查看: 10675|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 官方復興聖職.《包括轉左之後》 .其他職業邊弱.討論

本人41彈藥. pvp 發現左好多也!pvp傷害超高..幾下就死..本人中藍拳16-20次攻擊就已經......

第一.先講藍拳,復興全技能不講.pvp時.覺得藍拳躲避無敵同霸體時間太長.另到好多玩家 不知道打哪一個  方向 . 被擊中.緩衝時間太耐《都可以話系 藍拳收拳收得太快》  好容易造成一中招就可以令對方.放開鍵盤睇表演.《無奈...

第二. 驅魔.力魔》 ..
         技能傷害很好了 好到不得了...一中3招.  無你一萬血.望住得翻一半血的自己,仲有心機同一個穿全板甲的 力魔打?

第三.聖騎士.這是職業無什麼好講.出一下光盾,就可以打到人地無 5千幾血.好也!《我7粒火彈先頂你一下  good!》

其實仲有好多好多  pvp 錯誤高傷害技能..白手的破軍. 紅眼的吸頭. 盲老的超大光球《難到升到好高級?》

有些都不記得了
  官方難道pvp 的時候用技能 決勝負? 不是用技術?
   希望官方加以修改~..《一次bbq 就 馬上落地? 不要玩槍好過了
回復

希望你地都可以指出pvp時的 缺憾..
Thx....

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
battlesunx -5 抱怨也要注意版規哦~~連post

查看全部評分

回復 支持 反對

藍拳~~~用得好的確是可以回避很多不可能回避的攻擊~~~不過我相信大部份藍拳也不能好好運用這項優勢~~~我在台版pvp這麼久~~~只看到1-2個達人級實力的藍拳~~~
驅魔~~~細心慢慢打~~~其中有一項技能出後是有空位可以反擊的~~~=v=" 傷害不是一切
金身~~~暫時沒遇到太屈機的金身=v=~~~~意見不能
回復 支持 反對

藍拳真係好正...
@@
回復 支持 反對

臭bb 竟然係呢板出聲
回復 支持 反對

藍拳類白手 連招多 但係藍拳係力法之外 DNF最難用好既角色

藍拳怕咩? 就係怕個走位俾佢好既人

驅魔你用下就知 技能有起手收招 如果你掌握唔好起手時間 唔好話 你一下打唔中都死左。

金身 好好 天生板甲精通仲要扣10%攻擊速度

攻擊技能少 連招少 加血太少 唔靠高攻 咁? 你打俾我睇?

話說小弟42級聖騎  一個攻擊技能都冇加  就靠天生三個攻擊技能黎搵食

不如你試下同我呢個純輔聖騎打下 睇下你會諗到咩  係咪我輔助技太多呀?

宜家D新手真係   要搵個玩左一兩年既人唔難  係你講得出呢篇主題既時侯  就知一定係新手?

不如你又試用學人 藍拳 兩套連死人呀? 笨!
回復 支持 反對

樓上氣憤也請勿用出挑釁性言語哦~~~~
回復 支持 反對

之前dnf 131國服搞左個全國比賽(第1屆)
我無記錯既話,第1名系聖騎  234名都系毒王
果位聖騎唔系特別連技勁,特別就系有人地無既補血同聖光守護

我都好佩服果位聖騎,整到可以回血回到1/3
回復 支持 反對

言者有心 聽者有意
言者無心 聽者也有意
索性有心有意 他不爽去報警呀

-----------

國服版本... 果時係act.3 - -'

已經唔用月黎計 用年!

佢好彩姐 舊版聖騎遇到元素既話..
回復 支持 反對

當初聽人講藍拳好勁
pvp又勁
有d心郁郁
但係好難用
所以唔岩我
要超多技巧既職....就算係最勁我都唔會玩
因為幾勁既職都會比我玩廢=口=
我對自己好冇信心
其實聖職者果3個職係咪都應該好難用既呢?
易學難精????
定係由頭到尾都需要純熟既技術呢?
回復 支持 反對