樂古Nakuz

標題: 香港TheDeath伺服器(1000M) (IP已轉: 119.247.237.25) [打印本頁]

作者: ds811888    時間: 4-9-2011 01:28
標題: 香港TheDeath伺服器(1000M) (IP已轉: 119.247.237.25)

CS1.6:
thedeath.yi.org:27021  [tdserver.yi.org] 伺服器 #01 (越獄|JailBreak)
thedeath.yi.org:27026  [tdserver.yi.org] 伺服器 #02 (AWP|狙擊)
thedeath.yi.org:27023  [tdserver.yi.org] 伺服器 #03 (FUN|SURF)
thedeath.yi.org:27024  [tdserver.yi.org] 伺服器 #04 (HK|KZ)
thedeath.yi.org:27027  [tdserver.yi.org] 伺服器 #05 (BaseBuilder|建造基地)   
thedeath.yi.org:27029  [tdserver.yi.org] 伺服器 #06 (槍戰|1000FPS)
thedeath.yi.org:27031  [tdserver.yi.org] 伺服器 #08 (過關斬將|DeathRun)
thedeath.yi.org:27036  [tdserver.yi.org] 伺服器 #09 (刀戰|35HP)  
thedeath.yi.org:27022  [tdserver.yi.org] 伺服器 #11 (越獄二號)  
thedeath.yi.org:27035  [tdserver.yi.org] 伺服器 #12 (團練伺服器)
tdserver02.no-ip.org​:27037  [tdserver.yi.org] 伺服器 #13 (喪屍升級)
作者: hinhin5611    時間: 4-9-2011 08:34
回復 1# ds811888

有人post過啦小朋友
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D3
作者: Glue    時間: 4-9-2011 09:18
回復 2# hinhin5611

個個係舊既TDServer.co.cc
依家係新既tdserver.yi.org
睇清楚未呀小朋友?
作者: hinhin5611    時間: 4-9-2011 10:00
回復  hinhin5611

個個係舊既TDServer.co.cc
依家係新既tdserver.yi.org
睇清楚未呀小朋友? ...
Glue 發表於 4-9-2011 09:18

推番以前果個 叫果時條友加番咪得囉小朋友
作者: Glue    時間: 4-9-2011 10:50
回復 4# hinhin5611

你話叫就叫到嫁啦?
叫佢不如DS自己開個新post仲好真係開新post都會比你地D人話._.
作者: hinhin5611    時間: 4-9-2011 10:54

你話叫就叫到嫁啦?
叫佢不如DS自己開個新post仲好真係開新post都會比你地D人話._. ...
Glue 發表於 4-9-2011 10:50

咁人地TD都開左n個post 啦 大把post都唔識推?
作者: 紫戀風    時間: 4-9-2011 11:16
ds很壞..
server咁多人流仲宣傳==
作者: ds811888    時間: 8-9-2011 15:02
push.......
作者: ds811888    時間: 8-9-2011 22:17
push......
作者: 小火龍    時間: 9-9-2011 05:53
tdserver.yi.org:27026  [tdserver.yi.org] 伺服器 #02 (AWP|狙擊)<bac虧
tdserver.yi.org:27023  [tdserver.yi.org] 伺服器 #03 (FUN|SURF)<同樣 bac虧
tdserver.yi.org:27024  [tdserver.yi.org] 伺服器 #04 (HK|KZ)<插件完全唔夠 玩bhop連防沉都無 場我諗都可以update
tdserver.yi.org:27031  [tdserver.yi.org] 伺服器 #08 (過關斬將|DeathRun) <同樣無乜插件 無防重生 防掛機果d map果d古老唔講 最大問題係d場係得20個重生位tdserver.yi.org:27036  [tdserver.yi.org] 伺服器 #09 (刀戰|35HP) <有外掛......
作者: Glue    時間: 9-9-2011 12:25
回復 10# 小火龍

BAC唔係100%防外掛
KZ ser你仲想加咩插件?點樣完全唔夠?
冇防沉?玩bhop一定要有防沉?否則你玩唔到?
DeathRun ser冇乜插件完全唔成缺點...其他都講得ok有理
下次去tdserver.yi.org講啦,依到講冇咩用
DS唔會日日走來nakuz
作者: peterkawp    時間: 9-9-2011 17:53
你傻左嗎?? 有d係夠左入吾到,依加叫你地入番新的._.
咁就小朋友?你傻的??/;P
笑左,一睇就知你係開左ser冇人入個d啦;P
請問你有開ser嗎??;P <---冇人入
ds我係支持你到永遠!!!!
作者: 小火龍    時間: 9-9-2011 17:59
回復  小火龍

