查看: 18832|回復: 63
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨] 針對MAP 點解呢位哥哥同步錯誤仲可以告番人轉頭GA?

個場我係2P 我地玩到一半 我棄左啦 但我冇走到 之後佢玩玩下同步錯誤WO 搞到我果日最後果場冇得玩添 依家好唔開心囉
另外我叫佢做哥哥因為佢串我地小朋友:X
回復

我想問你最後果場玩咩- -?
回復 支持 反對

回復 2# abc121212

正是這個場@_@
回復 支持 反對

回復 3# 不動翼
好玩咩- -?
回復 支持 反對

回復 4# abc121212

唔係 我岩岩見到味玩過咪入去玩 唔係好唔好玩問題@_@
回復 支持 反對

回復 5# 不動翼
okok.但係 你呢個 [之後佢玩玩下同步錯誤WO 搞到我果日最後果場冇得玩添 依家好唔開心囉] 點解果日最後果場冇得玩?
回復 支持 反對

回:連開至半夜的那個POST

呢個要同樂古反映番d野 樂古對戰ip 果度 寫左好多map but 都搵唔番個檔
有時有d舊map 樂古度搵唔到
then 我部機又得呢個檔 , ok 我作為一個好心人推下d舊map先
ok 我好多謝你話我知呢個map有bug
but 呢d正map 係樂古搵唔到正檔
ok 我認我冇睇清楚個mapd觸法 but呢個map又得一個
咁你開完post話呢個map有bug 咁我又冇理由去改番個bug = =一係叫樂古搵人改番佢
如果唔係呢d舊map就一世都唔洗玩得番lu 其實好可悲
有好多舊map都好好玩 但係都搵唔番原檔 有果d又驚係bug 難怪依排咁少人開場
真係唔掂 開完大把人貢入黎 即係表示丫 呢個問題需要去重視一下
咁呢個問題好易解決姐 一係搵番個原作者改 一係樂古開個group 改番佢 post番出黎囉
ok 咁我又依家唔開呢d正檔lu 咁樣又表示少左個好map於人世
我都好認同你無知係一種罪,因一"無知" 小弟的好心 就變成小朋友

PS:
but唔認同你 只適合小朋友 因為我個人認為你都算一個小朋友 入到去玩到一半果時 果時你講完句
"個map有bug" 好似好想踩台的一句話
then就彈左句 (成日入唔到)同步化錯誤 個人認為呢位人兄好似過分激進,好佩服呢位人兄識得整同步化彈機 o晒全場
我果句連開到半夜 你又唔洗叫我早抖 有好多人番早工  下午sleep 我只係針對番d 得半夜打到機ga朋友而開場姐,佢地好慘ga ma 半夜先玩到 but 又少人開場wo...
ps 多一句 樂古真係重視番呢個bug map問題 咁少人開場 都係因為驚開錯map 尤其是呢d得一個檔ga bug map最怕
回復 支持 反對

回復 6# abc121212

因為我啊媽話比我玩最後一場 果場佢同步錯誤搞到我玩唔到落去囉 好傷心囉><
回復 支持 反對

回復 8# 不動翼
明白哂- - 你幾歲 - -? 仲要呀媽叫你訓- -
回復 支持 反對

回復 9# abc121212

幾歲都唔關你事啦@_@ 但我冇話啊媽叫我訓WO 我只係聽我啊媽話 你又明白嗎?
回復 支持 反對