打印 上一主題 下一主題
收起左側

[劇情] 同朋友玩的4場兵堡

神鷹ka..我以上意思沒有指只有惡人才勁...不要誤錯意思ar...

只係講關於佢對話入面好有問題咋...依樣你一定睇到佢地對話na..我只係放係佢地冇品程度方面黎講...

我有一個少少既提議...就睇你夠唔夠膽...既然你覺得惡人咁普通...不如打一場...打完放save檔比大家睇...但你次次都拒絕...都係唔夠膽打多...

如果話樓主唔勁 你可以同佢玩場兵堡,,咁岩想留msn..佢就刪左段野...

回復 支持 反對

你唔好要我踢爆你na..哥哥..

你save個到有你地之前個d對話...

其中你地一d對話:

1.文明差既p4先出手

2.p7好似好勁..踢左去

3.搵幾個29入黎

想知點睇既可以問我..我會教你係save到點樣睇返..

做埋d咁既野...就 ...
waterSS 發表於 2-8-2009 20:09

1.文明差4p出手有咩問題????
我又冇寫明話一定要3打4
對家都見到我寫咩

2.我得鬼閒踢你所講果個所謂勁人

3.隊1人手都唔夠,比你做左4p位,仲邊得閒搵人入黎扮29
回復 支持 反對

你睇下個令圖先na... 

係咪團戰姐??

回復 支持 反對

神鷹ka..我以上意思沒有指只有惡人才勁...不要誤錯意思ar...

只係講關於佢對話入面好有問題咋...依樣你一定睇到佢地對話na..我只係放係佢地冇品程度方面黎講...

我有一個少少既提議...就睇你夠唔夠膽...既然你覺得 ...
waterSS 發表於 2-8-2009 20:52

咁樣都叫證據????
由頭到尾都係同朋友吹緊水

如果我真係要踢佢,搵幾件29入黎,都會響msn傾啦

你咁想撩我玩,而家玩一場
回復 支持 反對

你唔好要我踢爆你na..哥哥..

你save個到有你地之前個d對話...

其中你地一d對話:

1.文明差既p4先出手

2.p7好似好勁..踢左去

3.搵幾個29入黎

想知點睇既可以問我..我會教你係save到點樣睇返..

做埋d咁既野...就 ...
waterSS 發表於 2-8-2009 20:09

仲有  你唔好屈得就屈  我地冇t過7p  係7p自己走  唔信你睇多次
如果團戰就依家團戰  我地團最憎人地屈人
回復 支持 反對

不如你回答下..個張圖先na...你既對話很令人懷疑..

你地一早末開game就想3v4..不過大前提係入去睇左咩文明,,,team2如果有神手,會被t,,,team2只可以有29,,你既對話既意思...

依排團友大多數返工..再約時間
回復 支持 反對

仲有  你唔好屈得就屈  我地冇t過7p  係7p自己走  唔信你睇多次
如果團戰就依家團戰  我地團最憎人地屈人
神鷹KA 發表於 2-8-2009 21:11

7p 冇自己走,我記得7p仲在場
唔信你睇下23 03 48
waterSS 咪係我地隊既4p 881囉
回復 支持 反對

waterSS 咪係我地隊既4p 881囉

你搞緊gag?
回復 支持 反對

waterSS  你連人地未開場個陣講過咩都唔知  
就把SAVE入面講既野CUT為圖   咁依個圖就話樓主踢人?
明顯樓主冇踢人   仲有佢冇表明話3打4  佢話廢文明就4打4先  較好文明就3打4
仲有呀  你唔係話團戰幾時都得咩?  點解依家又話你d人 唔得閒?????
回復 支持 反對

以上已經回了..因為團友大多數返工...如要打..要約時間..不可能現在打就打...
回復 支持 反對