打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 已到40fly@v@

當你 fly 40 .... 火箭炮邊有咁易打中你 = . = 咪老吹 la .....

我只係 fly 30 都夠玩 ... =_= (說真的, 因為我對手沒有強化武器, 反而自己的強化了)

日服 !? 40 Fly 一大堆 ... 講完 ~

名字: 舜堯
回復 支持 反對

當你 fly 40 .... 火箭炮邊有咁易打中你 = . = 咪老吹 la .....

我只係 fly 30 都夠玩 ... =_= (說真的, 因為我對手沒有強化武器, 反而自己的強化了)

日服 !? 40 Fly 一大堆 ... 講完 ~

名字: 舜堯 ...
hayataker 發表於 6-2-2010 08:18

30FLY夠玩.-.

當你 fly 40 .... 火箭炮邊有咁易打中你 = . = 咪老吹 la ... 要來日服把你打下來媽...

笑/口\ 邊有咁易打中...  只是港服的人沒有擊空的技術
回復 支持 反對

ha .... 你又用神機論 !? 日服論 !?

30 fly 和 40 fly 基本上對你來說也是廢物吧

拿著那大大的火箭去射吧, 拿著那 Jet 鎚去亂砍吧

誰說空戰要在你面前飛來飛去的 !?

擊空技術我也有, 只想對你說 "浸過咸水去過日本唔係可以比你講到人地一文不值"

港服我也有三洞 L 火箭 三洞都成功強化 那又如果  !?  空機我有份打 陸機我都屈得死

但我唔會好似你咁話人廢 lor  日服我都有玩 技術係比我地勝一籌 咁你繼續返去你既自大啦

我地係咁無知 ga la
回復 支持 反對

ha .... 你又用神機論 !? 日服論 !?

30 fly 和 40 fly 基本上對你來說也是廢物吧

拿著那大大的火箭去射吧, 拿著那 Jet 鎚去亂砍吧

誰說空戰要在你面前飛來飛去的 !?

擊空技術我也有, 只想對你說 "浸過咸水去過日 ...
hayataker 發表於 7-2-2010 01:03

- -他自大先他說自己一場不死..又說沒人連打他2下 .-.神機論我沒說過  9唔搭8 成功

40FLY真係好廢..對手又廢- - 事實架...成日打新手拎D分黎串..又唔見打勁人果陣串XD
回復 支持 反對

嘛,兩位冷靜
40fly本身的確好棒,數字上
不過遭遇上敵軍強大的空軍小隊又會如何呢?
視地形,偷襲彈幕也可能中招
所以還是看情況啦

我比較弱,所以都是射擊強化+弓/遠程武打
不然就拚死沖回主陣,讓自己人圍殺
坦白說,tgh不夠,中一下也夠受的情況
大部份時候都只可以玩一擊脫離

更何況台服還沒出多少台機/零件
未來難說啊
回復 支持 反對