表於 19-4-2010 19:09

76點解打唔到海盜???  2樓3樓都系正解!!!
作者: 夜βαβγ    時間: 21-4-2010 17:22
76點解打唔到海盜???  2樓3樓都系正解!!!
missyoukk 發表於 21-4-2010 13:27

哇。好威威啊。。你打比我睇下@@''咁樣搞。。同85lv打拉拉有咩分別@@??
作者: Kin     時間: 21-4-2010 17:30
哇。好威威啊。。你打比我睇下@@''咁樣搞。。同85lv打拉拉有咩分別@@?? ...
夜βαβγ 發表於 21-4-2010 17:22

唔係講笑...真係打到 不過有職業同裝限制 稱號法師 /修命中雙刀係打到拉拉
作者: q409879256mm    時間: 21-4-2010 17:34
5多信的事實.~
85打到拉拉我自殺了..
你話打1隻.?
1隻..6x就打到喇..洗乜等到8x..
作者: Kin     時間: 21-4-2010 17:34
有時有d野唔係話唔得就唔得 要睇點變通 game係死 人係生
香港serevr 最敗北就係本身跟足晒國服
不過無計...代理權向盛大買, 如果怪既經驗提高多d 一定多人組隊越級打怪
唔一定要簡白字怪打,外服好多人都係一齊組隊合作越級打怪,可以搜尋下相關視頻
作者: Kin     時間: 21-4-2010 17:44
5多信的事實.~
85打到拉拉我自殺了..
你話打1隻.?
1隻..6x就打到喇..洗乜等到8x.. ...
q409879256mm 發表於 21-4-2010 17:34

效率係另一個問題 但你唔信稱號法師 同命中雙刀打唔到? 洗唔洗開隻號試比你睇?
作者: 夜βαβγ    時間: 21-4-2010 18:20
唔係講笑...真係打到 不過有職業同裝限制 稱號法師 /修命中雙刀係打到拉拉 ...
Kin  發表於 21-4-2010 17:30

咁你講Q曬
作者: 食古不化?    時間: 22-4-2010 18:56
問題系宜家仲有冇4人組隊打蛇副收費啊?_?
20LV打到蛇龍收費,你講撚笑咩=.=
我30LV都未撚打到...你講組隊實玩哂~_~你吾好講20LV4人組隊去打
笑撚死我,效乜春率姐宜家?
港服宜家咩樣姐?
你吾好講20LV4人組隊去打黑月?組隊大q哂咩=.=
正一戇鳩仔...歪理當升級教學
作者: Kin     時間: 22-4-2010 23:44
我30LV都未撚打到...你講組隊實 ...
食古不化? 發表於 22-4-2010 18:56

得囉 你最勁好冇? 多得你呢d潮童搞到不知所謂仲覺得巧威威
你自己有你一套 我自己有一套 我講出黎建議我自己做到
你咁巧威威講埋d既野代表咩?
作者: Kin     時間: 22-4-2010 23:44
我30LV都未撚打到...你講組隊實 ...
食古不化? 發表於 22-4-2010 18:56

補充返 自己睇多次我講既野 ,唔好自己歪曲人地意思,白字黑字都睇唔明我只能視你為小學雞潮童
有d人問下野就係到左diu又diu 呢到真係岩晒你囉
作者: 呀魂    時間: 27-4-2010 14:38
金字幾時升??
作者: 食飯咪講野    時間: 27-4-2010 16:59
金字幾時升??
呀魂 發表於 27-4-2010 14:38

58都打到金字嫁啦-.- 係血既方面會扣得多d咁解 我建議60lv整多招技先去打啦 多一技旁身 其實各有各打法 各有各道理 唔洗針對其他人既方法 自己覺得打到咪打 打唔到咪唔好打(廢話=口=)
作者: 食古不化?    時間: 27-4-2010 21:35
補充返 自己睇多次我講既野 ,唔好自己歪曲人地意思,白字黑字都睇唔明我只能視你為小學雞潮童
有d人問下野 ...
Kin  發表於 22-4-2010 23:44

你GAME名咩名=.=
小學雞就岩你做多D啦,扮成熟既小學雞
吾該你自己睇下宜家咩年代?組隊升級?
我系中意DIU啊=.=你鬧埋坦啊小龍果D好冇??
吾該你啦,教學都吾該岩時代,UPDAY下自己啦...
作者: 食古不化?    時間: 27-4-2010 21:43
仲有,邊忽可見我系潮童,解釋下潮童個定義啊...
大家認為邊個岩先?=.=
你要組隊升去玩台服啦..
作者: FUNG〞    時間: 28-4-2010 12:36
講粗真係好型^^
作者: 殺手南0_0    時間: 10-4-2013 16:49
收DAD喇,20LV撚打到咩,我20LV去到係紅色名架D怪,傻仔
作者: amaicewong    時間: 10-4-2013 16:57
回復 27# 殺手南0_0

傻仔 2010年架 推舊POST出來
作者: 殺手南0_0    時間: 10-4-2013 17:02
睇唔順眼姐~~
作者: amaicewong    時間: 10-4-2013 17:43
只能說你out了
作者: 御坂10032號    時間: 10-4-2013 18:18
回復 27# 殺手南0_0

以前收費同E+既收費怪物等級好似改過黎 我10X LV都唔夠打海盜
作者: khaki    時間: 10-4-2013 18:51
回復  殺手南0_0

傻仔 2010年架 推舊POST出來
amaicewong 發表於 10-4-2013 16:57

你唔講我都唔知-__-係2010年 7咗xD
作者: 殺手南0_0    時間: 10-4-2013 18:52
http://www.nakuz.com/bbs/redirec ... 15&pid=34737928
唔係下嗎..-0-
作者: 殺手南0_0    時間: 10-4-2013 19:00
唔係講笑...真係打到 不過有職業同裝限制 稱號法師 /修命中雙刀係打到拉拉 ...
Kin  發表於 21-4-2010 17:30

佢而個又講得岩既,85雙刀係真係打到架,但法師我就未試過LA

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www4.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2