樂古Nakuz

標題: 遇見你四十八小時澄清 [打印本頁]

作者: sang0825    時間: 21-4-2012 03:55
標題: 遇見你四十八小時澄清
我係"如果我們不再見", 我地係"遇見你四十八小時"
首先,我地唔係用咩豬仔既名義去表明d咩道理
我自問唔係emo, 冇咩影響力, 只係想大家評下理

現在個問題係, 對方asimple直指我地係外掛, 我地如常係有交demo比GM,
後來發現emperor|kanx個demo有問題,
我地已經依足NAKUZ既指示去錄, 去上傳DEMO
可能係game bug 令 demo不完整...所以咁樣要我地DQ, 我覺得真係好不值

再者,如果我發現D DEMO係有問題, 我根本就唔會如常腥晒D DEMO比ADMIN LA,
我係經ADMIN 事後同我講先知道原來DEMO有問題,
ADMIN 只係同我講如果兩個半鐘後交唔到DEMO就DQ我地.....我冇言
第一場我地都係咁交demo, 點解今次先來唔交demo?

另外, 我想提出一樣野,  
直播既意義係為左睇下參加者既實力同監控一下外掛,
但負責監控比賽的官方人員
一來需要負責多項工作(直播安排等) 二來又不是專業的CSO玩家
其實我想講, 你搵個唔識打CSO既人做監控
咁同打籃球既去判足球有咩分別?
基本出全個youtube片都係睇住佢....
咁你可唔可以講出emperor|kanx有邊度外掛?

OK, 你話個DEMO有問題, 但唔係我地想GA WO...
好啦, 我地想要求重賽, 因為我覺得始終demo有問題唔係我地所想,
我地唔介意打多次, 證明我地既實力, 我地都反對外掛
但ADMIN都係果句"如果兩個半鐘後交唔到DEMO就DQ我地"
試問我地點交比你, 個DEMO的確係GAME有問題錄唔到嘛

再者, 講真,我地打左咁多年CSO, 你可以CHECK下EMPEROR|KANX 既ACC,
佢有心開CHEAT都唔會用自己ACC LA...
我地之前又有ON LAN 打NAKUZ比賽, 已經力證我地冇用外掛啦

最後,我唔係想有d咩回應, 只係我想澄清我地隊真係冇開外掛,
我地亦唔介意打多場, 更加唔介意on lan打多次 因為我地唔希望game demo有問題而令到我地比人話呢樣果樣...
希望大家真係用自己個心諗一諗, 我地因為咁冇左個4強席位, 對比賽既可觀度相信會大減...

Demo Description

Demo Description

作者: KaLoTz    時間: 21-4-2012 04:01
重賽證明一切
作者: 成     時間: 21-4-2012 04:02
重賽證明一切喇:lol
作者: 不要迷戀哥    時間: 21-4-2012 04:06
官方果段片,大半時間都係錄勤少
算唔算係半個demo?
作者: 一阿恆一    時間: 21-4-2012 04:11
點解斷線都可以重新開始 demo唔完整就唔可以要求重賽 12,點1點要求人地交個完整demo比你 2個鐘交唔到又DQ人地 當事人都訓左啦 想知當時發生咩事都唔得 負責監控比賽的官方人員
一來需要負責多項工作(直播安排等) 二來又不是專業的CSO玩家
咁你憑咩話我地有開外掛? 何況直播都有唔少時間拍到當事人 點解唔拎比黎 比專業cs player 評論 而係一個 不是專業的CSO玩家 既人去決定?
作者: om2    時間: 21-4-2012 04:16
姐係依家個DEMO開唔到 就取消資格?
作者: makusu    時間: 21-4-2012 04:20

明眼人一睇就知aSimple實力一般, 修理地皮隊明顯實力比aSimple強,
對強隊唔開掛, 對弱隊要冒險開掛? 完全唔合理!
再者,交demo用意何在? youtube片段已經將該名demo有問題玩家擊殺時片段完全拍下,與demo無異
demo有問題大家都有責任
重賽係對雙方最公平既決定.
作者: vierifoot    時間: 21-4-2012 04:22

