查看: 1903|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] hk版101拎獎唔洗扣經????

各位,睇呢篇文前,如果真係可以有方法唔扣經,請pm我方法
今日做101,小弟都敢叫自己老手嫁啦,因為真係拎左好多次拎左獎之後既經,我亦都叫做以身試法咁試過好幾次,真係會扣經,但係!!!今日有一個人
瘋狂de尐喵兒,佢話拎完獎,每次都係完整經驗,仲吊過我好幾次,我自問心平氣和同佢講左好幾次,唔係打box,係最後拎獎wo,另外問佢點樣可以咁呢?唔知佢係咪答我,佢講左句:禁npc2次...之後又講咩版本咩版本,唔岩ch咁...咁之後佢又上網搵啦,去到虛華,佢又copy左段完全唔關事既出黎,我地話佢知邊到有講,佢睇左之後都係一樣反應,我唯有出個post黎求証下
回復

另外,條友話佢玩左3個50lv既ac都係101玩嫁wo,而且係拎完整經加拎左獎嫁wo

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
=羊= -2 連帖`

查看全部評分

回復 支持 反對

1年前..
我果陣玩101特登吾拎獎系有完整經
因為我同拎左獎d人對過`
回復 支持 反對

1年前..
我果陣玩101特登吾拎獎系有完整經
因為我同拎左獎d人對過`
=羊= 發表於 3-1-2009 20:42

係呀,不過真係唔洗對,因為少成30%,一睇就知,而且好心痛(唔記得左先會拎獎...)
佢話改左版唔會扣wo,但都照扣囉,我就真係唔知咩事啦
回復 支持 反對

係呀,不過真係唔洗對,因為少成30%,一睇就知,而且好心痛(唔記得左先會拎獎...)
佢話改左版唔會扣wo,但都照扣囉,我就真係唔知咩事啦
殺你 發表於 3-1-2009 20:44

好似真係前幾個版本會唔扣,你問清楚d先啦
回復 支持 反對

好似真係前幾個版本會唔扣,你問清楚d先啦
siuhin0603 發表於 3-1-2009 20:57

我問得好清楚啦,佢好清楚講自己唔會扣,前幾個50LV AC都係咁升出黎,之後又改口供,話係公會講既,又話唔知點解得佢係咁,唔知佢想點,而家又話女神會扣,但又COPY呢段野畀我睇解完第1次(領完獎賞)後,經驗值將不會扣30%     我真係唔知佢想點囉,仲有佢而家真係攪到我都有DD驚自己係咪玩緊HK版呀
回復 支持 反對

我諗搵唔到答案啦,條友登出埋,又要串,又唔夠膽認衰
回復 支持 反對

我諗搵唔到答案啦,條友登出埋,又要串,又唔夠膽認衰
殺你 發表於 3-1-2009 21:11

咁你咪算囉,小小野都嘈一餐
回復 支持 反對

我依家都去打擂台
仲快

良好戰術 + 合適地圖 + 高攻擊力
已經可以過500 CP o.O
回復 支持 反對

咁你咪算囉,小小野都嘈一餐
siuhin0603 發表於 3-1-2009 21:39

係佢嘈and係佢同意係到開post,佢仲叫我去fm講,睇下我會點wo~_~既然你咁無所謂,不如咁啦,你畀我小一餐之後算數,好無?
回復 支持 反對