樂古Nakuz

標題: =幫會宣傳及招生專用區= [打印本頁]

作者: digicharat01    時間: 2-1-2007 16:15
標題: =幫會宣傳及招生專用區=
本區區規:

1)本區只提供有限度的幫會資料提供∼
  如有任何疑問請用”聯絡方式”
作者: 為何    時間: 3-1-2007 23:07
本幫會已經解散~

[ 本帖最後由  於 2007-4-2 18:31 編輯 ]
作者: digicharat01    時間: 4-1-2007 10:29
∼本幫會因內部問題,已解散∼
             by 水月谷

作者: 9990909    時間: 8-1-2007 02:45
-幫會名稱:逆龍聯盟
-幫會所在伺服器:GF04鳳凰
-幫主名稱:逆白龍
-幫會等級:現為一級幫會
-幫會特色:有權利就有義務,有實力就有財力
-入會要求:只要你是香港人,有心想玩完美世界,不亂走
-幫規:四大門規,問心無愧,絕不後悔,權利義務,對外同心
-擁有領地:未有
-聯絡方式:在遊戲找,神棍趴趴,逆白龍,楊虛彥(請看下例)
-幫會的細明:公會分級清楚

堂主,香主都是對公會有極大幫助者(一級權利)

戰鬥幫眾,對攻城殺敵有心之士,城戰為常上者(二級權利)

商業型幫眾,不以升級為主,能為幫會提供賺錢途徑(三級權利)

一般遊戲幫眾,都為有心玩完美,但未能長期上線(四級權利)

特別職位-客卿,為高等玩家,(一級權利)

特別職位-同盟外緩,為同盟但進入本幫以助城戰(二級權利)

-幫會特色詳情:本幫為香港幫會,早前台灣地震問題,令一眾香港玩家未能
       上線,以致台灣幫會坐大,再來等級相差,為了一眾在鳳凰的

的玩家,現在成立一個有心在鳳凰創一天地的幫會,希望各位可

以一起製造新的完美世界。(外找同盟)

-義務:大家進本幫,就有要做的義務,義務同樣有分等級,不過,你想做就做,

你不想,本幫而不能約束閣下,請想想自己。

一級義務:如所有時間,盡可能幫助幫會內的人員(包括二,三,四級義務)。

二級義務:攻城日子,盡可能上線,以求城戰成功(包括三,四級義務)

三級義務:把你用不到,或不想賣之材料,交到回收站(包括四級義務)

四級義務:上線請講句早,有空時公會聊天,下線請講句走

-權利:多謝你把以上的東西都看完,現在你將會看到加入本幫會的好處(權利)

有時間限制的,請準時,過時可能不會補回。

一級權利:本幫會最高榮耀及幫會分紅(包二,三,四級)

二級權利:可以找幫主買平價點月卡,不信別買,本會特有(包三,四級)

三級權利:可以找生產系指教賺錢之道,及借錢(包四級)

四級權利:找幫主式負責之人士,領取仙符及仙丹

-其他:以上資料都未算詳細,如怎能到達二級幫眾,詳情可以看本幫會的幫會網頁(正在製作中)

-最終更新日期

2007年1月7日

作者: elbamak0033    時間: 8-1-2007 11:23
-幫會名稱: 【誘惑島】
-幫會所在伺服器: sev1 羽民
-幫主名稱:  文西
-幫會等級:  1
-幫會特色: 香港人同台灣人既比例係 30:1
-入會要求: 你識講野就得
-幫規(如有): 幫得就幫 幫唔到就搵人幫
-擁有領地(如有): 未有
-聯絡方式:想入會就係game到密 文西、貓貓皇后、白汶伊、羊羊、希以斯
-其他
-最終更新日期 07年1月8號 ^_^"
作者: 羽靈    時間: 10-1-2007 20:43
幫會名稱: 消失的國度
-幫會所在伺服器: sev1 羽民
-幫主名稱: 消失的亞瑟
-幫會等級: 3
-幫會特色: 好多熱心人...幫會升級中
-入會要求: 30LV以上...熱心幫人(最重要)
-擁有領地(如有): 落日高原.龍野之戰
-聯絡方式: 消失的亞瑟(幫主)芒果 消失的巧虎

作者: 綠豆    時間: 12-1-2007 22:06
del .......................

