打印 上一主題 下一主題
收起左側

香港TheDeath伺服器(1000M) (IP已轉: 119.247.237.25)

回復 2# hinhin5611

個個係舊既TDServer.co.cc
依家係新既tdserver.yi.org
睇清楚未呀小朋友?
回復 支持 反對

回復 4# hinhin5611

你話叫就叫到嫁啦?
叫佢不如DS自己開個新post仲好真係開新post都會比你地D人話._.
回復 支持 反對

回復 10# 小火龍

BAC唔係100%防外掛
KZ ser你仲想加咩插件?點樣完全唔夠?
冇防沉?玩bhop一定要有防沉?否則你玩唔到?
DeathRun ser冇乜插件完全唔成缺點...其他都講得ok有理
下次去tdserver.yi.org講啦,依到講冇咩用
DS唔會日日走來nakuz
回復 支持 反對

回復 13# 小火龍

小火龍哥哥,,我都唔明你點唸野...
上fourm講DS睇到既機會大D,佢就可以快D fix個問題
場主想睇就睇 唔想睇就算<---睇就係睇左,冇睇就係冇睇,咩叫想睇就睇,唔想睇就算?
咁你咁想加插件既,咁你咪去fourm到話比DS聽,你想加咩插件囉
算啦,你想上就上,唔想上就算
回復 支持 反對

回復 20# hinhin5611

玩td大把都係小朋友,有咩咁出奇?你唔知依家CS1.6多左好多小朋友玩咩?
小朋友玩td ser,係你角度來講就係膠ser?
唔係電腦開唔開到問題,DS係問你開唔開到個多人同埋唔會比人話既ser
換係你開一個好似TD咁既系列既ser,又有好多小朋友鐘意玩你ser,又有人話你ser好多小朋友玩,膠ser來
你會唔會好似我咁話返佢?
仲有開ser唔關電腦事,係睇你識唔識開....
我個廢機都開到嫁,不過lag姐
回復 支持 反對

回復 24# hinhin5611

你講野唔清唔楚關睇醫生咩事?
你有本事去開個ser來睇下
我睇死你唔連最基本既開ser知識都唔知...DS講得好岩...小學雞式唱ser,又講唔出有咩唔好...得個講字
回復 支持 反對