CSO錄到不完整demo係玩家問題!?
第1場都有交DEMO, 去到8強先玩野!? 我唔相信會有咁既人

P.S. 而家ADMIN係話勤少開掛!?
作者: 一阿恆一    時間: 21-4-2012 04:23
回復 6# om2

yes demo係開到 但奇怪只錄到8秒
作者: om2    時間: 21-4-2012 04:26
回復  om2

yes demo係開到 但奇怪只錄到8秒
一阿恆一 發表於 21-4-2012 04:23

如果咁樣取消資格 哈哈 最好解決方法當然重賽

不過

你地諗清楚喎

佢地點會重賽呢 重賽人工會唔會加先;P
作者: makusu    時間: 21-4-2012 04:31
回復 10# om2

打一場10分鐘左右, 好快架姐
作者: SeizeHerman    時間: 21-4-2012 04:31

d裁判根本就唔專業sosad  梗係重賽啦
作者: 一阿恆一    時間: 21-4-2012 04:32
回復 10# om2

咁耐先等到官方攪一個比賽 咁樣輸真係唔抵 雖然我無份 但係對於所謂 admin既做法覺得好兒戲 人地指證都唔去求證就當真
作者: om2    時間: 21-4-2012 04:37
佢係咪已經決定左取消資格 ?
作者: sang0825    時間: 21-4-2012 04:42
唔清楚, 4強未出,
佢淨係同我講如果2個半鐘後交唔到demo就DQ,
但我唔係唔想交, 係冇辦法交比佢...個demo係game已經有問題...
點交-.-
作者: 成     時間: 21-4-2012 04:45
咁隻game有漏洞係佢地自己問題,點可以將個責任推系玩家身上.
作者: godofzero    時間: 21-4-2012 05:08
我係"如果我們不再見", 我地係"遇見你四十八小時"
首先,我地唔係用咩豬仔既名義去表明d咩道理
我自問唔係em ...
sang0825 發表於 21-4-2012 03:55

直播既意義係為左睇下參加者既實力同監控一下外掛

WTF,咁你都講得出
好明顯係用黎娛樂大眾
如果唔係洗乜叫你交DEMO=.=

控制果個人專唔專業我唔清楚
如果一場球賽,有人打左針,食左禁藥
球證無可能即場睇得清楚,事後搵番果個球員黎驗係好正常既事
問題係以家交唔到個球員出黎.....

你打左幾多年機,實力差距有幾多,比賽可觀性,ONLAN重賽
都唔係唔交/唔錄/交唔出DEMO既理由

最多只可以話你黑仔/事前無試清楚demo既問題sofar打左cso咁耐我都未見過有人話錄唔到demo
最多係錄完唔上傳俾人XDD
作者: godofzero    時間: 21-4-2012 05:09
d裁判根本就唔專業sosad  梗係重賽啦
SeizeHerman 發表於 21-4-2012 04:31

重賽都唔會變得專業XDDD都係果幾個人黎
作者: godofzero    時間: 21-4-2012 05:10
CSO錄到不完整demo係玩家問題!?
第1場都有交DEMO, 去到8強先玩野!? 我唔相信會有咁既人

P.S. 而家ADMIN係 ...
vierifoot 發表於 21-4-2012 04:22

第1場有交同去到決賽/8強無交係2回事wor...16強唔用外掛唔代表決賽唔用外掛  (假設性的)
作者: SeizeHerman    時間: 21-4-2012 05:25
重賽都唔會變得專業XDDD都係果幾個人黎
godofzero 發表於 21-4-2012 05:09

我果2句說話係冇關聯

仲有你講live係娛樂大眾既point係岩,但係樓主講既point都係冇錯
俾著d識打既人黎睇配合埋小地圖黎睇真係要黎睇掛:lol
如果唔係出面公海都唔會有人拎條直播片黎懷疑有外掛啦
作者: toto20    時間: 21-4-2012 05:27
支持重賽:handshake
作者: 一阿恆一    時間: 21-4-2012 05:33
回復 17# godofzero

其實你唔知事情起因  又唔洗急住抽水既 E家唔係錄唔到DEMO 係錄左出黎既DEMO 有問題 唔完整
作者: crazy6hung    時間: 21-4-2012 07:45
回復  godofzero

其實你唔知事情起因  又唔洗急住抽水既 E家唔係錄唔到DEMO 係錄左出黎既DEMO 有問 ...
一阿恆一 發表於 20-4-2012 21:33

咁E+點- -?
4強諗住睇你地第TEAM VS王者 有野睇架BO
作者: 紫雲飛56k    時間: 21-4-2012 10:14
直播既意義係為左睇下參加者既實力同監控一下外掛

