樂古Nakuz

標題: [幪超手機遊戲]RiderBour(內有安裝教學) [打印本頁]

作者: 工口仔    時間: 7-11-2012 10:24
標題: [幪超手機遊戲]RiderBour(內有安裝教學)

有邊張大圖想要講聲 我盡量上傳到樂古!
my id is 1mj4f

http://www.bandaigames.channel.or.jp/list/riderbout/

iOS下載方法:
轉日文iTune

⋯⋯
Android下載方法:
https://www.dropbox.com/s/oedpzeoxxwk3x6u/com.namcobandaigames.riderbout-1.apk
然後放進手機,找回apk檔(開「我的檔案」搵)按下載安裝
---------------------------------------------------------------------------------------------
申請AC:
開個app,按上面,然後輸入名字(字母唔可以大寫)

招待ID kdhxe 記得入 送黑金苦瓜一張

Google map setting:
隨意選個日本地方
作者: 工口仔    時間: 8-11-2012 18:24
真係無人玩?_?
作者: 工口仔    時間: 9-11-2012 13:28

留位
作者: 工口仔    時間: 9-11-2012 19:17

留位
作者: jerry16    時間: 9-11-2012 20:22
咩game 0.0
作者: 工口仔    時間: 10-11-2012 10:08
每日上線有獎品 咁著數你仲唔\玩!?
作者: 工口仔    時間: 11-11-2012 17:30

就快更新新既幪超 試玩下都好各位
記得打招待ID kdhxe 唔玩都拎張OOO先
作者: 工口仔    時間: 12-11-2012 13:53

留位
作者: holandsms    時間: 22-5-2013 21:50
好似無人玩
作者: dominic0515    時間: 8-6-2013 02:30
點解冇人玩?
招待ID: i87kd
作者: 小黑死神    時間: 16-6-2013 01:05
wizard分身版點拎?
作者: 工口仔    時間: 16-6-2013 01:21
wizard分身版點拎?
小黑死神 發表於 16-6-2013 01:05

過左 每日上線 我有曬500x500大圖 很想要吧?
作者: 小黑死神    時間: 16-6-2013 01:46
邊隻勁啲 我有進左化電單車果隻wizard 冇得再進化 咁點抽infinity
用左一次機會唔知點抽 中左fourze+meteor型態 有咩係EX?我今日第一日玩
作者: 小黑死神    時間: 22-6-2013 18:15
招待id:ave4h
作者: 工口仔    時間: 22-6-2013 19:15
邊隻勁啲 我有進左化電單車果隻wizard 冇得再進化 咁點抽infinity
用左一次機會唔知點抽 中左fourze+meteo ...
小黑死神 發表於 16-6-2013 01:46

1.電單車Wizard無得再進
2.infinity=課金
3.新帳號送一次課金機會(即係你隻Fourze+meteor)
4.Ex有分好多種 (經膠) (感謝pt) (進化咭)
經膠=升經驗值
感謝pt=用黎賣出換感謝pt 用黎作升Lv既錢
進化咭=每隻都用唔同既進化 要打任務拎

我同人組左隊打 爆左好友 不過我都係求其玩...要認真玩好傷精神同體力...

仲有乜唔明 你可以去fb有個專頁問 實有人答到你hehe
https://www.facebook.com/groups/172282052913273/
作者: 小黑死神    時間: 22-6-2013 19:52
1.電單車Wizard無得再進
2.infinity=課金
3.新帳號送一次課金機會(即係你隻Fourze+meteor)
4.Ex有分好多 ...
工口仔 發表於 22-6-2013 19:15

EX係經膠?UR最高級?
作者: 工口仔    時間: 22-6-2013 20:09
EX係經膠?UR最高級?
小黑死神 發表於 22-6-2013 19:52

Ex係特殊咭
經膠 感謝pt 進化 三種都係Ex
張咭會有說明如何使用 如果唔識日文放心唔緊要去fb群組每次都會有人講

級別
N->N+
R->R+
SR->SR+
UR->UR+
作者: godfrey999    時間: 30-4-2014 18:08
thanks for sharing
作者: 小黑死神    時間: 5-8-2014 00:33
你搞住我我都唔會就咁就算放過你 講野咁變態的你 我依家比$20你唱K呀 精唔精神呀 答我啦 係精神嘅 gd 答得好 dog

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www4.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2