查看: 11216|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 港吉 ( 抒發`

最近dl左港吉黎玩 , 玩落發覺d人既態度好左 <起碼冇咩都話9...>
技術(搜尋中...          個ac揾返(3萬分↓...          識到班新fd...
對港吉有返少少feeling...

但係唔明點解唔出"18"個map?果個場OK好玩的說。定係之前出過比人del返?
                                                                                         (好耐冇玩HK...)
回復

係咩....點解我玩返...都係差唔多既.....
回復 支持 反對

2# 洛基
我收返我講既說話...

今日同人打3地 , 有條友疾機 ,
佢叫我打佢1下 , 跟住就卡我...無言
之後我算 , 下場我一落黎 , 佢又卡...
其實唔止佢一個 , 好多人都係咁 , 有啲扮lag , 有啲又文盲
技倆層出不窮 , (很明白你們為什麼轉台吉...   相信港吉有品既人少之有少

所以...港吉有待改善

P.S.純抒發
回復 支持 反對

舒發?抒發?

遊戲最需改善的,正如你說,是玩家質素

抱怨也沒有用,卡位真的是無敵嗎?扮LAG又真的影響了你?文盲又會加攻擊力?
回復 支持 反對

五十步笑百步
回復 支持 反對

舒發?抒發?

遊戲最需改善的,正如你說,是玩家質素

抱怨也沒有用,卡位真的是無敵嗎?扮LAG又真的影響了你?文盲又會加攻擊力?
鴛尢.爻 發表於 12-5-2009 02:07

嗯 , 多謝提點

正如你所講 , 卡位真的是無敵嗎?扮LAG又真的影響了你?文盲又會加攻擊力?
不過有時會感到煩厭 , 例如你明明係房名打 "3地禁卡" , 而他不但沒有理會 ,
當你告訴他 "禁卡" 時 , 他都會以惡言相向 , 令人感到無奈...

五十步笑百步
SIUkingking 發表於 12-5-2009 03:42

係邊方面?我從來沒有當過那 "五十步"
回復 支持 反對

小朋友多、新手多、冇品多
從封測開始就有
最重要係有品既好多玩玩下唔玩
等閒我都去體驗下
(p.s 台版依排好似多左冇品hk人...)
回復 支持 反對

小朋友多、新手多、冇品多
從封測開始就有
最重要係有品既好多玩玩下唔玩
等閒我都去體驗下
(p.s 台版依排好似多左冇品hk人...)
bestso88 發表於 12-5-2009 15:49

照你咁講港吉冇品既人應該少左?(拍手

多新手問題唔大 , 始終人人都做過 ,
不過 "冇品" 依個問題就真係難搞...亦係啲人離開港吉既最大問題
試問有邊個鐘意日日比人以粗口問候呢...
回復 支持 反對

咩遊戲都有d咁既人,你玩game預左

識落班朋友,自己圍內玩咪唔洗咁囉
回復 支持 反對

五十步笑百步來來去去得一個意思,咩邊方面

果然真係五十步笑百步.
回復 支持 反對