WTF,咁你都講得出
好明顯係用黎娛樂大眾
如果唔係 ...
godofzero 發表於 21-4-2012 05:08

你都識講見過錄完上傳唔到比人
依家佢唔係唔交DEMO 佢交左DEMO有埋幾時開始錄,係CSO既問題令到佢DEMO不完整
講真身有屎既話做咩要搞咁多野?我就冇份打呢次比賽既,唔好怪我直接
呢隊aSimple同佢地上一隊打既修理地皮隊,識玩CS既人都知佢地實力差幾遠
打一隊識玩既唔開外掛?反而打隊NUB既開外掛?(呢2句係我既角度睇 唔關其他人事,唔洗諗住抽水,要抽就抽我 隨時歡迎)
作者: 鴻-    時間: 21-4-2012 10:43
咁人地d gm
點可以同一時間 睇哂10個玩家既情況

但係佢地都會收返哂demo
逐個睇返

正如網球比賽一樣
點解要用"鷹眼"系統輔助監控比賽進行
第一,都係裁判唔專業?? 第二,裁判其實都係人,而唔係機器,唔可以直接答你"係"或者"唔係"!!!

與其大家話呢次比賽有d做得唔好
咁點解大家唔提出d意見/見解比我地

**個人立場發表**
作者: arnold1668    時間: 21-4-2012 11:06
100%支持重賽
作者: sang0825    時間: 21-4-2012 11:28
咁人地d gm

逐個睇返

正如網球比賽一樣
點解 ...
鴻- 發表於 21-4-2012 02:43

當然gm係唔可以睇晒10個....我明....但心水清既人都見到段片其實上半場大部分時間都錄到emperor|kanx既一舉一動...
如果唔係點解有直播comment講出淨係影我地唔影對面...
有人回應話比賽事後要驗禁藥, 冇錯, 你一驗就驗到, 你睇demo係唔係100%睇到佢係cheat 先??得既話, 我輸...
我地大家都知直播攞來for fun, 但同時都係可以做到監控外掛同比大家睇實力, 冇抵觸的..
而家段片大部分時間都錄到emperor|kanx, 如果真係有人識睇外掛, 點解有人開post話第二場好似有個玩家比人懷疑用外掛
我地果場冇既??
demo同youtube段片相信唔會有太大分別, 再者, 你真係有能力睇得出佢係掛既
識玩既根本一眼就睇得出, 而家個問題係, 我比段demo你, 你都要識睇得出邊個係外掛, 邊個唔係, 再加上我而家唔係唔upload比你
係cso錄唔到段demo, 唔係我地想的. 我重申, 如果我事前知道個demo有問題, 亦唔會咁傻仔腥比你, 更加可以係比賽下半場開始前就要求打多次,
對面隊輸7-0 既情況下肯定好樂意打多次, 但我地打比賽點都唔會咁得閒走去check一次有冇錄到lo....
再唔係將youtube段片比cs資深玩家睇下,
wall既位只係純粹一般wall位, 其他面對面對槍死既我相信都唔會有人懷疑.....

我地講咁多野係唔想比一個所謂game bug 令我地比大家誤會係一隊外掛, 我地都好尊重cso比賽,
街場有掛我地一定踢, 有掛既隊員我地都會踢, 希望做一個榜樣比大家,
你地懷疑我地cheat, 我地大可以on lan打一次, 證明我地清白
我地有邊個你地懷疑係cheat, 我地一定叫番本人出去打一次比大家睇...冇問題
作者: LibRa甘    時間: 21-4-2012 11:29
咁人地d gm

逐個睇返

正如網球比賽一樣
點解 ...
鴻- 發表於 21-4-2012 10:43

意見就係有腦既都知對asimple無必要開cheat,勤少都5知點解個demo會咁ga bo,咁樣無左個4強,我係諗係觀眾都覺得可觀性大減,如果asimple堅持佢扡係cheat,咪重賽lo
作者: 拉拉是個人才    時間: 21-4-2012 11:43
我驚打重賽asimple d人聽日先上水;P
作者: sang0825    時間: 21-4-2012 11:57
終於知道勤少點解錄唔到demo.....
原來佢係錄影果度打左"kan...1"做佢個save file name
我相信原來打3點既file name係有問題....
呢個肯定係一個game bug la
有人話so far 未見過有人錄唔到demo, 係見過有人上傳唔到demo...
而家我地證明比你睇demo name係有bug....即係勤少係有去錄到...只係唔知demo name係有bug....
大家唔信可以去試下加3點上去再錄影檔案名度....睇下錄唔錄到?
作者: 小惠豬    時間: 21-4-2012 12:01

打16強時.. emperor|kanx 1 take 3 ,你地d 官方人員如果有睇到demo都應該見到..

