打印 上一主題 下一主題
收起左側

『絕技樂鬥挑戰賽』比賽規則

如果可以令比賽公平公正進行~~為何不用硬性決定??反而只用建議來回答.....??? ...
勤少~ 發表於 7-4-2012 06:32

件事應該唔係大家諗得咁簡單的~=___=
回復 支持 反對

笑死我
CSO搞既比賽已經少 依家連質素都下降埋

16BIT都俾 小跳都俾
呢個比賽點叫人認同 ...
om2 發表於 9-4-2012 06:41

咁容易笑既你...以往所有比賽都唔俾做既事,依加突然話俾...
好明顯有d野啦....到低係d咩我唔知
但我唔相信無啦啦做緊既野突然間改變左係無原因

如果係因為16bit,小跳 呢樣野
而令到emo/你地軍團唔參加,支持呢個官方搞既比賽
我只會覺得可惜,而唔係呢個比賽有問題
回復 支持 反對

你都講5出系咩原因啦- -人地ENNO都系想個比賽專業D,公平D

人地提出意見姐,有缺憾就要改架啦
難道有一次可以比所有團都開心認同的比賽都無就會很好? =
邪丁 發表於 9-4-2012 21:11

ya,我唔係官方我緊係唔知真正原因係乜我明白佢原意係好,只係講緊人地唔咁樣做一定有佢既原因..

難道有一次可以比所有團都開心認同的比賽都無就會很好? <<==算了吧....lol 講黎曬gas
回復 支持 反對

其實我想回應你 但係我真係唔明你講乜....
om2 發表於 10-4-2012 05:44

我講野比較1999,唔好意思
我只係想帶出
我相信官方唔係特登忽略16bit,小跳呢條rules
佢大可以copy and paste之前比賽定下落黎既規則去做
係咩原因去忽略,唔定立呢條rules我唔知道點解,大家可以即管去估下..
finally我只係認為,既然官方咁少搞比賽
大家仍然對呢個比賽唔支持,香港cso只會愈黎愈少比賽
回復 支持 反對