樂古Nakuz

標題: 《No Way Out 》監獄模式 [打印本頁]

作者: zFunG    時間: 9-2-2011 19:47
標題: 《No Way Out 》監獄模式

《No Way Out 》#1 監獄模式
M群 : group88657@msnzone.cn

遊戲玩法:CT的指揮官負責指揮囚犯,T要聽從指揮官的命令。
當然你可以吾聽,但獄警們有權把你殺掉、持槍也可以殺掉、因暴動被通緝的囚犯也可以殺掉。

但T囚犯們.要想盡方法把獄警全殺掉。
T為囚犯.CT為獄警
CT為獄警.獄警中有一個指揮官輸入/simon即可成為指揮官...建議有mic做.因為要指揮囚犯。
如最後一個囚犯可以打/lr選擇各種模式
Freeday囚犯的自由天.可以自由活動
作者: hinhin5611    時間: 10-2-2011 16:27
三個字講哂on9
d admin個個小學雞
自由日都殺
冇人做simon就唔開門 殺哂監房d人
d ct 9kill都唔ban
ban d 冇9kill的ct
講野又唔清楚
長等講做長佬
d admin又係到屈lv
有個15 lv的叫咩gy
係到屈lv 係咁話幫人屈lv 話任打
點知就自己打人
自己卡住左就係到雞叫 煩到死
幫左佢 就叫人去死 叫人入個爆炸房 入到就炸死人
作者: zFunG    時間: 10-2-2011 17:26
回復 2# hinhin5611

首先感謝你的回應 和 意見
     但 監獄模式 所謂 9kill 亂殺 係無可避免
     所以請大家忍讓才可以開心玩 ._.
作者: 芥辣washabi    時間: 10-2-2011 17:38
回復  hinhin5611

首先感謝你的回應 和 意見
     但 監獄模式 所謂 9kill 亂殺 係無可避免
      ...
zFunG 發表於 10-2-2011 17:26

有冇搞錯呀,鳩殺都可以話 [無可避免 ]  
你試下去第個ser睇睇,鳩殺會點
作者: JuicyZZ    時間: 10-2-2011 18:09
有冇搞錯呀,鳩殺都可以話 [無可避免 ]  
你試下去第個ser睇睇,鳩殺會點
芥辣washabi 發表於 10-2-2011 17:38

超,你個ser d adm咪又係濫權
作者: zFunG    時間: 10-2-2011 19:19
回復 4# 芥辣washabi

9kill 係無可能100% 避免
作者: hinhin5611    時間: 11-2-2011 08:39
就係無可避免先自要請admin 唔果admin唔做野 請admin有咩用啊
仲要係admin d人9kill
如果你認為無可避免的話
等收ser
大把ser都似你咁講無可避免
你玩下啊CAT個ser 開左咁耐 都未汁 仲要愈尼愈多人去玩 e d先係好ser
作者: 芥辣washabi    時間: 11-2-2011 15:08
JuicyZZ 發表於 10-2-2011 18:09

第一 我冇開ser
第二 邊啲admin濫權呢
作者: zFunG    時間: 11-2-2011 16:59
不要罵戰 >_<
作者: 傻牙衡    時間: 11-2-2011 18:45
我想問.一入去話咩注冊密碼
係咩黎
密碼係咩
作者: hinhin5611    時間: 11-2-2011 22:09
打咩都得 你記住就得
最好咪玩 等佢地收ser
作者: abc我我2    時間: 11-2-2011 22:34
你地咩M群?
作者: dericktsang    時間: 12-2-2011 19:58
我都想知
zfung係到講la
作者: zFunG    時間: 12-2-2011 22:46
回復 10# 傻牙衡

密碼用黎保障自己身份
    入面有 Level 系統
    所以要 密碼
    只要打完密碼後記住就可以
    例 123456
    咁下次入場打番 123456 就ok
作者: fantasy_貓    時間: 13-2-2011 22:03
JuicyZZ 發表於 10-2-2011 18:09

好心你收收你把口
我地SER有濫權行為既話會解除管理員

而9殺行為無可避免的話
我想所有監獄伺服也有人會再玩T嗎?

回zfung
忍讓後玩家心中必有不服還怎能開心的玩呢?
作者: wongkilong    時間: 13-2-2011 23:05
頭先玩完黎.個個CT 係到鳩殺.放fd,見人就殺
不過係咪fd d CT都係係到鳩殺

zfung送比你個jb ser既3個字 on9 !
作者: zFunG    時間: 14-2-2011 00:36
回復 15# fantasy_貓

我既意思係指 9Kill 係無可能 100% 避免
9Kill 而Ban 玩家 都要證實佢真係有 9Kill
都要保障玩家的權利

回復 16# wongkilong

對不起
感謝你對No Way Out 伺服器作出反映
我們會盡快改善
作者: 井井    時間: 14-2-2011 00:56
請問如何更改密碼呢~~~???
作者: kochunyin115    時間: 14-2-2011 18:58
回復  fantasy_貓

都 ...
zFunG 發表於 14-2-2011 00:36

笑了..admin 9kill唔通佢會ban自己咩?