除非真係無睇到啦~ 呢個官方比賽算咩官方比賽..流到咁~真係不知所謂~

竟然搵個唔識打cs既人黎做.. 動漫節時既比賽個旁術既都識咩係a long 咩係穿牆啦~

聽到有聲..穿牆穿死人係掛~ 咁打wcg既咪有好多都係外掛??

可笑~個demo得幾秒~ 但你地直播又係咁影住佢打... 咁都唔算demo?

我都要求重賽~ 人地扮斷線重開都得? 點解我地demo有問題又唔可以重賽?

公平嗎? 真係要投訴
作者: 艾爾熙德    時間: 21-4-2012 12:04
即係咁,係咁彈game就可以重賽,即係官方人員都認cso個系統有問題啦
宜家錄左嘅demo睇唔到,就唔肯重賽,乜都唔理,收唔齊demo就當輸
只係叫人打去客服,係人都知答覆都係一系列官方腦殘回覆
個比賽好明顯冇心搞啦,想早收工嘅不如返去放大假啦,搞埋呢d垃圾比賽
作者: icqmsnfb    時間: 21-4-2012 12:12
講到底...都係官方問題.....搞個比賽都咁多問題出現
作者: ken19910206    時間: 21-4-2012 12:12
比佢地汁到個4強反黎又點...打4強咪又係會輸...另外果3隊實力明顯高佢地几皮...第4名可以有咩獎品拎??:lol
作者: crazy6hung    時間: 21-4-2012 12:20
幫你地講左幾句野.A.A"希望4強見到你地.
作者: ken19910206    時間: 21-4-2012 12:21
嬴果方都肯要求重賽啦...如果真係身有屎,仲搞咁多野出黎做乜?
作者: 鴻-    時間: 21-4-2012 12:24
即係咁,係咁彈game就可以重賽,即係官方人員都認cso個系統有問題啦
宜家錄左嘅demo睇唔到,就唔肯重賽,乜 ...
艾爾熙德 發表於 2012-4-21 12:04

彈game可以係 網絡服務供應商 既問題
作者: sang0825    時間: 21-4-2012 12:33
咁demo名個bug呢?
應該唔係我地問題掛?
我地都講左我地錄影晒先選人開始
咁而家個bug 我相信唔講都冇人知呢
我地而家證明晒我地唔係冇錄 只係cso有問題
咁應該點呢?
作者: godofzero    時間: 21-4-2012 13:09

其實你唔知事情起因  又唔洗急住抽水既 E家唔係錄唔到DEMO 係錄左出黎既DEMO 有問 ...
一阿恆一 發表於 21-4-2012 05:33

LOL~食住花生既我咁都有人留意到XDDDD咁無計嫁wor=.=人地係要你交DEMO,你就交唔到DEMO.......
作者: 艾爾熙德    時間: 21-4-2012 13:16
回復 39# godofzero

假設有案件發生,你比人拉左,警察要你提供不在場証明
單野唔關你事,你又提供唔到。咁你係咪會講返同一句說話?
冇計呀,咁我係提供唔到。
作者: 宮崎俊    時間: 21-4-2012 13:23
cs is dying la~!!
作者: godofzero    時間: 21-4-2012 13:26

假設有案件發生,你比人拉左,警察要你提供不在場証明
單野唔關你事,你又提供唔到 ...
艾爾熙德 發表於 21-4-2012 13:16

~_~依加根本係無方法解決交唔到完整DEMO呢個問題,無得補救

佢地TEAM既命運控制左係今次比賽承唔承認DEMO BUG
作者: 宮崎俊    時間: 21-4-2012 13:34
彈game可以係 網絡服務供應商 既問題
鴻- 發表於 21-4-2012 12:24

