打印 上一主題 下一主題
收起左側

香港TheDeath伺服器(1000M) (IP已轉: 119.247.237.25)

tdserver.yi.org:27026  [tdserver.yi.org] 伺服器 #02 (AWP|狙擊)<bac虧
tdserver.yi.org:27023  [tdserver.yi.org] 伺服器 #03 (FUN|SURF)<同樣 bac虧
tdserver.yi.org:27024  [tdserver.yi.org] 伺服器 #04 (HK|KZ)<插件完全唔夠 玩bhop連防沉都無 場我諗都可以update
tdserver.yi.org:27031  [tdserver.yi.org] 伺服器 #08 (過關斬將|DeathRun) <同樣無乜插件 無防重生 防掛機果d map果d古老唔講 最大問題係d場係得20個重生位tdserver.yi.org:27036  [tdserver.yi.org] 伺服器 #09 (刀戰|35HP) <有外掛......
回復 支持 反對

回復  小火龍

BAC唔係100%防外掛
KZ ser你仲想加咩插件?點樣完全唔夠?
冇防沉?玩bhop一定要有防沉?否則 ...
Glue 發表於 9-9-2011 12:25

BAC係你玩車都會話你加速處死你
FUN SERVER好多場都有車
KZ唔bhop就係玩唔到
幾個人一齊爭住跳 係咁沉 玩毛
Dr場場唔夠重生位 一開場就死左點玩
仲有 加d插件會無左忽肉?
我講果d係一個server最基本既o野
我唔會上fourm 場主想睇就睇 唔想睇就算
回復 支持 反對

仲好笑 d人志在唔係admin 而係玩啊 td 大把都係小朋友 你認為真係會有好多中學/大學生入去玩?
我d  ...
hinhin5611 發表於 10-9-2011 08:10

係咪話緊果個乜乜jeff
爆粗,9轉tk人數,bug彈bug血bug盾,9用admin頻,玩dr傳自己去終點大把啦
有做野咩:lol
回復 支持 反對