查看: 10237|回復: 83
打印 上一主題 下一主題
收起左側

【公告 2010 - 3 -24】

LOL gf

chatting ended up with a/c ban
回復 支持 反對

做得太好了

對版主為rs版所付出的努力讚好
jack19921214 發表於 25-3-2010 01:43

抽水級評語 LOL
*反對中 lol*
回復 支持 反對

對於部分論點我想表達我的意見:

「你身為一個板主, 好應該一見有粗口成份既post/回復就馬上扣分, 而你地兩位板主就係度睇show, 唔理鬧戰, 繼續睇然後就ban.」 - h0h0

A - 我由 3 月初開始食花生, 食到依家先有行動, 唔知係唔係真係太唔得閒?

「你一開始就應該扣人分, 以免鬧戰繼續, 又唔洗扣咁多人分同ban人, 係咪好d呀?」 - h0h0

A - 理應如此, 除非版主有心行事? (汗)

「樂古唔係太多人上黎講野, 加上分晒區主板會好悶, 如果咁樣可能易明啲」- clmak

A - 我唔係太樂意係分區睇帖/發帖, 不顯眼的東西就是不顯眼, 真的假不了... Orz

___________________Turning Line_______________________________
「只要用「瀏覽精華」,已經可以全睇晒。這是會不會運用論壇功能的問題。」 - Mod fire

R - 我倒建議您假設所有人都是蠢的, 因為我只係睇表面

「點解又冇一個會員去 pm 火火同我話 forum 入面有粗口罵戰呢?」 -amy

R - 若果明知【求救有門】早就做了

若是兩個版主不能抽空處理版務,
為何不向上級提出物色一位會員做分擔版務?

正如我上述所講, 我由 3 月初就係度食花生, 期間不見得有什麼回應/行動,
我不知是版主看到但沒有行動, 或是什麼...
若是因為 your inactivity 而拖到昨日行動
我認為閣下應負上一定責任

在 RiN Gooder 的罵戰 post 前, 亦有一輪罵戰發生過
措詞相對溫和, 未知閣下有何想法?
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... tra=page%3D1&page=2

題外話:
我本身不喜歡 martin 的行為, (中間從略),
唔知你地認為佢係積犯定係咩野, 只係想講,
He is not deserved to be banned by accumulated but MILD flames.
回復 支持 反對

要渣正黎做容MUD易

寧枉莫縱吧版主

尺度在你手,你可以選擇或不選擇採納佢地既意見

TO ALL: 呢D咁既動作 ...
因子-yanchi 發表於 25-3-2010 22:44

after reading the above

go on, do it in the harsh-est way. Im out lol

edit: 估唔到有d咁既反應, 睇黎我做錯野了
回復 支持 反對

斷估個版會再變悶了 L0L
回復 支持 反對