其實你咁樣講,佢自己禁離開,都可以話自己彈game的~_~
作者: 杰神:D    時間: 21-4-2012 13:48
姐係搵個係街市賣菜既麻甩佬 去英超講波咁:lol
作者: volongoto    時間: 21-4-2012 14:24

在整個比賽過程的頭兩回合中玩家有任何斷線情況,將會重新開始比賽
        *為免影響整個比賽流程,每場比賽只會重新開始一次

正如emo專頁既意思
3) 槍械問題

我係討論區見到某一啲玩家因為對面隊用所謂既"狗槍"而鬧戰 其實 呢一個係CSO比賽 個人覺得只要跟足守則就無問題 所謂既狗槍只係情感上認為 其實你可以唔參加呢個比賽 去打一啲正式比賽 TAKE IT EASY

比賽可以使用既禁槍同16 bit,點解有得用唔用?
'彈GAME'  係一種機會,當然都冇諗過可以會贏,
呢種機會得一次,仲好過禁槍16BIT,點解唔用得@@?

同豬仔交唔到DEMO好似2回事wo,唔應該拎黎比較

最後只能說一句:你今次太黑仔啦><

作者: 紫雲飛56k    時間: 21-4-2012 14:31
LOL~食住花生既我咁都有人留意到XDDDD咁無計嫁wor=.=人地係要你交DEMO,你就交唔到DEMO....... ...
godofzero 發表於 21-4-2012 13:09

衣家吾係交吾到demo 係交左demo但係cso既bug令到demo 吾完整
你係理解能力低定係係對面隊既成員?
作者: KaLoTz    時間: 21-4-2012 15:21

咁不如5隻用哂連狙啦 ;P 加上佢規則到 又無講唔可以logo binc 咁你直頭係比賽到logo binc 啦 型d咖ma  不過我諗你都唔識尊重人 尊重玩家咖啦
人去死 你又唔去死 你自己有自由選擇咖喎 人地用你又用  咁你有得死 點解唔死先 早死早投胎 做番個有用ga人啦你
作者: tacky:D    時間: 21-4-2012 15:32
乜官方識睇cheat架咩? 比條demo佢有咩用?
作者: KaLoTz    時間: 21-4-2012 15:39

wowowowowowowwo
作者: `GeNeSIS    時間: 21-4-2012 16:44
講到明E+ 係CSO 出現左個BUG導致該玩家無法正常錄影出一個原整的DEMO,對面TEAM 上訴話有問題,覺得開CHEAT 既,有咩指證我想問?仲有一點就係人地講到明係BUG問題,E個係隻GAME既問題 官方仲有該玩家應該係要諗個解決方法,官方人員更不應草草了事,咁樣要點樣令人相信你地官方人員?點樣再入點玩落去?希望做直播果位樂古人員好好同官方果邊好好商量一下,令雙方都可以有一個圓滿既局面~!

題外話有D人係度食花生抽插既,你撫心自問當時人係你,你又點?已經證實左係一個BUG黎 官方有得話唔承認?講野用下個腦得唔得,唔好坐住左先得嫁!E+ 人地係度搵緊解決方法,你又係度加鹽加醋,你同D係街市講人是非既八婆有咩分別?
作者: crazy6hung    時間: 21-4-2012 16:45
在整個比賽過程的頭兩回合中玩家有任何斷線情況,將會重新開始比賽
        *為免影響整個比賽流程,每場 ...
volongoto 發表於 21-4-2012 06:24

小輝子不如你唔好出聲啦.@.@"你又比守守串啦@.@
你個post自封左成星期都唔開返-.-我想回下你呀小輝哥
作者: crazy6hung    時間: 21-4-2012 16:48
官方e+潛水咁耐..想點.
作者: `GeNeSIS    時間: 21-4-2012 17:04
你講左我心聲出泥
雙層魚柳包 發表於 21-4-2012 16:52

你既心聲?佢所謂既交唔出DEMO 既證據理由都有~!就連官方你自己都唔知既BUG.<----E個唔係證據,唔係理由?抽水唔該睇哂成篇文再講出你所謂既心聲啦!
作者: 不要迷戀哥    時間: 21-4-2012 17:05
你既心聲?佢所謂既交唔出DEMO 既證據理由都有~!就連官方你自己都唔知既BUG. ...
`GeNeSIS 發表於 21-4-2012 17:04

你又講出我既心聲
作者: vierifoot    時間: 21-4-2012 17:05
你既心聲?佢所謂既交唔出DEMO 既證據理由都有~!就連官方你自己都唔知既BUG. ...