BAC唔係100%防外掛
KZ ser你仲想加咩插件?點樣完全唔夠?
冇防沉?玩bhop一定要有防沉?否則 ...
Glue 發表於 9-9-2011 12:25

BAC係你玩車都會話你加速處死你
FUN SERVER好多場都有車
KZ唔bhop就係玩唔到
幾個人一齊爭住跳 係咁沉 玩毛
Dr場場唔夠重生位 一開場就死左點玩
仲有 加d插件會無左忽肉?
我講果d係一個server最基本既o野
我唔會上fourm 場主想睇就睇 唔想睇就算
作者: peterkawp    時間: 9-9-2011 18:00
回復 2# hinhin5611

吾係ds吾識推,係ds吾知有個post係到._. 你只會找番個dpost出黎話人._.
你係吾係妒嫉呀ds呀???一睇就係吾洗講._.
話我個ds???味死過._. 最後我同你講,我知你仲係小學,快d長大啦

ds好靚仔

作者: peterkawp    時間: 9-9-2011 18:03
回復 13# 小火龍

我想講你講個d問題係吾會我地本T.D 找到._. 其實你係吾係講緊個個小朋友個SER.我知係._.
作者: peterkawp    時間: 9-9-2011 18:07
push......
作者: Glue    時間: 9-9-2011 20:43
回復 13# 小火龍

小火龍哥哥,,我都唔明你點唸野...
上fourm講DS睇到既機會大D,佢就可以快D fix個問題
場主想睇就睇 唔想睇就算<---睇就係睇左,冇睇就係冇睇,咩叫想睇就睇,唔想睇就算?
咁你咁想加插件既,咁你咪去fourm到話比DS聽,你想加咩插件囉
算啦,你想上就上,唔想上就算
作者: hinhin5611    時間: 9-9-2011 22:00

吾係ds吾識推,係ds吾知有個post係到._. 你只會找番個dpost出黎話人._.
你係吾係妒 ...
peterkawp 發表於 9-9-2011 18:00

笑 一向都認為td d admin廢的 有咩好妒嫉?
作者: ds811888    時間: 10-9-2011 00:59
笑 一向都認為td d admin廢的 有咩好妒嫉?
hinhin5611 發表於 9-9-2011 22:00

如果廢既話就唔會有禁多人玩

而且成日話我地廢既只有你

又知唔知道我地SERVER 做左幾多改善?
如果你咁勁,
你咪試下開個SERVER,做得大咪話你叻囉.
得個講字.

我地ADMIN做錯野隨時比人投訴以及紀錄在案
如果D ADMIN 屢次行為不檢即會刪除其ADMIN A/C
証明我地ADMIN唔係隨便放任,胡作非為.

重有,你不滿1-2個ADMIN就話曬我地ADMIN廢,以偏概全
其實最廢果個又咪係冇POINT 唱SER 果個
作者: hinhin5611    時間: 10-9-2011 08:10
如果廢既話就唔會有禁多人玩

而且成日話我地廢既只有你

又知唔知道我地SERVER 做左幾多改善?
如果你咁 ...
ds811888 發表於 10-9-2011 00:59

仲好笑 d人志在唔係admin 而係玩啊 td 大把都係小朋友 你認為真係會有好多中學/大學生入去玩?
我d 同學/fd 都話td 小學雞admin 個個郁d 就kick人
我真係唔信你地會咁聽話囉,以前大把人投訴某d admin 點知d admin咪仲係到(d fd話)
如果我電腦開到ser 我一早開到啦小朋友
人人電腦唔同啊
咩都唔知就話人 勁好笑囉
作者: peterkawp    時間: 10-9-2011 08:16
回復 20# hinhin5611

哇...邊個話我地冇中學._./大學._. 吾係個個中學,大學就勁._. 你講到你咁多._. 開個ser出黎比我地睇啦._.

ds我支持你:lol
作者: peterkawp    時間: 10-9-2011 08:20
push......
作者: Glue    時間: 10-9-2011 10:40
回復 20# hinhin5611

玩td大把都係小朋友,有咩咁出奇?你唔知依家CS1.6多左好多小朋友玩咩?
小朋友玩td ser,係你角度來講就係膠ser?
唔係電腦開唔開到問題,DS係問你開唔開到個多人同埋唔會比人話既ser
換係你開一個好似TD咁既系列既ser,又有好多小朋友鐘意玩你ser,又有人話你ser好多小朋友玩,膠ser來
你會唔會好似我咁話返佢?
仲有開ser唔關電腦事,係睇你識唔識開....
我個廢機都開到嫁,不過lag姐
作者: hinhin5611    時間: 10-9-2011 10:41

