打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 神作AION現正公測! (大陸)"因為英仙座長期爆.."

49# 柏PaK
貴嗎?_? 反正冇認證o既人連玩4粒鐘就得返50% exp
連玩5粒鐘冇晒exp
呢個收費我覺得好好啦wo
出月費咪一堆人開外掛
回復 支持 反對

我玩緊新服 「華東電信 贊美詩」 同老手們爭不如玩個新服吧[[bao_39]]我家陣「天族17級劍星」,有興趣既加我msn一齊玩吧!
davidluk_2c@hotmail.com
加左我記得講聲你係玩呢隻game[[bao_36]]

要解決認證好易而已,我家陣日日玩十粒鐘-.-'
俾幾個大陸身份證你地
俾住5個先 重需要既加我msn吧
歡迎轉過黎一齊玩喔[[bao_32]]
回復 支持 反對

我玩緊最新服 華東電信 個伺服得三個字(唔記得係咩) 9點幾開的 開game果時公告有寫最後開果個伺服
同老手們爭不如玩個新服吧[]我家陣「天族15lv劍星」,有興趣既加我msn一齊玩吧!
davidluk_2c@hotmail.com
加左我記得 ...
動漫權 發表於 11-4-2009 12:59

我想問問天族12級使命任務第4部份點過!?

佢要我收5個革命者的象徵,問題係掉落既等級十怪「雷巴爾團」根本就搵唔到...

搵極都係得第級十以上既「雷帕爾團」...到底係邊度嫁? 請指教一下吧...
回復 支持 反對

我想問問天族12級使命任務第4部份點過!?

佢要我收5個革命者的象徵,問題係掉落既等級十怪「雷巴爾團」根本就搵唔到...

搵極都係得第級十以上既「雷帕爾團」...到底係邊度嫁? 請指教一下吧... ...
Nelson 發表於 2009-4-11 06:22 AM

你可以把內說清楚些?,任務名字是什麼?

順便貼上人物照幾
回復 支持 反對

好簡單啊...在托爾巴斯西部 名字就盜賊~雜役~術士,名字下面寫住雷巴爾團架 係殺呢系列既怪都會出
回復 支持 反對

部機唔知做咩一按編編就輕上網-.-
岩岩講錯哂 , 係要塞附近 , 有舊巨型水晶插左係水到 , 你飛起會好易搵到 , 係水晶底部附近有幾隻人型怪物 , 冇記錯就係殺佢地
回復 支持 反對

搵到啦...但係都唔係叫「雷巴爾團」...只係有種10LV既「雷巴爾團」姐...
回復 支持 反對

點解你地揀天族
回復 支持 反對

我打機對遊戲背景情有獨鐘,唔靚唔玩,因為冇乜去過旅行- -
所以自然想望D優美既風景,湖光山色,日照大地等既畫面
由其對陰陰暗暗既魔族世界反感,而且魔族身體既奇怪手腳唔係太接受到..所以揀左天族
回復 支持 反對

如果AION多D打怪任就好啦,搞到E+打晒D任卡等.....
E+先18LV,我玩咁耐無掉過一次線呢,我玩華東電信的巨爵座
D錢好易賺更易洗(用晒D錢來強裝)
回復 支持 反對