你講左我心聲出泥
作者: toto20    時間: 21-4-2012 17:05

你講左我心聲出泥:handshake
作者: 雙層魚柳包    時間: 21-4-2012 17:09

你講左我心聲出泥:handshake
作者: `GeNeSIS    時間: 21-4-2012 17:09
食緊飯得閒無聊睇下D人點抽水法,條友知錯即DEL左個留言,好彩我引用得快姐~!
作者: SeizeHerman    時間: 21-4-2012 17:09

你講左我心聲出泥
作者: toto20    時間: 21-4-2012 17:09
食緊飯得閒無聊睇下D人點抽水法,條友知錯即DEL左個留言,好彩我引用得快姐~! ...
`GeNeSIS 發表於 21-4-2012 17:09

讚好!
作者: KaLoTz    時間: 21-4-2012 17:10

回復 58# `GeNeSIS

講埋我心聲出泥;P
作者: 佑也    時間: 21-4-2012 17:11
回復 58# `GeNeSIS

收爹啦;坑爹,,,,,,見到你個名我就燥
作者: 雙層魚柳包    時間: 21-4-2012 17:11
食緊飯得閒無聊睇下D人點抽水法,條友知錯即DEL左個留言,好彩我引用得快姐~! ...

引用得真快 但第一個留言係我睇左頭一頁留言而已
睇完所有留言已經知道咩事同埋將之前既留言DEL番
我既原意唔係抽水 希望你明白
作者: `GeNeSIS    時間: 21-4-2012 17:13
你講左我心聲出泥
雙層魚柳包 發表於 21-4-2012 17:09

阿版主你轉個灣都轉得幾快嫁WO,有無興趣跟我地團個HERMAN 玩番場灣岸~!
作者: 不要迷戀哥    時間: 21-4-2012 17:13
我 ...
雙層魚柳包 發表於 21-4-2012 17:11

我原意係抽你水,希望你明白
作者: 艾爾熙德    時間: 21-4-2012 17:14

你想笑L死我咩
作者: SeizeHerman    時間: 21-4-2012 17:14
阿版主你轉個灣都轉得幾快嫁WO,有無興趣跟我地團個HERMAN 玩番場灣岸~! ...
`GeNeSIS 發表於 21-4-2012 17:13

你咁都要抽我水-.-
作者: 雙層魚柳包    時間: 21-4-2012 17:14
我原意係抽你水,希望你明白
不要迷戀哥 發表於 21-4-2012 17:13

我明白:lol
作者: 雙層魚柳包    時間: 21-4-2012 17:15
阿版主你轉個灣都轉得幾快嫁WO,有無興趣跟我地團個HERMAN 玩番場灣岸~! ...
`GeNeSIS 發表於 21-4-2012 17:13

唔快喇睇哂D留言都用左我10分鐘
作者: `GeNeSIS    時間: 21-4-2012 17:16
我 ...

我都知你同果D 小人唔一樣嫁啦,唔會同佢地咁一般見識~!
作者: `GeNeSIS    時間: 21-4-2012 17:18
回復  `GeNeSIS

收爹啦;坑爹,,,,,,見到你個名我就燥
佑也 發表於 21-4-2012 17:11

見到你個名我仲燥 ~!
作者: 佑也    時間: 21-4-2012 17:19
我 ...

唔知點解覺得你好似狗衫~
作者: 雙層魚柳包    時間: 21-4-2012 17:20
唔知點解覺得你好似狗衫~
佑也 發表於 21-4-2012 17:19

雖然我都係澳門人 但我唔係狗衫.....
作者: 佑也    時間: 21-4-2012 17:21
但係你講野真係好狗;(
作者: 雙層魚柳包    時間: 21-4-2012 17:22
唔係掛
作者: 佑也    時間: 21-4-2012 17:24
其實狗都會知錯...但係你就;(
我諗你應該連狗都....
作者: 雙層魚柳包    時間: 21-4-2012 17:28

作者: godofzero    時間: 21-4-2012 17:30
呢個POST比起直播仲好睇~風回路轉(好似打錯字...)
作者: LibRa甘    時間: 21-4-2012 17:32
小輝子不如你唔好出聲啦.@.@"你又比守守串啦@.@
你個post自封左成星期都唔開返-.-我想回下你呀小輝 ...
crazy6hung 發表於 21-4-2012 16:45

gay fo lol

呢個POST比起直播仲好睇~風回路轉(好似打錯字...)
godofzero 發表於 21-4-2012 17:30

峰迴
作者: CompanionXnIght    時間: 21-4-2012 17:47
支持重賽~
aSimple都唔係話咩特別勁~對方做咩要開掛呢?