作者: 里予女夭    時間: 12-1-2007 23:42
標題: REDLINE delete 咗喇
-幫會名稱:REDLINE

無此幫派

作者: winghochan    時間: 17-1-2007 00:07
-幫會名稱 唐朝
-幫會所在伺服器 04鳳凰
-幫主名稱 望魂
-幫會等級 2級
-幫會特色 只要你係香港人...鍾意用港語吹水就入la
-入會要求 40級以上
-幫規(如有) 不亂殺
-擁有領地(如有) 暫時未有
-聯絡方式: 在game內密我 或密:天狼,卍蒼火
-其他 最緊要多出聲....就算我唔知你要問既野係邊..我都會出下聲應下你 (唔駛驚問完野冇人應)
ps:我有online的話
現正集資升3lv公會...
升3lv會後就會找一些香港公會合併然後進行攻城大計
本幫溝通語言:純港語
-最終更新日 16-1-07
作者: 虎虎^^    時間: 21-1-2007 12:40
-幫會名稱 剎川
-幫會所在伺服器 01羽民
-幫主名稱 紫煙
-幫會等級 2級幫會
-幫會特色 一齋升lv多吹水全香港人
-入會要求 30lv香港人就入得
-幫規(如有) 不亂剎人
-擁有領地(如有) 未有
-聯絡方式: 上game密我or pm我.我game名 虎虎^^
-其他 係game到密 黑龍騎士.憶海.幻紫.
作者: bigfa    時間: 25-1-2007 10:24
標題: SER 7 "逆天幫" 收45lv up
-幫會名稱            :逆天幫
-幫會所在伺服器   :SER 7 
-幫主名稱      :幻之蝶夢 (台灣美媚)
-幫會等級      :等級3
-幫會特色      :定期會帶人過副本
作者: 洛仇    時間: 5-2-2007 11:54
標題: S5帝江 極度血盟
-幫會名稱 極度血盟
-幫會所在伺服器 S5帝江
-幫主名稱 洛仇
-幫會等級 3
-幫會特色 本盟定於星期6同日幫解王任和副本任
-入會要求 不可亂殺人 長上線 35lv以上 要有團結精神 (羽靈.羽芒.妖獸.法師佳)
-幫規 無什麼幫規我只希望大家在盟入面好像一個大家庭相親相愛同熱心幫助盟友
-擁有領地 刺骨之地
-聯絡方式:在game密 洛仇 革離 天之仕 洛晴 白乃人 極度幽靈
-其他 香港公會有90%香港人同少數台灣朋友
作者: isotope0908    時間: 6-2-2007 12:02
Welcome香港既朋友一齊創做理想幫派
-幫會名稱            :極樂
-幫會所在伺服器   :server 4 鳳凰
-幫主名稱      :阿魯哥伯伯z
-幫會等級      :等級3
-幫會特色      :會帶人過副本
作者: 里予女夭    時間: 8-2-2007 04:05
標題: 無此幫派
一早delete咗喇

仲睇

作者: 洛兒    時間: 16-2-2007 08:41
幫會名稱    老字號
幫會所在伺服器  天馬03
幫主名稱   老榮  <-----好好人ga!會幫我地解任
幫會等級   2
幫會特色   個個都好好人!玩得,吹得!9成hk人
入會要求   常on!有心升lv就得
幫規(如有)  都冇乜 (打機姐,冇咩所謂)
擁有領地(如有)  冇ga!我都想有
聯絡方式:  Miracle奇蹟(我)  or  老榮  or  老黃
其他   希望可以搵多d香港人一齊玩la!
最終更新日期  16.02.07

作者: [H]~惡魔之子~    時間: 12-3-2007 19:49
幫會名稱:∼☆冷戰風雲★∼

-幫會所在伺服器:02 厭火

-幫主名稱:〝影 煞∼

-幫會等級:1級 快升2級

-幫會特色:我會幫大家解副本  打王  聊天

-入會要求:只要你常上線  聊天  不白木 不亂退就可以加入 不限等級

-幫規:不可以爆粗 做白木

-擁有領地:暫無 (會打)

-聯絡方式:MSN:peterhalo2004@hotmail.com 或 在完美密我 ∼飛花血影∼
完美上線時間:星期1至5 4:00~6:00pm 星期6日或放假 :8:00am~4:00pm

-其他:歡迎帥男  美女加入^^

-最終更新日期:3月12日
作者: 999716    時間: 27-3-2007 21:55
已合併為聖藍之風

作者: 妮子格格    時間: 19-4-2007 12:22
-幫會名稱  樓蘭天翼
-幫會所在伺服器  10服~軒轅
-幫主名稱  藥仙花綠兒
-幫會等級 3
-幫會特色  大家相親相愛~有自己的奇摩家族(http://tw.club.yahoo.com/clubs/lo_lan_tian_yi/)以及日記(http://www.glog.cc/blog/blog_index.asp?id=82649&U=cindy0427)
-入會要求  有意城戰~40lv以上~熱心公益~不亂殺人~性別性向職業都唔限
-幫規(如有)  唔可以亂殺人~得閒就幫下人~做d熱心公益ga事~
-擁有領地(如有)
-聯絡方式:  上線蜜(藥仙花綠兒/帥光/z風牙z/Ss彤花sS/奈落)
-其他  我地個幫會唔係好大,唔係好有錢,但大家好團結!!一定唔會比出名果D幫會差~!!咩人都有~中港台澳,加拿大,新加坡都有~!!第一隊打89仙轉都有我地幫會人份~必有最新情報~而且個個親切可人~令仔令女都好多
-最終更新日期 13/5/2007

