打印 上一主題 下一主題
收起左側

小弟對八字略知一二,有興趣既可以入來~

想問問命主是否較男仔頭,是一個外剛內柔的性格(問得比較直接,有錯莫怪) ...
Philip33 發表於 29-3-2011 19:36

師兄來踩場都唔單聲...
回復 支持 反對

留d比版主同你看看啦
Philip33 發表於 29-3-2011 22:38

版主...
仲有邊個記得...
回復 支持 反對

快d講啦,將以下時間交比版主,蛇仔先生
Philip33 發表於 29-3-2011 22:54

我做功課~
你收拾埋個殘局佢先...
回復 支持 反對

終於靜了...
回復 支持 反對

幫朋友問既.v.
出生日期: 19-7-1997
出生時間: 朝早
﹍唯獨★ 發表於 6-4-2011 18:07

呢支命,我真係好有興趣想知埋個時辰...
BTW,試少少...
溫和保守,設想周全,心思細密~
對人熱情,亦都有同情心,可以俾到一種好WARM既感覺俾人...
識顧全大局,肯蝕底,算係有情有義,但係有時會重視自身既利益,而變得自私...
大多時都只係表現開心既一面俾人睇,真個一面會收埋,帶有雙重性格~
凡事考慮都會比較多,會猶豫不決,可以話係缺乏自信...
~唔準勿插~
問:係咪容易感覺到有靈異野?
回復 支持 反對

朝早8點左右
男..
唔該哂先..
abrianfa 發表於 10-4-2011 22:23

柔和融通,了解處世,可以順應環境而出類拔萃~
精力強旺,意志堅定,小心謹慎,穩重...
疑心好大,對周圍既事物都特別注意,行動都算敏捷,處事慎密,唔會俾自己出錯~
好識得隨機應變,對環境既適應力好強~
自我主張唔強,所以容易同人協調,社交力強,容易得到人地尊重~
表面謙虛,內心強烈,會比較現實主義,重視金錢...
因為對事物都抱有好奇心,所以對玄學或者宗教方面既野都有濃厚既興趣...
缺點係容易灰心,依賴性高,有時諗法會不切實際,會杞人憂天同埋缺乏自信,易受誘惑而感到被騙...
~唔準勿插~
回復 支持 反對

好準...多數都岩..
勁呀!!
abrianfa 發表於 17-4-2011 19:22

有冇邊D唔準,麻煩列出來...
回復 支持 反對

對玄學或者宗教方面既野都有濃厚既興趣...
abrianfa 發表於 18-4-2011 21:55

即係冇野唔準啦~
THX~
回復 支持 反對

幫D fd問下= =
1997-3-16 上午 男
1997-6-29 下午 女
獨眼乂龍 發表於 15-4-2011 18:06

SORRY,咁耐先覆~
其實擺2支命上來係咪有D乜野特別野問??
如果冇既,我純粹講性格就算...
男:
溫和保守,設想周全,心思細密,好少感情用事~
聰明,從容不迫,開朗有禮,處事慎重,能夠和諧咁同人相處~
對人熱情,有同情心,往往能夠俾人一種溫暖既感覺~
具審美眼光,外表得體,嗜好多而明朗,而且鍾意享受~
自己肯蝕底,可以話係有情有義...
大多時都只係表現開心個面俾人睇,真個一面會收埋,有雙重性格,心事都比較多~
雖然有雙重性格,但係心境都算樂觀,而且凡事都會留有後路,所以可能比較少蝕底...
人際方面可以話係八面玲瓏,但係會有D敏感...
由於有惰性同埋易於自滿,所以唔會咁易貫徹工作而錯失更好既良機...
缺點係凡事考慮太多,有D猶豫不決,甚至會鑽牛角~

女:
開朗樂觀,有勇氣,有熱忱,文武兼具,有良好的領導才華~
充滿智慧,頭腦靈活,機智善言,獨立積極~
鍾意照顧人幫人,某程度上來講可以話係樂於助人,因為只會幫D認為有需要幫既人...
有細膩既計劃,會知時而行動,識掌握時機...
鍾意自由自在,唔願受到束縛,所以有時會有D矛盾,自己都唔知想點咁...
有D虛榮感,精力旺盛,不怕獨來獨往~
天性豪邁,社交手腕了得,人緣好好...
但係喜惡形於色,係咪真正既朋友會分別得好清楚,同朋友多計傾,多水吹,但係冇乜知心朋友...
情感上面既問題較大,經常都抱著不成功便成仁既心態...
所以一定要遇到「伯樂」,先顯得出「千里馬」既好處~
缺點係有D惰性同埋任性,異性朋友又多,會令屋企人不安...

~唔準勿插~
回復 支持 反對

9am
睇下
~!卡卡西!~ 發表於 24-4-2011 00:07

男定女?
9點前定9點後?
回復 支持 反對