睇下下面個網址=]
http://tw.beanfun.com/mania/inde ... ce=bfmaniatopicnews
你就會明白屈比人屈掛有幾慘架喇
作者: crazy6hung    時間: 21-4-2012 17:53
gay fo lol

峰迴
LibRa甘 發表於 21-4-2012 09:32

小文文點呀..^^
唔好講呀你-.-有D人唔知架.!!!
作者: godofzero    時間: 21-4-2012 18:09
此POST已完LOL~
作者: ShiNG_SeR    時間: 21-4-2012 18:31
小文文點呀..^^
crazy6hung 發表於 21-4-2012 17:53

fofo搞到個post變左gay post
作者: LibRa甘    時間: 21-4-2012 18:47
小文文點呀..^^
crazy6hung 發表於 21-4-2012 17:53

食屎啦,,,爆完人又唔比人爆你
作者: crazy6hung    時間: 21-4-2012 18:50
fofo搞到個post變左gay post
ShiNG_SeR 發表於 21-4-2012 10:31

小文文女黎架- -
作者: ShiNG_SeR    時間: 21-4-2012 19:04
小文文女黎架- -
crazy6hung 發表於 21-4-2012 18:50

小輝輝呀
作者: crazy6hung    時間: 21-4-2012 19:14
小輝輝呀
ShiNG_SeR 發表於 21-4-2012 11:04

我冇講小輝輝-.-
小輝哥+小輝子ONLY..HA
作者: leo68440106    時間: 21-4-2012 19:15
回復 1# sang0825
放心~大把人都睇到GE~我實撐你~到時米睇下CSO玩到D咩花樣出梨LOL~有冇外掛?我睇直線GE~我兩隻EYES都睇唔到LOL~
作者: 雙層魚柳包    時間: 21-4-2012 19:28
回復  sang0825
放心~大把人都睇到GE~我實撐你~到時米睇下CSO玩到D咩花樣出梨LOL~有冇外掛?我睇直線GE~我 ...
leo68440106 發表於 21-4-2012 19:15

打錯字....是直播
作者: ShiNG_SeR    時間: 21-4-2012 19:30
我冇講小輝輝-.-
小輝哥+小輝子ONLY..HA
crazy6hung 發表於 21-4-2012 19:14

都係GAY cso有mix打叫埋我
作者: SeizeHerman    時間: 21-4-2012 19:38
賣西西deagle 1take4 demo,價錢詳談:lol
作者: 雙層魚柳包    時間: 21-4-2012 19:45
賣西西deagle 1take4 demo,價錢詳談
SeizeHerman 發表於 21-4-2012 19:38

係咪無碼同高清先:lol
作者: 夢儿LOLz    時間: 21-4-2012 20:01
叫gm比你地打多次
作者: LibRa甘    時間: 21-4-2012 20:19
都係GAY cso有mix打叫埋我
ShiNG_SeR 發表於 21-4-2012 19:30

佢gay開ga啦,,爆完人名又唔比人爆番佢,, 9.9
作者: 夢儿LOLz    時間: 21-4-2012 21:27
賣西西deagle 1take4 demo,價錢詳談
SeizeHerman 發表於 21-4-2012 07:38 PM

包唔包教學:lol
作者: SeizeHerman    時間: 22-4-2012 05:13
包唔包教學
夢儿LOLz 發表於 21-4-2012 21:27

高清無碼不過冇教學
作者: crazy6hung    時間: 22-4-2012 07:57
佢gay開ga啦,,爆完人名又唔比人爆番佢,, 9.9
LibRa甘 發表於 21-4-2012 12:19

咩呀/.\小文文唔好嬲啦.
作者: 夢儿LOLz    時間: 22-4-2012 09:00
高清無碼不過冇教學
SeizeHerman 發表於 22-4-2012 05:13 AM

請到好似A片咁;P

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www4.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2