樂古Nakuz

標題: [瑪奇英雄傳(大陸版)]介紹....希望大家一齊玩la(已轉山東ser) [打印本頁]

作者: spenhon08    時間: 15-7-2011 14:10
標題: [瑪奇英雄傳(大陸版)]介紹....希望大家一齊玩la(已轉山東ser)

瑪奇英雄傳(大陸版)..瑪奇英雄傳(大陸版)..
洛奇英雄傳
14/7開放測試la...........

大家快D加入la~~
M郡:sgfy18183@msnzone.cn
官網:http://mh.tiancity.com/homepage/v4/?acode=index&bannerName=mh
Tralier..
[youtube]cb8Xa3uTKCg[/youtube]
[youtube]1FxLtIpEayc&feature=grec_index[/youtube]

基础操作在游戏的[选项]-> [操作方式]中可以选择不同的操作方法:
A.『鼠标操作』

B.『键盘操作模式』

特色系統
http://mh.tiancity.com/event/precision/index.html
http://mh.tiancity.com/event/perfectopn/
角色介紹
Lethita(雙劍)

[youtube]tljNgnNUH9g[/youtube]
利斯塔是一名崇尚战斗和胜利的西北部年轻战士,他背井离乡漂泊至库汉,与卡布兰佣兵团结成同盟。他精通剑术,驾驭双剑于畅快淋漓的攻击招式之中,进攻速度更是无人能敌,让敌手在无暇喘息之际束手就擒。为了保证攻防克敌时的速度和灵活,先期只能装备轻甲,随着高强度的修炼和能力的增长,利斯塔将逐渐开始驾轻就熟于重装盔甲的力量。
Fiona(盾劍)

[youtube]FevnEWLQS-w&feature=related[/youtube]
菲欧纳出生在南方,性格沉默且不善言语,从来没有人了解其加入卡布兰佣兵团的真正原因。她善于使用单手剑和盾牌摆出坚固的防御姿态来抵御敌方的攻击并伺机反击,当对手使出最大的力量企图施展致命打击的时候,却已经落入了菲欧纳的防御陷阱而破绽百出。由于她以防守著称,因此重甲装备是巩固防御力的最佳配置。
仲有角色味推出...耐心等待...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
希望大家可以一齊玩[山東一區]la..
自我介紹:

Server:山東一區
Name:Spencer
職業: Lethita(雙劍)
-------------------------------------------------

M郡:sgfy18183@msnzone.cn
-------------------------------------------------
圖片欣賞

------------------------------------------
為左可以一路打機一路講...有mic既player可以down RC一齊講同玩..
http://www.raidcall.com.tw/index.php
RC ID:1776074
--------------------

大家安既時候最好用埋AppLocale
因為我安左之後見到有好少少亂碼..不過真係好少...但係最好順手用埋AppLocale黎安裝..
Applocale Download:
http://www.microsoft.com/downloads/zh-tw/details.aspx?displaylang=zh-tw&FamilyID=8c4e8e0d-45d1-4d9b-b7c0-8430c1ac89ab
Windows Vista&7既朋友安裝Applocale時會有D問題...所要down完個檔Right click apploc.msi>內容>相容性>相容模式>
先前的Windows版本>安裝
使用教學:
1:運行Applocale
2:下一步
3:開啟程式
4:瀏覽
5:搵番瑪奇個安裝檔
6:下一步
7:搵中文(簡體)
8:下一步

9:完成
--------------------
已轉玩[山東一區],,較順,,較多HK朋友
作者: EY3P    時間: 15-7-2011 15:06
裝緊 .. haha 不過呢個係 不刪檔封測 not 公測 ??"
作者: EY3P    時間: 15-7-2011 15:13
樓主點解唔玩山東一區?

作者: goodgogo    時間: 15-7-2011 17:34
裝緊呀!~~之前都想玩,但係又怕亂碼...
不過依加LZ開post,隻game又公測,咁就緊係要玩下啦:lol
作者: spenhon08    時間: 15-7-2011 17:49
依家廣東5格la
作者: spenhon08    時間: 15-7-2011 17:58
亂碼問題其實依家已經好少見
作者: leunghonfai    時間: 15-7-2011 18:03
大家玩咩ser?
作者: EY3P    時間: 15-7-2011 19:13
亂碼問題其實依家已經好少見
spenhon08 發表於 15-7-2011 17:58

HAHA 頭先玩左陣山東 .. 有d悶.. 今晚駁落電視到再打過:lol
作者: gammy    時間: 15-7-2011 20:54
你地下載邊個嫁好慢 官綱 22'k.... 好想玩丫 ~QQ
作者: gammy    時間: 15-7-2011 20:59
你地下載邊個嫁好慢 官綱 22'k.... 好想玩丫 ~QQ
作者: gammy    時間: 15-7-2011 21:01
己解決拉 ~~~問題~~ 好心急開玩阿~
作者: spenhon08    時間: 16-7-2011 08:55
玩廣東la..好多香港人都係玩緊廣東1
作者: 小翼xD    時間: 16-7-2011 11:18

我在玩廣東ser2
作者: leunghonfai    時間: 16-7-2011 11:37
等於玩邊個ser~個個都唔同
作者: 小翼xD    時間: 16-7-2011 11:45
等於玩邊個ser~個個都唔同
leunghonfai 發表於 16-7-2011 11:37

玩廣東好
話晒都係自己既地方
作者: y6297887    時間: 16-7-2011 12:02
<---------顯卡廢T_T冇得玩
作者: EY3P    時間: 16-7-2011 12:12
y6297887 發表於 16-7-2011 12:02

