打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 之前有個女仔話king's團係個無啦啦封佢ac個個po,唔該請睇完呢個po先好回應^^

路過見到閣下打段水蛇春咁長既論文想問一問
何解你成段野全部都係人地點點點點對你
而關於你自己點對對方完全隻字不提呢?
我都係男人,而我屋企全家都係女人
我好清楚冇一個男人係完全冇缺點
何解你要將自己既缺點完全隱藏
而將對方既缺點全部掉哂出黎呢?
斷估你唔係諗住可以扮可憐卦@@a
扮可憐呃下妹妹仔就得既....
回復 支持 反對

原帖由 ×↘沁兒↖× 於 8-6-2008 12:14 發表

佢絕對系有提過自己點對對方嫁羅-,-"

你睇唔到炸-,-?

睇黎你唔明我意思係咩
人永遠只係將自己好既一方面公開
陰暗一面何以從來冇同各位表明?
題外話:係=人火3    囉=口土隔2,請尊重自己使用既文字
回復 支持 反對

嘩,閣下非常[客觀]
原來係朋友就唔需要完整睇哂雙方既觀點就可以定下準確既判斷
一方面既說話可以完全正確嗎?
你可以確定女方由頭到尾玩弄對方?
兩個人分離,問題一定雙方都有
何以由一方既片面之詞就可以斷定所有野?
請記住一點,兩個人相處既事,其他人係無可能完全睇清
你唔得,我亦唔可以
所以我先會向樓主提出[點解只有好既一面,其他隻字不提]既論點

to樓主:
閣下如果需要其他人去[評理]
請完完全全,將自己做過既野,無論係好係壞,全數出返一篇[論文]
要表達既係咁多
有咩需要反駁既,請到akzone pc game版搵在下
在下於akzone名為[癲狗出沒注意@笑撚到喊。]

回復 支持 反對

to christy:
閣下放心
我都係睇到我負責既forum版塊有呢單野先過黎睇下
而我亦都無話邊個對邊個錯
我只係提供返我既見解,認為樓主咁刻意隱藏自己既問題好有可疑而出聲者
而閣下亦都係呢度可見,唯一一個可以以局外人黎客觀分析既人
喺呢個小朋友同呃蝦條既小圈子的確少見
希望閣下以後亦能繼續客觀地分析呢個小圈子發生既事
係咁多,繼續返forum處理版務
回復 支持 反對

first of all
如果佢唔係存心要呃人
點解要隱瞞其他野先?
俾著你你都應該唔會卦...
而事實佢的確係好明顯地隱瞞左某啲野
係咩我唔知,亦都冇興趣去理會
就如我頭先所講
正常推測下,隱瞞得某啲野,即係想呃人去相信自己喇卦

另外
你係咪肯定當時人一定會睇先
做人係咪無論何時何地都痴到個internet實一實?
我喺ak zone開個post都未必會睇返講咩啦
如果係如你所講咁樣係潛水既話
我都應該喺水深6萬哩水底生活緊
加上樓主都冇回應我講既野喎
咁樓主係咪又去左加勒比海潛緊水睇緊珊瑚呢?
回復 支持 反對

FIRST
你點對佢,我點會知?
我識你地老鼠?_?

second
我小龍如果冇做錯的都唔會搞成今日咁^^
成單野我跟本唔想講,都唔想提,係佢係都要提,係都要講,我係冇錯的我又怕咩唔回po^^

咁你即係啱定錯,矛盾到咁都係第一次見(我費事我睇唔明閣下啲冇分段文自行搵人分段)

thrid
請睇清楚邊個叫你del tp
有近視就戴眼鏡,定係你當我癲狗係失憶唔記得邊個叫你del tp?

最後
你所隱瞞既係你唔想公開又好
唔敢公開又好
冇面公開都好
none of my business
我只係跳街既break dancer
對你地呢班禁幾個制仔既小圈子
只係當鬧劇黎笑
(其實閣下入左去係咪呃蝦條衰十一者@@)

回復 支持 反對

原帖由 夜月` 於 16-6-2008 15:14 發表

既然閣下話你自己只係1個跳街既break dancer,,
對於呢件事你係覺得none of your business..
對我地呢班禁幾個制仔既小圈子黎講..
你只係當鬧劇黎笑..
咁你又何必1而再,,再而3咁去挑釁諷刺呢!?
如果真係好似 ...

唔通閣下唔知akzone既人既做事方式?
akzone既人一向都係見到有野應該鬧就盡情鬧
應笑既就盡情撩黎笑
更何況係人稱癲狗既我?
癲狗者,咬住唔放,難道你唔明呢個道理?[[onion_18]]
回復 支持 反對

哦...證據....
你地文提既咩藍兒
以我所知
唔係咁信得過架咋喎
我以前喺元朗間八度做都聽過佢既傳聞...
佢聲言自己17歲[用自己名義買左兩個單位]俾佢阿媽住
但以本人所知
17歲係絕對冇資格買樓,就算有錢都冇資格簽名
以及八度玩過既人都知
佢最叻既
就係挑撥離間
如果係同一個人既話
佢講既野信唔信得過呢?
敬請閣下自行定奪
另外,樓主作為一個男人
做咁多野喺隻game度,為左咩,明眼人一睇就明
但係問題在於
game做到所謂既[情侶]之後
佢會唔會真係對對方冇要求?
呢樣野真係得樓主同埋女方先知
如果係冇既
樓主既事的確值得同情
如果有,佢又點解冇講出黎
係唔敢講,定係想搏同情?
呢樣亦都係樓主自己一個先知
好問心講句
我對內子亦唔好得樓主幾多
我經常性返完夜更再陪內子行街
然後再踩夜更
呢樣野身為一個男人
絕對係[預撚左]
散左就黎呻?
會唔會醒目左啲?
另外一樣野
game入面結婚咋下話
用game黎同現實掛勾
會唔會脫離現實左啲呢?
最後忠告閣下一句
要判斷一件事
請考慮所有情況
樓主表面上提供既野好似好足夠
但實際上隱瞞既野有幾多,你同我又知幾多?
閣下都係一位女士
應該都試過[無事獻殷勤]既經歷卦?
再up得多都嫌自己口臭[[onion_18]]
回復 支持 反對