打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 起動戦士WindomXP-全港最大型起動戦士XP-M群-強烈應援、招募成員中!

你好就好啦。我用盡哂方法都係玩唔到..
開個程式都仲係彈果個找不到MSVCP71.dll
我都已經下載左..放左係system32入面..
都仲係話唔得囉-.-
回復 支持 反對

你想唔改名解壓。
仲有7-Zip可以用
回復 支持 反對

回復 80# 的帖子

唔該哂,成功開到了@@試下先
回復 支持 反對

我發現用AppLocale開-.-..就會出問題..會回報不回報
回復 支持 反對

回復 166# 的帖子

係抄抄地嫁喇,不過玩落就知個系統跟本就唔同,想嬴既方法都唔同。
我覺得當中需要既技術可能比seed高。
回復 支持 反對

樓上的,就算抄,問題都不大吧=  =你咪當佢同人作咁睇-.-

回197:
這個聽說相容性改95就解決

回194:
1.那個你是說機司頭像嗎!?
你在遊戲檔內的pilot中隨便找一個檔把入面那個face.png改掉就可以,大小是200x150
2.連線是遊戲中第5行,之後打ip,再按最下面那個

回193:
你說是d3dx9_32.dll !?
http://www1.nakuz.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D1
↑這邊有教學
回復 支持 反對

你呢個有咩問題= =..左面果個係開場既位置= =
第1行 = 第1間房= =咁落

格黎係黎你想玩咩=  =..1個咪對打..
其他…冇玩過
回復 支持 反對

回復 205# 的帖子

http://www1.nakuz.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D1

同一個版上也有的post,怎看不到呢…下次先爬爬文吧,這種新手問題太多,我們m群內的人都已經開過了post
回復 支持 反對