玩td大把都係小朋友,有咩咁出奇?你唔知依家CS1.6多左好多小朋友玩咩?
小朋友玩td ser, ...
Glue 發表於 10-9-2011 10:40

笑 我係搞左都係唔得果隻啊 話左電腦問題啊大哥?
有問題睇醫生啦
作者: ds811888    時間: 10-9-2011 12:23
仲好笑 d人志在唔係admin 而係玩啊 td 大把都係小朋友 你認為真係會有好多中學/大學生入去玩?
我d  ...
hinhin5611 發表於 10-9-2011 08:10

我最僧D人淨係識唱SER,最緊要唱得黎冇POINT.

唷D就叫人睇醫生,睇黎好多人都好僧你.

你知唔知道JB 最主要都係靠ADMIN?
冇ADMIN D 人 9KILL 9PRESS 係人都走啦.
冇邏輯

咁你比個全部都係中學/大學生玩既SER我,唔該~
又係得個講字

我地大把ADMIN 都係中學生(e.g:gamesgod,ExcLuSive.T|Sunday,ExcALiBuR|WarnJaI....重有好多,不盡錄)

我認為你D朋友就係小學雞,唔跟RULE 更係KICK 啦,唔BAN咪比面你

ADMIN屢次投訴都冇DEL? 比個E.G 黎唔該,唔好又得個講字.

如果屢次投訴冇DEL,咁我地個SER一定大把人成日唱,依家淨係得你唱,呢點就証明左你講既野不可信

有咩不滿就應該表達自己既意見,比D改善方法,當然要有理據啦,這才是玩家的責任
而唔係小學雞式唱SER

你部電腦用咩系統啊?98/2000/XP/VISTA/7/LINUX 冇可能開唔到SERVER
有問題又唔識解決,係你冇料者
作者: peterkawp    時間: 10-9-2011 13:38
回復 24# hinhin5611

哦._.咁吾該收得啦你._.
正係識話人,自己個ser吾好就話人A_A??
作者: peterkawp    時間: 10-9-2011 13:39
回復 25# ds811888
ds吾洗理佢個D也啦,我地個好咪得lol:lol
作者: Glue    時間: 10-9-2011 14:32

回復 24# hinhin5611

你講野唔清唔楚關睇醫生咩事?
你有本事去開個ser來睇下
我睇死你唔連最基本既開ser知識都唔知...DS講得好岩...小學雞式唱ser,又講唔出有咩唔好...得個講字
作者: peterkawp    時間: 10-9-2011 16:32
push......push......
作者: 小火龍    時間: 10-9-2011 18:35
我d  ...
hinhin5611 發表於 10-9-2011 08:10

係咪話緊果個乜乜jeff
爆粗,9轉tk人數,bug彈bug血bug盾,9用admin頻,玩dr傳自己去終點大把啦
有做野咩:lol
作者: ds811888    時間: 10-9-2011 19:10
係咪話緊果個乜乜jeff
爆粗,9轉tk人數,bug彈bug血bug盾,9用admin頻,玩dr傳自己去終點大把啦
有做野 ...
小火龍 發表於 10-9-2011 18:35

幾耐之前,
好似係半年前既事
我地之前一早警告過佢.
事關好耐之前我地冇訂立詳細既制度
佢依家唔會咁做

如果有上述事件請即投訴
我地會處理

管理員投訴區域:
http://tdserver.yi.org/forum/for ... mdisplay&fid=42

[必看]投訴格式[11/8/11更新]:
http://tdserver.yi.org/forum/for ... &extra=page%3D1
作者: z4a7wq    時間: 10-9-2011 20:00
佢無講錯到

佢仲有係kz ser傳自己去終點

係近排既事

唔係半年前既事
作者: tssy5    時間: 10-9-2011 20:09
KZ ser 傳自己去終點
3 個月前
作者: peterkawp    時間: 11-9-2011 06:57
push......
作者: peterkawp    時間: 11-9-2011 06:58
回復 30# 小火龍

他改左啦!!他冇有在咁做的了
作者: peterkawp    時間: 11-9-2011 16:07
push......
作者: peterkawp    時間: 12-9-2011 15:40
push......
作者: ds811888    時間: 15-11-2011 23:01
IP已轉: 119.247.237.25
作者: ds811888    時間: 16-11-2011 17:32
push..........
作者: 乂大王乂    時間: 25-2-2012 00:11
作者: pcgrolzh    時間: 15-3-2012 11:47

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www4.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2