點證實呀?no photo no talk

個ser收得皮
作者: bb999    時間: 14-2-2011 21:21
回復 6# zFunG

喂咁點解fantasy團監獄革命可以避免得咁好??
    係咪你既admin過份垃圾/全無管理能力呢??
   你地團admin一d風範都冇
    見人9殺又唔ban又唔解決
   淨係識得濫權(唔好話濫權啦)當值都唔知有幾個
   改model改到admin都玩埋一分
   成何體"筒"
15# fantasy_貓

都要保障玩家的權利

唔好話係你地SER廢,唔識檢討
好撚心你地學下fantasy個ser啦
每次開場成班admin當值,9殺叫admin即叫即有

你地垃圾到咁樣
好心你地解決下你地內部問題先好開SER啦
ADMIN又唔盡職

話保障玩家權利喎
9殺唔理係保障到1個玩家權利
而能保護到全體玩家權利嗎
作者: 芥辣washabi    時間: 15-2-2011 21:06
回復  zFunG

喂咁點解fantasy團監獄革命可以避免得咁好??
    係咪你既admin過份垃圾/全無管理能力 ...
bb999 發表於 14-2-2011 21:21

哇--
正正表達出我的心底話--
贊同請回複[+1]
作者: fantasy_貓    時間: 15-2-2011 21:09
哇--
正正表達出我的心底話--
贊同請回複[+1]
芥辣washabi 發表於 15-2-2011 21:06

+2+2認同
作者: kining2008    時間: 15-2-2011 22:27
點解你地班vLan玩家成日都要引起罵戰?
成日都要互相責罵別人的伺服先至安落?
唔該, 你地要罵既請去返你地既vLan, 唔好黎搞事
作者: zFunG    時間: 16-2-2011 17:26
推推推^v^
作者: hinhin5611    時間: 16-2-2011 17:47
冇人去推咩啊 汁啦你地 9殺避免唔到的話 你唔可以再做落去 同自由初音一樣等汁
作者: 芥辣washabi    時間: 16-2-2011 18:14
我諗樓主完全冇打算回應下呀 bb999先生的提問--
作者: fantasy_貓    時間: 16-2-2011 18:34
23樓唔該修修皮
vLan玩家又點?
vLan玩家比人9殺唔可以投訴?
vLan玩家唔係人?
vLan玩家都有權投訴囉!!
唔通被9殺未得到合理解釋就被視為罵戰?
而家好似係似你引發罵戰
投訴就要返去vLan既話
甘你都應該要返青山
仲有
vLan玩家如果想投訴就比你咁講既話你既說話內容已經含有歧視成份
我地絕對有權從法律上告你地
作者: hinhin5611    時間: 16-2-2011 18:48
啊cat洗唔洗咁認真啊 人地23樓精神有問題咪理佢啦
作者: fantasy_貓    時間: 16-2-2011 18:50
佢歧視左成個vLan玩家
我點可以唔咁認真
作者: kining2008    時間: 16-2-2011 21:53
23樓唔該修修皮
vLan玩家又點?
vLan玩家比人9殺唔可以投訴?
vLan玩家唔係人?
vLan玩家都有權投訴囉!!
唔通 ...
fantasy_貓 發表於 16-2-2011 18:34

首先, 我唔知你係no way out既咩職位 ( 簡單說我唔知你係邊位 )
我想講, 所謂的罵戰係以上各樓有關侮辱,挑釁別人的意思 [ 姐係唔係講緊你 ]
希望你明白.
同埋, 要投訴可以去 抱怨區/又或者該伺服器的論壇 ( 建議 )
仲有, 23樓 ( 組係本人 ) 的內容有歧視成分, 我可以道歉
請提你, 粗言穢語會被禁言。
================================
回 #28
請注意你既回覆內容
================================
最後我想講埋最後一點
你唔鐘意既可以繼續開帖罵我..我亦都阻止唔到你
我都唔會再睇e個帖, 所以你就算罵左我都唔知道
我係絕對無歧視vLan所有玩家, 我只係想知道以上各樓位開帖粗言穢語前請先諗一諗
先再開帖..
作者: 露營必須酒    時間: 17-2-2011 16:53
回復 5# JuicyZZ

你乜水,冒我名?_?
作者: hinhin5611    時間: 17-2-2011 19:04
笑左 我鬼有係到講粗口 仲有 我係係到同啊cat講洗唔洗咁認真 仲有你唔比我講 我屋企樓上個23樓樓主?
加上你話冇歧視vLan所有玩家 姐係話歧視幾個啦 都係歧視
作者: 露營必須酒    時間: 20-2-2011 14:32
推!.!.!
作者: 井井    時間: 20-2-2011 14:34
我玩唔到~~~~~點樣算~
作者: ~DisSoluTe~    時間: 20-2-2011 17:46
有冇屍場比IP我-3-
作者: 露營必須酒    時間: 26-2-2011 12:12
push,,,
作者: sing52710    時間: 17-3-2011 16:44
同意hinhin.係又殺唔係又殺.點玩呀大佬.

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www4.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2