全低開都run唔到?
作者: tonykawa    時間: 16-7-2011 13:16
想知幾時先出法師- -
作者: KANKAN1128    時間: 16-7-2011 13:34
作者: p513ssk6    時間: 16-7-2011 13:50
有冇人識整走個對話視窗?
好阻定
作者: 小翼xD    時間: 16-7-2011 14:58
sgfy18183@msnzone.cn
add左冇online啵-3-
作者: EY3P    時間: 16-7-2011 15:53
救命.. 依家係d任跟唔上個Lv .. 12Lv 但仲有好多10Lv以下既任未解 ~ ~
作者: EY3P    時間: 16-7-2011 15:53
我想問我 顯卡係GT210
              3核
              1條2GB RAM
               玩唔玩到... ...
KANKAN1128 發表於 16-7-2011 13:34

Sure Can ..
作者: KANKAN1128    時間: 16-7-2011 16:15
作者: leunghonfai    時間: 16-7-2011 17:04
兄弟玩1吧~加下單得好慢~你地點單個game架= =
作者: EY3P    時間: 16-7-2011 17:23
兄弟玩1吧~加下單得好慢~你地點單個game架= =
leunghonfai 發表於 16-7-2011 17:04

用迅雷下載官方載點1 . . 3MB/秒 :lol
作者: 良仔-=☆    時間: 16-7-2011 19:31
15LV 山東SER    名:沖田龙   報到
作者: leunghonfai    時間: 16-7-2011 19:33
個雷找唔到邊到dl= =
作者: spenhon08    時間: 16-7-2011 20:01
小翼xD 發表於 16-7-2011 14:58

冇on???..-_-加多次...已經有好多人加到..
作者: spenhon08    時間: 16-7-2011 20:02
小翼xD 發表於 16-7-2011 14:58

冇on???..-_-加多次...已經有好多人加到..
作者: 天剎乂維    時間: 17-7-2011 02:32

大家玩咩角@_@?
作者: KANKAN1128    時間: 17-7-2011 10:49
作者: 小翼xD    時間: 17-7-2011 12:32
得2個職...?
KANKAN1128 發表於 17-7-2011 10:49

暫時開放雙劍同盾娘
作者: leunghonfai    時間: 17-7-2011 15:52
知唔知點申請~我表佢~我申左~但係找唔到申個GAME呀~好火呀
作者: EY3P    時間: 17-7-2011 16:03
知唔知點申請~我表佢~我申左~但係找唔到申個GAME呀~好火呀
leunghonfai 發表於 17-7-2011 15:52

申請完世紀天成通行證即可登錄  無需額外申請
作者: chiua    時間: 17-7-2011 22:24
想問下玩國服洗唔洗用vpn之類程式?
作者: 永恆封印    時間: 17-7-2011 22:49
唔洗 冇封~~
作者: gates    時間: 17-7-2011 22:56
好似好好玩咁啵.....
作者: 0927898    時間: 17-7-2011 23:36
去到防外掛果到lag左 得2格 之後load唔到
作者: chiua    時間: 18-7-2011 00:38
我都係,求救~
作者: EY3P    時間: 18-7-2011 00:55
想問下玩國服洗唔洗用vpn之類程式?
chiua 發表於 17-7-2011 22:24

無需
作者: EY3P    時間: 18-7-2011 00:56
亲爱的玩家

目前有部分玩家反应登录游戏出现《洛奇英雄传》黑色图标后,无法正常开启游戏。如果遇到此类情况,您可以通过以下方式进行解决:

打开HeroesLauncher.exe,登录您的游戏账号后,点击右侧“窗口模式”,当图标变暗后使用全屏模式进入游戏即可,在成功进入游戏后,请设置适合您显示器的分辨率。

作者: 一追風一    時間: 18-7-2011 13:31
終於等到出@_@
作者: spenhon08    時間: 19-7-2011 11:46
好正^^
作者: y6297887    時間: 19-7-2011 18:50
全低開都run唔到?
EY3P 發表於 16-7-2011 12:12

我玩l4d2最低刀lag到叻叻,你話玩唔玩到-.-
作者: EY3P    時間: 19-7-2011 21:46
我玩l4d2最低刀lag到叻叻,你話玩唔玩到-.-
y6297887 發表於 19-7-2011 18:50

比個配置黎睇睇
作者: y6297887    時間: 19-7-2011 23:26
算啦,我因為顯卡ge問題刀冇玩好多好game,多一隻唔多,小一隻唔小
作者: [H]愛.天使    時間: 22-7-2011 19:36

順唔順主要係要睇下咩人開場(一如打魔獸3 開場個人咩上網公司)
本人家中有兩間上網公司
HKBN PCCW
本人都係玩:廣東2區
叫 薔薇紅月
作者: qweasd13    時間: 24-12-2011 21:01
大佬 打完ac同pw 禁開始 系甘彈個服務器認証失敗囉頂!!! 之前都入到去玩左陣 依家系甘禁開始都話服務器認証失敗 點搞
作者: aesopx45265    時間: 4-1-2012 17:21
多謝樓主介紹:lol
作者: spenhon08    時間: 4-1-2012 22:50
咁耐都仲有人睇到既^^
作者: yh020097    時間: 23-1-2012 22:54
我都係山東一區,玩緊巨人
作者: 火胤〞    時間: 2-2-2012 20:09
有無人係廣東1區呀?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www4.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2