樓主: [H]stevencc
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[知人善任 實至名歸]nakuz CC 升CCY 做 2 柴

把個人履歷留下 毛遂自薦

好似同送死冇分別

古有 諸葛亮
功蓋三分國,名成八陣圖
今有 CCY
功蓋GWD,名成 Dungeoneering

事實上 以CCY之功 bronze star 也當之無愧
但奈何CCY 淡泊名利 及 礙於資歷 現今暫居2柴
但區區2柴已令"柴"區 一眾 沾光不少

你當左佢系神-.-"?
佢羅RANK我+1既
不過你地要系ranking個rule果度加番 (No life/專業地玩 有10名內者 會有reward)
如果唔系對一啲熱心幫人
最後得一個無奈的笑
就唔好意思啦

你開依個post既目的係......?
Megarunes 發表於 22-5-2010 23:22

串我羅-.-

If saying about my contribution
i would say i help ppl with their problem with my limited knowledge
did 'white mouse' in the nomad quest..
made BA group ages ago
made CR group ages ago
made ClW group not long ago (still got photos)
made guides

actually this is quite stupid that I have to say what my contributions are
it should be from others not me
回復 支持 反對

我有案底
所以冇咩可能有粒星架啦..
回復 支持 反對

好聰明~_~...
我只系唔覺佢系新仔
回復 支持 反對