查看: 6585|回復: 45
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [公告]好消息 香港將推出『夢之歷險』(Nostale) 8月登場

由韓國研發商Entwell所設計的Nostale (台譯:光之冒險),已經由GameCyber取得香港區代理權,並將於8月同時展開封測及公測,至於香港區的遊戲名稱,亦會以『夢之歷險』登場!!!
回復

好就好~咁咪要升過lo~定可以用番~
回復 支持 反對

我要返光之冒險呀
樂古同GameCyber有親咩- -'

ps:可唔可以係後面(光之冒險)
回復 支持 反對

真係唔敢再玩香港代理(爆多外掛)
我睇死佢實外掛多到爆
都係omg好d~
d人又好~
回復 支持 反對

我連光之都唔玩,悶爆= =
回復 支持 反對

香港有 當然跟香港為主 台灣仲可以玩
回復 支持 反對

聽講香港代理冇隻game出位== 我移都唔多玩台灣 因為入到去打怪都lag= =

玩香版有好多問題 如上 多外掛 多粗口 多傻仔 唉 怪又少 地圖又不嬲都細= =

不如厄設台版好過啦  況且唔洗再升過  有傻仔爆粗 d台灣人又唔識聽 就算佢地爆粗我地都知啦

咩靠呀 幹呀 呢d字眼

不過呢仲有日版==  我係台版出之前玩過一隻法師 日本人唔錯呀  雖然我睇唔明佢地講物 = = 日版d人超高等==
我都有d想做日本人 唔錯呀 又有壽司食 又有卡通睇 又有game打 幾正呀
但係都玩到3x等  之後我個fd有玩台版咪去支持下囉==  玩左隻戰士3x等 唉 搶怪情況多 某地 有狐狸 一出來轉眼就死了
冇諗過會有香版 不過建議玩台版好過啦  玩香版又要同班傻仔搶怪  搶左一隻怪都要受到人身攻擊 玩黎都沒趣啦

回復 支持 反對

原帖由 moktszchung 於 2007-6-30 11:45 AM 發表
聽講香港代理冇隻game出位== 我移都唔多玩台灣 因為入到去打怪都lag= =

玩香版有好多問題 如上 多外掛 多粗口 多傻仔 唉 怪又少 地圖又不嬲都細= =

不如厄設台版好過啦  況且唔洗再升過  有傻仔爆粗 d台灣 ...

同感+1,, 舉腳贊成
封測還可以看不見,聽不到小朋友的無言攻擊
但到公測...我真的想不到有什麼事發生=[
回復 支持 反對

玩返台版仲好,買左點架 =  港版多傻仔搶怪爆粗
到時仲厲害過台版, lv又要升過
都係咪玩港版la,到時又有人用外掛...
回復 支持 反對

http://www.nostale.jp/             <<<<<日版呀^^
冇野做的人可以玩下^^  入到去個網  右邊有3個圓形 最上申請acc  中間下載隻game
我仲有隻game介紹一下= =
http://www.dragongem.jp/        <<<這個game不錯
入到去 左邊要你打id下邊有個叫無料xx的  按左之後  按紫色果個(左邊)
1.帳號 2密碼 3密碼確認 4會員暱稱 5.性別 6.年齡 7.e-mail 8.e-mail確認
之後按下方鍵 之後再按左下方紅色鍵  等5秒  睇下左邊有個野係有個箭嘴向下的 果個就係主程式
dl左程式後 可以用app開 或就敢開都得(我部機唔用app先得- -)   右下方有3個野的  左邊就係返回 中間就係下一部 右邊係取消安裝
之後狂按中間果個就得架啦
入邊的操作  
z  汁野            X  跳         c攻擊       上下左右  方向    u睇裝備  I 睇物品 O 睇任務    P睇好友
如果有任務唔識   可以睇下怪物的名 是否同你個任務要打的一樣  我都係玩到3x等就冇玩- -  因少人玩
所以就介紹比你地 希望多d人玩= =  你地玩的我可能都會玩返的^^
我的介紹到此為止  有咩唔明再問我

回復 支持 反對