作者: 里予女夭    時間: 1-5-2007 13:54
標題: 呢個幫派
我又要delete   原因係講多無謂   妖精想跟團唔容易   其他野唔使多講   無言又無言

作者: 小鼠仔    時間: 17-5-2007 22:07
-幫會名稱:蒼穹獨步(有符號,不過唔識打)
-幫會所在伺服器:11計蒙
-幫主名稱:天之見證
-幫會等級:3
-幫會特色:定時幫各會員解任,打副本
-入會要求:不白目,不亂退,喜歡團體感的40等以上各職業好手(妖獸羽靈較佳)
-幫規(如有):入會要求講左
-擁有領地(如有):未有
-聯絡方式:遊戲入面寫信給倉鼠仔或者天之見證
-其他:如果多人入既話有城戰打,錢果方面唔係問題,上次我地打過希望之城,可惜唔夠人,希望多d人入再戰

作者: tyy65986    時間: 17-5-2007 22:13
-幫會名稱:夢幻音符
-幫會所在伺服器:04鳳凰
-幫主名稱:神之哭泣
-幫會等級:2級
-幫會特色:有副本一定會幫打(夠打的話)
-入會要求:你識打中文就得
-幫規(如有):禁借別人裝和借裝比人
-擁有領地(如有):冇
-聯絡方式:上線密 神之哭泣
-其他:係人都入得
-最終更新日期:17/5/2007
作者: 我未有退路    時間: 18-5-2007 09:59
標題:
-幫會名稱         :   怒

-幫會所在伺服器   :   帝江   5   伺服

-幫主名稱         :   西卒

-幫會等級         :   1   級

-幫會特色         :   香港幫派

-入會要求         :   等級不限   會用幫頻講野   上線就識揾番自己幫派d人一齊玩   唔好自己有自己玩   唔理其他人

-幫規(如有)       :   絕對唔可以欺騙幫派中人   唔可以用假消息對幫派中人揾錢

-擁有領地(如有)   :   暫時無

-聯絡方式         :   線上密   :   西卒   /    假如不在線上時可以線上來信

-其他             :   玩呢隻   Game   可以有機會識倒唔同   ga   朋友   我明白到唔係咁多人

經常揾倒團練   而我創立呢個幫派   目的就係想大家多d機會團練   一齊玩一齊解副本解任務

-最終更新日期     :   today

-注意事項          :   幫派內我發言會用幫頻   絕對唔會叫其他人轉告   唔會亂用密頻

作者: joy1ok    時間: 29-5-2007 12:57
標題: Server 1 星悅留 (三級幫會)
Server 1 星悅留 (三級幫會)

幫會名稱:星悅留 (三級幫會)

副本進度:只要你/妳有需要 都能幫 19.29.39.49.59.69.79

幫主/副幫主:妖刀 / 林林 (香港幫會)
招收對象:不亂殺人.不亂退.不限都歡迎加入

幫會介紹:我們雖然很少人...但很溫馨..大家都像是一家人一樣...
雖然現在是很小很小的小家庭...但小家庭 總有一天會成為一各大家庭..
如果你/妳也想成為我們家庭的一份子...我們都很歡迎妳加入
7月份本幫規劃有城戰,歡迎老朋友新朋有一同加入喔!

聯絡方式: 只要看到本幫的人 你/妳都可以 找她們 報名喔...^^,
或密幫主/副幫主

作者: chiwah1231    時間: 20-6-2007 13:38
-幫會名稱:天域
-幫會所在伺服器:04鳳凰
-幫主名稱:Chaos
-幫會等級:2級
-幫會特色:互助互愛
-入會要求:長上線多吹水
-幫規(如有):嚴禁滋事
-擁有領地(如有):冇
-聯絡方式:上線密 Chaos/技安/澄兒/波蘿包/@黑騎士@/貓寶/柳生宗嚴
-其他:幫會8成香港人...內地或台灣玩家均歡迎加入
-最後更新日期:20/6/2007

作者: 末日的風采    時間: 22-6-2007 18:27
散左.....

作者: tiu_mark    時間: 15-6-2008 23:14
TEST!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2