打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] [問題]Jubeat Copious 1.5曲

關閉 [複製鏈接]
應該係喇-0- 不過我都應該SUPERNOVA可以係10見內98
kingson2 發表於 22-11-2011 01:16

荃金人;p全港好似= =第1個開齊5層歌既人(吾計百合水仙)..
但係佢依嫁好似都開左= ="
supernova..好似991(奸笑
回復 支持 反對

果首冇咩興趣-3-.. 不過有d癮想推;p 我系果d未到992以上都吾會放棄既人;p
kingson2 發表於 22-11-2011 21:49

加油xd!!聽日再去試打下睇下郁吾郁到先;@
回復 支持 反對

sad. 又有個人追我><
今日987左首Supernova 好似6見
kingson2 發表於 23-11-2011 21:08

ha..全日玩marching= =..連極都連吾到個首歌比我;@
係咁連跑馬歌同埋shine on me= =!!打到我想棄機
回復 支持 反對

咁你幾時開埋yellow head joe
我等r歌打
Torchic╳小火雞 發表於 26-11-2011 15:00

岩岩開晒了:lol
玩後感...adv難過ext..= =我無言了
回復 支持 反對

果然每個人既觀點都唔同
有d人話EXT難過ADV
有d人反而話ADV難過EXT

我就唔知邊個難d 等我搵日親身試左先 ...
Torchic╳小火雞 發表於 27-11-2011 21:17

期待你報告..
adv我初見拎a囉= =極度無言
2見先剛剛90..
ext初見都有93= =
回復 支持 反對

暫時冇心機ko首Wonder Walker 全難度full combo住;o
趁大家仲為呢首歌打緊 我k埋d copious歌;p 等大家後悔下xd.

琴日成績:
Supernova 991 Full Combo (之前成績黎-_- 睇下k仔推左未;o)
RAM RIDER REMIX 990→994 Full Combo
GOOD LUCKY 996→997 期望今日內應該可以EXC
LAKA LAKA LA  95→96→976666→990 5見內 FULL COMBO埋

係甘多暫時;p

拎完ww煲完fc之後反打過supernova= =1次99都上不了haha..
暫時未推得郁:)

我最近比較忙, 抽唔到時間去推分 -w-
哈, 同你一樣, 主力推Copious 歌...

PASSPORT (998) 同猫がニャ〜て、犬がワンッ! (998) 都差唔多KO
目標: EXC ^^
Supernova (977) 好似ALL YELLOW 左, 但成日都MISS -v-
目標: 高分過你 @@

加油吧!!!

教我打passport:handshake..有2個位吾知佢出乜野黎= =
仲係992中 郁不了 囧..
回復 支持 反對

黎黎去去都係3個難位(天地位果d自己死記啦 唔難既

難位1
口1口2
口12口
1口22 
口口2口

難位2
...
Torchic╳小火雞 發表於 29-11-2011 01:46

好'.'聽日就推左佢先haha
回復 支持 反對

推上EXC把啦
呢首唔難
=========================
講返1.5曲
其實1.5曲既設定有時都幾有趣下
例如邊位BEMA ...
Torchic╳小火雞 發表於 29-11-2011 22:04

即係可以再博係水仙百合@@?
=.=吾exc喇...個日1set3首..1可..2可..3可..已經將我激死左了= =
推到995-998已經心足'.'!
回復 支持 反對

今日沙龍第2部機 部機1.5係百合;$
打左2舖;$

BSC 初見 988 FULL COMBO
ADV 初見 993 FULL COMBO
EXT 初見 95 ;$

今日仲要推埋陽炎989→990→992
on and on 984→985 FULL COMBO

話時話'-' 星期六個約會如何?

-_-小弟bas adv同ext仲係0-_-
陽炎比你高過我tim
on and on 只係緊緊980就算=.=好難聽
12月4個約會?o?吾係星期日咩xd!
回復 支持 反對